Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 12 Septembrie 2021

Horoscop 12 septembrie, cu Neti Sandu. Balanțele au șanse să primească bani și să plece într-o escapadă.O zi frumoasă. O să avem grijă și de familie și de noi, o să ne oferim un mic respiro ca să pornim cu forțe proaspete de luni încolo.Vibrația zilei este 3 și o să ne bucurăm de toți cei care ne înconjoară.


Horoscop 12 septembrie, cu Neti Sandu. BERBEC – Se poate să vă duceți la un botez care să vă pună în valoare niște aptitudini care să vă aducă un plus de prestigiu. Poate vine în vizită cineva de care v-a fost dor, un nepot, cineva tânăr, pe care îl găzduiți peste noapte și cu care ieșiți la shoping, la film, la plimbare.
Horoscop 12 septembrie, cu Neti Sandu. TAUR – E posibil să faceți cunoștință cu cineva care e pe lungimea voastră de undă și dacă nu sunteți într-o relație o să vă lașați purtați de val.


Horoscop 12 septembrie, cu Neti Sandu. GEMENI – O apariție cu totul neașteptată, e cineva care vrea să vă cunoașteți și o să fie o atracție reciprocă, și e perfect dacă sunteți în căutarea perechii de suflet. Pare să fie o atmosferă mult mai buna acasă și o să puteți petrece o zi întreagă împreună fară să vă plictisiți și eventual, să chemați niște prieteni pe la voi.
Horoscop 12 septembrie, cu Neti Sandu. RAC – Sfera sentimentală primește un accent special și se poate să întâlniți pe cineva cu care să rezonați pe mai multe planuri. V-ați putea duce într-o vizită la rude sau la prieteni ca să mai puteți la cale un party, dacă se vor întruni condițiile, iar dacă nu să găsiți o altă soluție.


Horoscop 12 septembrie, cu Neti Sandu. LEU – Se poate să vă duceți la niște prieteni în alt oraș dacă nu o să fiți prinși cu alte treburi pe acasă și o să vă priască plimbarea. Poate v-ați decis, în sfârșit, să faceți unele schimbări pe acasă și o să intrați în banii de rezervă, să luați câte ceva nou și frumos pentru confortul vizual.
Horoscop 12 septembrie, cu Neti Sandu. FECIOARĂ – E o revedere care vă poate schimba optica de viață și o să vă armonizați, veți avea o relație de cuplu reușită. Poate vă dați întâlnire cu rudele și cu prietenii ca să vă sărbătoriți sau cineva apropiat se bucură de un succes și faceți o tratație sau ieșiți la masă în oraș.


Horoscop 12 septembrie, cu Neti Sandu. BALANȚĂ – E posibil să vi se vireze niște bani în cont și să vă permiteți o escapadă turistică până la malul mării, la munte, sau mai pe lângă casă. O să dați dovadă de generozitate și le veți face un cadou de nuntă sau de casă nouă unor prieteni care se află la început de drum în căsnicie.
Horoscop 12 septembrie, cu Neti Sandu. SCORPION – O ieșire la cafea, o mărturisire, o declarație de dragoste, chiar și fară cuvinte, vă vor face viața mai frumoasă. O să vă răsfețe și pe voi cineva, o să vă scoată la plimbare, la masă, vi se fac cadouri, poate vă duceți la un film, e vreun concert în oraș.Horoscop 12 septembrie, cu Neti Sandu. SĂGETĂTOR – Se poate să vă abordeze cineva în vederea unei colaborări și o să dați răspunsul după ce analizați pe toate fetele propunerea – săptămână viitoare. Vă scoate cineva la plimbare, poate e ceva important de discutat și veți depăși un moment delicat al relației, pentru că vă doriți să mergeți mai departe.
Horoscop 12 septembrie, cu Neti Sandu. CAPRICORN – Se poate să primiti aprecieri pentru ce ați muncit în ultima vreme și o să intrați într-un top, poate chiar vă premiază cineva. E o sărbătoare, ziua cuiva, și o să vă bucurați de revederea unor oameni care au lipsit o vreme din viață voastră că or fi fost plecați.
Horoscop 12 septembrie, cu Neti Sandu. VĂRSĂTOR – E nevoie de prezenta voastră la o întălnire care poate fi în scop filantropic și o să dați o mână de ajutor acolo. O plimbare la câteva ore o să vă dezmorțească și la minte, dar și la trup și o să vă întâlniți și cu niște prieteni, o să fie revigorant, de-a dreptul.
Horoscop 12 septembrie, cu Neti Sandu. PEȘTI – E cineva care nu poate să treacă peste o discuție pe care ați avut-o la un moment dat și l-ați putea convinge pe acest om să treacă peste. O să faceți turul de onoarepe la evenimente și o să aflați noutăți incidente, poate vă vine vreo idee referitoare la un job pe care l-ați putea încerca.