Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 13 Aprilie 2021

Horoscop 13 aprilie, cu Neti Sandu. Săgetătorii se bucură de revenirea cuiva care aduce vești bune.Câștiguri azi. S-o luăm de la-nceput dacă nu ne-au reușit niște proiecte și să menținem ștacheta sus, de data asta.Vibrația zilei este 3 și să fim sinceri cu noi înșine dac-avem de luat o decizie. Să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.


BHoroscop 13 aprilie BERBEC – Se poate să vă asociați cu cineva care e priceput la treabă și o să țină ritmul, o să vă sincronizați perfect.
Horoscop 13 aprilie TAUR – O s-aveți cheltuieli mari în perioada asta, poate și pentru că ați pus ochii pe o casă, ori pe o mașină care costă mult.


BHoroscop 13 aprilie GEMENI – Poate-ncepeți niște cursuri ca să fiți în pas cu cerințele, și e posibil să lucrați și de-acasă, dar să vă și deplasați în interes de serviciu.
Horoscop 13 aprilie RAC – Poate vă faceți curaj să dați curs unei chemări interioare și să v-apucați de un hobby care o să vă pună într-o altă lumină.


BHoroscop 13 aprilie LEU – Poate le faceți o surpriză alor voștri și luați o săptămână de vacanță pe undeva să mai uitați de stres.
Horoscop 13 aprilie FECIOARĂ – Poate pregătiți ceva mai special, chiar și de post, ca să vă tihnească statul în casă, că vreți să vă luați o porție de odihnă.


BHoroscop 13 aprilie BALANȚĂ – O chestiune care ține de relația de cuplu se poate tranșa cu delicatețe, ca să puteți fi împreună.
Horoscop 13 aprilie SCORPION – Poate dați de niște reduceri la mobilă sau la aparatură de care-aveți nevoie acasă și o să faceți comanda online.


BHoroscop 13 aprilie SĂGETĂTOR – O să vă bucurați de revenirea cuiva care v-aduce vești bune și poate viața voastră sentimentală va avea un alt curs fericit.
Horoscop 13 aprilie CAPRICORN – E posibil să se ivească o ofertă de lucru, dar voi nu sunteți ușor de convins, mai ales dacă sunteți mulțumiți cu ce lucrați.


BHoroscop 13 aprilie VĂRSĂTOR -Se poate să vă dați întâlnire cu cineva care vă poate fi de ajutor și să-i întoarceți și voi gestul – altcumva.
Horoscop 13 3PEȘTI – Se poate să vă puneți de acord în privința unui contract și să și treceți la treabă.


B