Horoscop  12 Iunie 2019 Jun12

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 12 Iunie 2019

Horoscop 12 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Planuri de căsătorie pentru gemeni.O zi cu reuşite. O să facem nişte acordaje ca să ne asortăm cu toţi cei cu care avem treabă sau vrem să ieşim pe undeva la evenimentele de tot felul.Vibraţia zilei este 3 şi e bine să spunem ce ne deranjează, aşa, mai cu menajamente.


HOROSCOP 12 IUNIE 2019 BERBEC – Se prea poate să-ntâlniţi pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi şi să decurgă frumos relaţia voastră. Întrevedere cu cineva care vrea să lucraţi împreună la ceva care vi se potriveşte şi-ar merita şi banii – poate vă puneţi de acord până la sfârşitul zilei.
HOROSCOP 12 IUNIE 2019 TAUR – E posibil să luaţi nişte bani de la serviciu şi să preparaţi câte ceva pentru o cină cu prietenii ca să puteţi sta la taclale. Poate faceţi mari eforturi financiare pentru cei mici să-i trimiteţi la nişte cursuri, sau într-o excursie, într-o tabără, să se bucure de anturaj, de peisaje, să înveţe, să se joace.


HOROSCOP 12 IUNIE 2019 GEMENI – O nouă dragoste la orizont pentru cei care-şi caută jumătatea şi cerul e ofertant, aşa că până la sfârşitul anului vă puteţi şi căsători. O să faceţi rost de un angajament care să v-aducă bani, să vă suplimentaţi veniturile pe o perioadă mai mare de timp şi să faceţi faţă cheltuielilor mari.
HOROSCOP 12 IUNIE 2019 RAC – O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care or să vă ţină isonul şi la treabă şi la distracţie şi o să faceţi o echipă de nota zece. O energie debordantă şi trebuie dozată că lumea, să nu vă risipiţi în tot felul de activităţi obositoare şi să rataţi esenţialul – să mai urcaţi în carieră.


HOROSCOP 12 IUNIE 2019 LEU – Vă scoate cineva la plimbare, poate-aveți ceva important de discutat, pot fi şi afaceri, dar nu neapărat. V-au rămas nişte aspecte legate de starea sănătăţii pe care le puteţi îndrepta, măcar să le luaţi din pripă, dacă se conturează ceva, vreo durere, un simptom.
HOROSCOP 12 IUNIE 2019 FECIOARĂ – Se poate să vă găsiţi ceva de lucru în particular şi or să apară satisfacţii profesionale şi materiale. Apar cheltuieli pe care nu le-aveaţi în plan, dar o să umblaţi la banii de rezervă şi o să vă achitaţi de tot ce vi se cere, să nu acumulaţi datorii.


HOROSCOP 12 IUNIE 2019 BALANŢĂ – Vă pregătiţi de plecare, undeva în străinătate şi o să aveţi de completat formalităţi, de achitat bilete de transport, cazare, sunt multe de făcut. Vine cineva de care sunteţi legaţi sufleteşte şi poate continuaţi o poveste de dragoste care să fie aşa cum v-aţi dorit, şi puneţi capăt singurătăţii, care putea să fi fost şi în doi.
HOROSCOP 12 IUNIE 2019 SCORPION – Se pare că vă invită cineva într-un week-end, într-o zonă de agrement, posibil şi în afara ţării şi o să vă drămuiţi banii să v-ajungă pentru voiaj. Poate vă completaţi nişte studii, daţi examene, prezentaţi o lucrare, se poate să scrieţi şi o carte, şi să vă bucuraţi de aprecieri din partea oamenilor care contează pentru voI.


HOROSCOP 12 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR – Relaţia de cuplu se animă frumos şi o să avanseze spre logodnă, căsătorie, dacă v-aţi decis să renunţaţi la celibat. O s-aveţi o bună colaborare atât cu colegii cât şi cu prietenii, şefii or să fie şi ei cooperanţi dac-aveti nevoie de ceva şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, în carieră.
HOROSCOP 12 IUNIE 2019 CAPRICORN – E cineva care tot încearcă să vă cucerească, dar nu prea daţi voie să vi se invadeze intimitatea, aşa că n-o să fie uşor. Vedem ce iese. Se poate să vă cereţi drepturile în faţa unei instanțe şi o să vă luaţi un avocat ca să vă sporiţi şansele, să folosească toate armele, argumentele să vă obţină victoria.


HOROSCOP 12 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR – Şi pe voi vă soarbe din priviri cineva, poate e reciproc gestul şi o să vedeţi într-o lună cam aşa, dacă puteţi forma un cuplu, sau nu. Problemele casei, ale familiei sunt pe primul plan şi o să vă străduiţi să rezolvaţi în mare viteză totul ca să vă rămână şi vouă un respiro.
HOROSCOP 12 IUNIE 2019 PEŞTI – Poate va trebui să fiţi ceva mai atenţi cu ieşitul pe-afară, la plimbare, la cafea, să nu-i treziţi suspiciuni fiinţei iubite, că pare geloasă. Vin de undeva nişte bani şi o să vă puteţi mişca, să plecaţi într-o excursie de vineri şi să vă-ntoarceţi duminică, refăcuţi, cu inspiraţie şi să vă puneţi în valoare creativitatea.