Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 12 Mai 2021

Horoscop 12 mai, cu Neti Sandu. Săgetătorii cunosc dragostea adevărată.Lună nouă, capricioasă. Am putea lua decizii dacă ne-am convins că sunt cele mai bune alegeri pe care le putem face și să trecem la fapte.Vibrația zilei este 12 și o să dăm dovadă de înțelepciune. Acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.


Horoscop 12 mai BERBEC – Poate reușiți o ameliorare în spațiul domestic, să se mai aplaneze tensiunile, că devenise epuizant emoțional.
Horoscop 12 mai TAUR – Se poate să dați drumul proiectelor noi și să găsiți finanțare și susținere logistică la cei pe care-i cunoașteți.


Horoscop 12 mai GEMENI – Poate-aveți de dat examene, să prezentați diverse lucrări ca să capătați un titlu, să definitivați un statut.
Horoscop 12 mai RAC – E posibil să vă asociați cu niște parteneri de afaceri și să lucrați ceva în particular și va fi suprasolicitant.


Horoscop 12 mai LEU – E o perioadă numai bună de văzut ce se întâmplă cu sănătatea mai ales dacă simțiti că e ceva care vă neliniștește.
Horoscop 12 mai FECIOARĂ Poate alegeți o disciplină de studiu ca să vă perfecționați într-un domeniu sau aveți de dat examene ca să vă încheie anul școlar.


Horoscop 12 mai BALANȚĂ – E un grup care vrea să aveți niște activități comune și o să vedeți cum stați cu timpul și cu cheful, ca să faceți ceva de calitate.
Horoscop 12 mai SCORPION – O problemă legată de cuplu se poate rezolva și o să fie liniște si pace în relație, că aveți mare nevoie de așa ceva.


Horoscop 12 mai SĂGETĂTOR – E posibil să apară cineva care să vă inspire o dragoste adevărată și să intrați în poveste ca să vedeți dacă e adevărat.
Horoscop 12 mai CAPRICORN – Se poate să luați o decizie referitoare la viitorul vostru în doi și să vă căsătoriți cât de curând.


Horoscop 12 mai VĂRSĂTOR – O să vă descoperiți noi aptitudini pe care le puteți pune înr-o formă de prezentare să ieșiți pe scena socială cu ele.
Horoscop 12 mai PEȘTI – O să vă puneți de acord cu rudele în privința unui eveniment care va avea loc în curând, că e nevoie de contribuția fiecăruia dintre voi.