Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 13 Iulie 2021

Horoscop 13 Iulie 2021,Horoscop 13 iulie, cu Neti Sandu. O să se-ntâmple ceva bun care să ne mişte, acolo, la coarda sensibilă şi să facem lucruri de care să fim mândri.Vibraţia zilei este 3 şi o să ne putem exprima şi gândurile şi sentimentele.


HOROSCOP 13 IULIE 2021 BERBEC – O să vă asociaţi cu câţiva cunoscuţi să lansaţi la apă un proiect personal că să vă sporiţi notorietatea şi veniturile. Poate angajaţi o firmă să vă repare sau să instaleze ceva acasă, ori să facă o curăţenie generală că n-aveţi timp şi va place să fie totul – lună!
HOROSCOP 13 IULIE 2021 TAUR – O să faceţi rost de bani şi v-alegeţi o destinaţie de vacanţă şi o să vă oferiţi o porţie generoasă de respiro după-atâta muncă. O să le-ntindeți o mână de ajutor copiilor, nepoţilor, poate vă duceţi cu ei în parc, la ştrand, la grădina zoologică, la muzee, să practice un sport.


HOROSCOP 13 IULIE 2021 GEMENI – O să vă daţi întâlnire cu nişte colegi, coechipieri de afaceri să lucraţi ceva care să vă ofere un prilej de a vă exprima un talent. Se vine cu oferte de muncă şi dacă mai aveţi 2, 3 ore libere poate vă-ncumetați, c-or să vă trebuiască bani în vacanţă, şi în general, pentru diverse.
HOROSCOP 13 IULIE 2021 RAC – Poate semnaţi un contract, poate fi şi o colaborare şi să vă implicaţi serios în activitatea respectivă. Poate fi o zi bănoasă pentru voi şi să aveţi cu ce să achitaţi cheltuielile lunare, rate, facturi şi alte neprevăzute şi o să puneţi deoparte şi pentru concediu.


HOROSCOP 13 IULIE 2021 LEU – E posibil să luaţi o sumă de bani, poate ceva mai mult decât vă aşteptaţi şi să vă pregătiţi de concediu – e animaţie la voi. Solicitări din toate direcţiile şi o să faceţi față tuturor provocărilor că aveţi energia şi disponibilitatea cu care să răspundeţi cerinţelor.
HOROSCOP 13 IULIE 2021 FECIOARĂ – O atenţionare în sfera sănătăţii şi dacă nu vă faceţi programare la medic se vor acutiza, în cazul unora, nişte simptome. O regrupare – în jurul unui lider ca să luaţi cu asalt un obiectiv important şi să mai faceţi progrese pe linie profesională, că aveţi multe de spus şi de arătat.


HOROSCOP 13 IULIE 2021 BALANŢĂ – Prietenii vă cer ajutorul şi o să strângeţi rândurile să lucraţi ceva care să v-aducă satisfacţii şi morale şi materiale. Munca o să fie apreciată şi răsplătită cu sume corespunzătoare efortului şi o să vă plasaţi mai sus, pe scara valorilor, , din sfera profesională.
HOROSCOP 13 IULIE 2021 SCORPION – O să faceţi o rezervare pentru vacanţă şi pregătiţi şi banii de cazare şi-i strângeţi şi pe cei de buzunar, pentru distracţie. Poate daţi de un proiect care să vă pună în legătură cu o firmă străină şi să fie un câştig financiar, plus posibilitatea de a mai face o deplasare într-acolo.


HOROSCOP 13 IULIE 2021 SĂGETĂTOR – Aţi putea pleca pentru câteva zile, măcar, dacă nu într-un concediu în toată regula şi să vă refaceţi tonusul de zile mari. O să puteţi legaliza un act, să încheiaţi cu brio cursurile unei şcoli, să căpătaţi un stătut şi să vă lansaţi cu proiecte de anvergură, pe piaţă.
HOROSCOP 13 IULIE 2021 CAPRICORN – Vi se propun nişte colaborări şi numai dacă aţi avea nevoie de bani aţi accepta, că nu staţi prea bine cu timpul. Se poate să vă implicaţi într-un proiect care să vă ofere un bun suport pentru o relansare şi să câştigaţi mai mulţi bani decât pân-acum.


HOROSCOP 13 IULIE 2021 VĂRSĂTOR – O s-aveţi un răspuns fără echivoc, din partea fiinţei iubite şi o să realizaţi în ce direcţie se-ndreaptă cuplul vostru. Poate-abia acum o să picaţi la o-nvoială cu nişte parteneri de afaceri, c-aţi avut pretenţii mari şi voi şi ceilalţi şi o să vă reglaţi din punct de vedere financiar.
HOROSCOP 13 IULIE 2021 PEŞTI – Vi se propune ceva nou la serviciu şi în care să vă puneţi şi amprenta personală şi să vă şi faceţi remarcaţi. O relaţie sentimentală aflată la-nceput de drum începe să prindă culoare şi o să devină şi mai stabilă încetul cu încetul şi se poate să vă căsătoriţi.