Horoscop 13 Decembrie 2016 Dec13

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 13 Decembrie 2016

Horoscop 13 decembrie 2016. Scorpionii se pregatesc de Craciun, Taurii primesc bani pentru cadouri.horoscop prezentat de neti sandu. o sa cam ducem munca de lamurire cu cei de la care avem de luat o semnatura, bani, sa-ncheiem niste socoteli ca sa nu ne prinda noul an cu restante.Vibratia zilei este 4 si o sa le asiguram alor nostri tot ce au nevoie sau cel putin o sa ne straduim.

Horoscop 2016 BERBEC – E posibil sa primiti o invitatie pe la mondenitati, sa-i faceti galerie unui cunoscut care se lanseaza intr-un domeniu, are un succes la vedere! Puteti semna acte ca sa luati bani ori sa-ncepeti lucrul la alt proiect, sa o virati spre altceva, daca va aflati la o confluenta de drumuri – in viata.
Horoscop 2016 TAUR – O sa se rezolve, poate chiar de la sine, o problema de sanatate si-o s-aveti spor la tot ce-aveti de facut in perioada asta. O sa rulati niste bani ca sa luati cele necesare si-o sa va straduiti sa puneti deoparte o suma de care sa nu v-atingeti, s-aveti de Craciun si de Anul Nou.

Horoscop 2016 GEMENI – E posibil sa va gasiti noi parteneri de afaceri si sa va-ncumetati la un nou proiect daca nu sunteti prinsi cu prea multe treburi pe cap. Poate va duceti direct la sefi sa le cereti o favoare, sa va inlesneasca niste chestiuni de serviciu, sa va luati banii mai devreme, daca se poate.
Horoscop 2016 RAC – Poate faceti un bilant financiar sa vedeti daca v-ajung banii pentru o iesire la munte sau altundeva in plimbare dupa revelion. O veste buna de la o comisie, poate legalizati o situatie, definitivati niste studii si o sa treceti la urmatorul nivel, la scoala, la serviciu, din ianuarie incolo.

Horoscop 2016 LEU – E posibil sa luati niste bani dintr-o colaborare sau o fi un surplus salarial care sa va dea o lejeritate in miscare, mai ales, acum, de sarbatori. Noutati! Apare cineva care vrea sa fiti impreuna sau isi doreste sa colaborati la un proiect care – aduce bani, sa va bucurati de stima celor din jur.
Horoscop 2016 FECIOARA – Pareti mai optimisti decat de obicei, poate si pentru ca va aflati la inceputul unei relatii sentimentale sau chiar urmeaza sa va casatoriti. Voi o sa avansati cu demersurile care tin de acte sa finalizati niste proiecte, sa puteti demara altele de la inceputul anului viitor si-o sa faceti rost de bani.

Horoscop 2016 BALANTA – Se poate sa va implicati intr-o actiune de strangere de fonduri pentru cei care au mare nevoie si o sa dati de oameni cu dare de mana. Poate mai gasiti rezervare, de ultim moment la o vila, un hotel, ca sa petreceti sarbatorile impreuna cu fiinta pe care o iubiti, pentru ca nu stiati pe ce bani sa contati.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa va ocupati de casa, de familie, sa amenajati frumos, sa fie festiv, c-o s-aveti musafiri de sarbatori. Se observa un castig, financiar sau sufletesc, ca vi s-au recunoscut niste merite, o idee, un concept, eforturile de pe tot parcursul anului si o sa fiti incantati.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa primiti acceptul pentru diverse lucruri care v-ar da o mai mare libertate de miscare, poate va mutati la alt domiciliu sau la alt serviciu. Intrevedere cu cineva care vine cu o oferta de lucru si daca va mai ramane timp, din ianuarie incolo si pentru colaborari o sa o sa acceptati, sau – va mai ganditi pana la inceputul anului viitor.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Ati putea pleca pe undeva de sarbatori cu ai vostri, si daca n-ati facut rezervare, poate va invita niste prieteni si tot aveti unde sa va duceti. E posibil sa luati niste bani si sa-i cheltuiti cu masura, ca sa nu va treziti ca v-au mai ramas cadouri de luat, sau mancare si n-aveti cu ce.

Horoscop 2016 VARSATOR – Or sa va contacteze niste oameni care vor sa puneti si voi umarul la o activitate care i-ar salva dintr-o situatie neplacuta pe semenii vostri. Se poate sa aflati de ce nu vine unul dintre prieteni cu voi in vacanta si sa gasiti o alta varianta, sa chemati pe altcineva sau schimbati destinatia.
Horoscop 2016 PESTI – Se poate sa cumparati niste lucruri de calitate si care pot fi chiar pentru voi, c-abia acum ati strans suma de bani necesara. Ati putea primi o prima de Craciun, un bonus in bani sau in produse, sau e un cadou, in avans, e o surpriza si care-o sa va faca fericiti.
Horoscop Azi 13 Decembrie 2016