Horoscop 13 Aprilie 2024 Apr12

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 13 Aprilie 2024

Horoscop 13 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Un weekend plin de activități plăcute pentru zodii.Horoscop 13 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O să avem o stare bună că poate am reușit să facem un bilanț și să vedem ce am făcut bun și ce n-ar trebui să repetăm.Vibrația zilei este 4 și o să facem tot posibilul să îi ocrotim pe cei dragi.


Horoscop 13 aprilie 2024 – Berbec – Poate ieșiți cu prietenii, iar dacă nu aveți companion de viață puteți întâlni pe cineva care să vă atragă atenția c-ar fi potrivită pentru voi, persoana.
Horoscop 13 aprilie 2024 – Taur – O să vă lăsați curtați de rude și de prieteni să ieșiți la socializare ca să fiți și voi de față la o nuntă, un botez sau la aniversarea cuiva apropiat.


Horoscop 13 aprilie 2024 – Gemeni – Aveți chef de socializare, dar mai sunt niște treburi pe acasă de făcut și o să le veniți de hac rapid ca să puteți pleca într-o escapadă turistică.
Horoscop 13 aprilie 2024 – Rac – Se pare că preferați să rămâneți acasă și să-i invitați pe la voi pe frați, pe surori și pe prieteni ca să stați la povești și să degustați ceva bun.


Horoscop 13 aprilie 2024 – Leu – Voi se poate să vă repeziți la prietenii din alt oraș să ziceți cuiva „La mulți ani!” că vreți să-i faceți o surpriză și vă puteți întoarce ori diseară, ori mâine seară.
Horoscop 13 aprilie 2024 – Fecioara – O să scoateți niște bani de la pușculiță ca să-i duceți pe cei mici la locurile de joacă preferate, sau la un spectacol, și o să fie o bucurie și pentru voi.


Horoscop 13 aprilie 2024 – Balanța – O vizită neașteptată și poate să aflați noutăți care vă pot schimba o viziune legată de o afacere în care aveați de gând să vă implicați.
Horoscop 13 aprilie 2024 – Scorpion – Sunteți înconjurați de oameni care se simt bine în preajma voastră și o să puteți petrece și azi și mâine un timp de calitate, vizitând diverse locuri.


Horoscop 13 aprilie 2024 – Săgetător – Se poate să vă rețină niște treburi gospodărești pe acasă, cam jumătate de zi, dar puteți merge seara la un party, la o plimbare.
Horoscop 13 aprilie 2024 – Capricorn – O să socotiți banii ca să vedeți dacă vă ajung pentru o ieșire cu prietenii prin țară pe undeva, ca să vizitați și alte locuri.


Horoscop 13 aprilie 2024 – Vărsător – Poate vă faceți timp să schimbați două vorbe cu niște apropiați care traversează o perioadă mai grea și să le ridicați moralul.
Horoscop 13 aprilie 2024 – Pești – Sunteți mai energici decât de obicei și poate plecați într-o excursie ca să le faceți o bucurie și celor care așteaptă de multă vreme să treceți pe la ei.