Horoscop 12 Mai 2024 May11

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 12 Mai 2024

Horoscop 12 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate întâlni o persoană de care să se îndrăgostească.Horoscop 12 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi minunată. Să ne bucurăm de această ultimă zi din Săptămâna Luminată ca să-i facem fericiți pe ai noștri, să rămânem sufletește, în atmosfera de sărbătoare.Vibrația zilei este 3 și să spunem un adevăr care ne-ar elibera de o povară.


Horoscop 12 mai 2024 – Berbec – O să dați curs invitațiilor în excursie, să revedeți marea, muntele, ca să se încheie săptămâna sărbătorilor pascale și vreți să dați o notă festivă momentului.Prezența cuiva o să vă inspire și o să plecați pe nepusă masă într-un du-te vino prin țară, în plimbare, ca să vă recreați.
Horoscop 12 mai 2024 – Taur – Un câștig de imagine, vi se face cunoscută munca, în cadru public și o să primiți aprecieri, un premiu și o să intrați în legătură cu niște oameni valoroși, ca și voi.Se poate să faceți cunoștință cu cineva cu care ați vorbit doar în rețelele de socializare și să vă întâlniți la cafea.


Horoscop 12 mai 2024 – Gemeni – Se poate să întâlniți la un party o persoană de care să vă simțiți atrași ca de un magnet și să începeți o poveste de dragoste care să vă schimbe viața în bine, dacă sunteți singuri.E posibil să vi se dea înapoi o datorie și să aveți de buzunar, dacă aveți de gând să ieșiți în oraș.
Horoscop 12 mai 2024 – Rac – O să dispuneți de niște bani și o să aveți cu ce să ieșiți la plimbare, poate vă duceți la rudele de prin împrejurimi să vă îmbrățișați că se încheie Săptămâna Luminată.O invitație la un concert, sau fi un spectacol, o festivitate de premiere și o să fie, oarecum, ceva emoționant.


Horoscop 12 mai 2024 – Leu – Poate-i luați pe prieteni și plecați cu ei prin țară, să petreceți o zi împreună, să vă încărcați bateriile că de mâine începeți treaba.Se poate să ieșiți și la un prânz în doi, vă duceți la un picnic și relația voastră sentimentală are de câștigat.
Horoscop 12 mai 2024 – Fecioară – O să vă dați întâlnire cu rudele apropiate, mai apare și lume nouă și poate aflați ceva despre o colaborare care vi s-ar potrivi mănușă – e de luat în calcul să știți.Se poate să aveți un eveniment în familie și să vă ocupați de tratatie, de invitați, ca să se simtă toată lumea bine.


Horoscop 12 mai 2024 – Balanță – O apariție surpriză și o să reparați o relație care își pierduse vibe-ul, dar o să știți ce aveți de făcut sau, cel puțin, să nu mai repetați greșelile din trecut.O chestiune de suflet vă mai dă fiori, că tot nu vine răspunsul pe care-l așteptați de la cineva anume. Dați un telefon.
Horoscop 12 mai 2024 – Scorpion – Se poate să vină niște musafiri de departe și să vă facă plăcere să petreceți ziua împreună, să vă duceți pe la evenimente, în parc, la plimbare.Se poate să vi se facă o ofertă de job, poate fi ceva serios, care chiar să se materializeze.


Horoscop 12 mai 2024 – Săgetător – O să apară acel cineva în care v-ați pus mari speranțe și se apropie o perioadă propice relației cu o persoană de încredere și care poate duce la căsătorie.O să revedeți niște oameni scumpi la vedere, dar care nu pot lăsa să treacă sărbătorile fără să vă vedeți.
Horoscop 12 mai 2024 – Capricorn – O întâlnire care vă dă ceva emoții că are legătură cu viitorul relației de cuplu și o să luați, poate, o decizie pe care-o veți comunica și celuilalt.Vi se lansează invitația să vă duceți la un grătar să mai schimbați o vorbă cu niște oameni care contează pentru voi și să încheiați cu o vorbă bună sărbătorile.


Horoscop 12 mai 2024 – Vărsător – Poate faceți un drum la prietenii cu care nu v-ați putut vedea nici de 1 mai, nici de Paște și o să umpleți acel gol emoțional ca să vă echilibrați sufletește.Se poate să-i chemați pe la voi pe prieteni, dacă nu plecați în vizită, ca să refaceți atmosfera de sărbătoare la voi acasă.
Horoscop 12 mai 2024 – Pești – O să intrați în banii de rezervă ca să le împliniți dorințele ai lor și o să vă duceți și la malul mării, dacă știți că asta i-ar face fericiți.Poate vă invită cineva la masă și dacă nu aveți alt program o să vă duceți că aveți nevoie de prezența celor care înseamnă ceva pentru voi.