Horoscop  13 Iulie 2019 Jul13

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 13 Iulie 2019

Horoscop 13 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză.O să fim în stare să batem cale lungă până la cineva care ne-aşteaptă, de care ne e nouă dor şi să reparăm o relaţie care înseamnă fericirea noastră.Vibraţia zilei este 4 şi o să fim capabili de mari sacrificii pentru familia noastră.Ce se întâmplă cu fiecare zodie:


HOROSCOP 13 IULIE 2019 BERBEC – Se poate să vă ia prietenii pe sus şi să plecaţi într-un city break, sau măcar până la malul mării dacă vă duc şi tot e ceva! Poate vine cineva din străinătate sau vă duceţi voi dac-aţi făcut mai demult o promisiune de acest gen şi o să vă bucuratide veştile bune pe care-o să le aflaţi.
HOROSCOP 13 IULIE 2019 TAUR – Poate-o să realizaţi cât de mult vă doriţi să fiţi împreună cu cineva şi-o să-i spuneţi şi-i daţi un răgaz să vă spună concluziile. Se poate să vi se facă cinste cu o excursie pe undeva sau cu o masă la restaurant ori o zi la piscină, la spa, aşa cum vă place vouă, la relaş.


HOROSCOP 13 IULIE 2019 GEMENI – E o aniversare, se sărbătoreşte un succes în familie, între prieteni şi o să fie o atmosferă festivă ca bucurie.
Un eveniument festiv să vă repună în relaţie cu oameni care vă pot fi de folos în plan social, profesional, dar va fi un prilej să-ntâlniţi pe cineva care vi se va lipi de suflet.
HOROSCOP 13 IULIE 2019 RAC – O să vină cineva după o lungă absenţ[ şi poate veţi face casă bună împreună, odată învăţată lecţia de viaţă. E posibil să primiţi cadouari, să vi se facă vreo surpriză plăcută, poate e ziua de naştere sau de căsătorie civilă religioasă şi o să fie o atmosferă deosebită.


HOROSCOP 13 IULIE 2019 LEU – Poate-i duceţi în sfârşit pe copii în parcul de distracţii, ori la malul mării sau acolo unde le-aţi promis pentru că-şi doresc foarte mult. Aţi tot mânat întâlnirea cu nişte oameni care vă pot ghida în sfera preofesională şi o discuţie lejeră, la cafea vă poate da idei de afaceri particulare.
HOROSCOP 13 IULIE 2019 FECIOARĂ – Poate-i chemaţi pe nişte prieteni la voi acasă şi refaceţi punţile de comunicare cu cei pe care nu i-aţi mai văzut de un car de ani. Poate alegeţi o variantă de relaş, fie el şi activ, dar s-apucaţi să vă şi odihniţi, c-aţi obosit si dacă găsiţi ceva deconectant va trece.


HOROSCOP 13 IULIE 2019 BALANŢĂ – E posibil să vă caute nişte rude care au de rezolvat o problemă de familie şi nu pot fără voi. Au nevoie de nişte semnături, de acordul vostru. O să vă-ntâlniţi cu un grup să daţi o fugă la mare sau să vă duceţi la un parc acvatic să faceţi mişcare, să staţi cu familie cu tot până seara târziu.
HOROSCOP 13 IULIE 2019 SCORPION – Vă pregătiţi de o ieşire la ramp[ cu ceva care vă reprezintă şi o să vă faceţi un excelent, promo, dacă n-aveţi în spate o echipă. Poate vă suiți în tren, avion să ajungeţi la nunta cuiva sau or fi trecut zeci de ani de la absolvirea liceului, a facutatii şi vă strângeţi cu toţii să celebraţi momentul.


HOROSCOP 13 IULIE 2019 SĂGETĂTOR – Poate vă cumpăraţi ceva scump şi pe care vi-l doriţi cine ştie de când – sau primiţi cadou. Pare să fie o zi specială pentru voi, poate ieşiţi pentru prima dată cu cineva după o separare şi sunteţi încrezători – şi chiar aveţi de ce e anul vostru de graţie cu jupiter în săgetător.
HOROSCOP 13 IULIE 2019 CAPRICORN – E cineva care v-a dus dorul şi nu mai vrea să trăiască fără voi şi v-o spune verde-n față şi poate o să luocuiți împreună. O să vă daţi întâlnire cu nişte prieteni cu care-aveti multe în comun şi jucaţi ceva pe un teren de sport ori vă duceţi într-un parc de agrement sau la şcoală.


HOROSCOP 13 IULIE 2019 VĂRSĂTOR – Într-un grup de cunoscuţi o s-apară cineva care să rezoneze pe mai multe planuri cu voiu şi să vă străfulgere gândul c-aţi putea forma un cuplu. Întâlnire importantă, poate e un concurs ori poate e o manifestare cu public şi o să fie cu descărcare de adrenalină să vă remonteze frumos.
HOROSCOP 13 IULIE 2019 PEŞTI – Poate organizaţi un party în grădină la iarbă verde şi o să revedeţi, prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme. Se reuneşte familia poate vă duceţi chiar voi într-o vilegiatură prin împrejurimi, să mai daţi o mână de ajutor la ce au de făcut partintii, neportii, bunicii.