Horoscop 12 Octombrie 2023 Oct11

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 12 Octombrie 2023

Horoscop 12 octombrie 2023, cu Neti Sandu. O zodie urmează să umble la banii din economii.Horoscop 12 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Rezolvări, azi. O să prindem din zbor ideea care ne poate face mai bogaţi material, spiritual, totul e să fim pe recepţie!Vibraţia zilei este 3 şi e undă verde la comunicare şi la deplasări.


Horoscop 12 octombrie 2023 – BERBEC – O să interacţionaţi cu diverşi oameni de afaceri care vor câte ceva de la voi dar şi voi o să le mai cereţi un sfat, să vă vândă un pont, să vă dea un telefon, email de suport.Partenerul de cuplu se confruntă cu situaţii mai complicate şi poate faceţi ceva ca să diminuaţi presiunea la care e supus.
Horoscop 12 octombrie 2023 – TAUR – Se poate să fie mult de lucru la serviciu şi să faceţi faţă obligaţiilor, chiar dacă mai aveţi de lucru, unii dintre voi şi după orele de program.Şefii devin mai vigilenţi , pretenţioşi, or să vă cam scoată din ritmul vostru, dar nici voi nu trebuie să vă lăsaţi.


Horoscop 12 octombrie 2023 – GEMENI – O să vă puteţi pune casa la punct, mai luaţi diverse lucruri noi, va debarasaţi de obiectele care nu va mai folosesc şi o să fie un alt confort acasă.Poate v-aţi neglijat sănătatea şi nici părinţilor nu le-aţi luat medicamentele pe care vi le-au cerut şi o să fie minunat dacă o s-aveţi grijă de voi toţi.
Horoscop 12 octombrie 2023 – RAC – Poate abia acum or să vă intre banii pentru avansul de casă nouă, ori poate vreţi să vă schimbaţi maşina că e uzată şi n-o mai puteţi repara – Un împrumut bancar v-ar slavă.Relaţia cu partenerul de cuplu traversează o perioadă de turbulenţe şi pot apărea mici scene de gelozie. Nu daţi ocazia.


Horoscop 12 octombrie 2023 – LEU – E posibil să luaţi nişte bani şi să vă cumpăraţi câteva dintre lucrurile la care visaţi de ceva vreme, dar vă încurcau ratele, facturile şi taxele şcolare.Din banii puşi deoparte o să scoateţi, probabil ca să mai reparaţi câte ceva pe acasă, ori ca să duceţi maşina în service.
Horoscop 12 octombrie 2023 – FECIOARĂ – Întâlnire cu cineva care, fie vrea să lucraţi împreună, fie visează s-aveţi o relaţie şi o să fiţi şi voi pe fază ca să nu treacă şansa pe lângă voi.Poate v-apucaţi de nişte cursuri, sau o să tot faceţi naveta o lună, două, ceva se întâmplă. Ceva nou.


Horoscop 12 octombrie 2023 – BALANŢA – Noutăţi, de bun augur! Apare cineva interesat de voi, primiţi un cadou, bani şi se vine cu o ofertă de afaceri, de care s-ar putea să fiţi încântaţi.Se crează un context favorabil ca să ajungeţi în lumina reflectoarelor, să faceţi o carieră de succes.
Horoscop 12 octombrie 2023 – SCORPION – O să puteţi pune în practică o idee, să vă bucuraţi şi de suport din partea unor oameni care vă apreciază şi o să faceţi progrese vizibile în sfera profesională.E cineva care va da ţarc oale, că vra să vă cunoaşteţi mai bine şi o să vă stârnească şi vouă interesul.


Horoscop 12 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR – Se poate să fiţi invitaţi de onoare la un eveniment monden şi o să faceţi noi cunoştinţe, o să vă extindeţi aria de influenţa şi o să conteze la agenda voastră de afaceri.Vi se face reclamă, c-aţi atins nivelul superior în afaceri, şi poate vi se oferă un contract şi mai bun.
Horoscop 12 octombrie 2023 – CAPRICORN – Se iveşte ocazia să plecaţi în weekend pe undeva şi n-o să rataţi ocazia, faceţi rost de bani, amânaţi restul treburilor şi vă oferiţi şi vouă două, trei zile de relaxare.Poate găsiţi ceva mai special de lucru şi pe lângă c-o=o să vă placă ce faceţi o să luaţi şi bani.


Horoscop 12 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR – O perioadă favorabilă studiului, se poate să vă duceţi şi la interviu şi să fie cu succes, şi multe alte lucruri să vă reuşească, pentru că sunteţi într-un vârf de formă.Poate o s-aveţi curaj să mai încercaţi şi altceva şi vă duceţi la alt serviciu, sau în particular o să lucraţi ceva.
Horoscop 12 octombrie 2023 – PEŞTI – Vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să puneţi umărul la o afacere şi o să vă daţi toată osteneala să le fiţi de ajutor, dar primează munca voastră de zi cu zi.E cineva care nu v-a uitat şi vrea să vă reluaţi o relaţie care v-ar face fericiţi – trebuie să vedeţi ce vreţi şi voi.