Horoscop 12 August 2023 Aug12

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 12 August 2023

Horoscop 12 august 2023, cu Neti Sandu. Zodia care s-ar putea trezi cu o ofertă de job.Horoscop 12 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de relaxare O să ne întreţinem cu oameni care sunt pe structura noastră sufletească şi o să fie un răsfăţ emoţional.Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem, cu sinceritate ce gândim!


Horoscop 12 august 2023 – BERBEC – Se poate să plecaţi într-o excursie şi să vă încărcaţi bateriile de la anturaj, şi de la frumuseţea peisajelor.O s-aveţi de buzunar să ieşiţi la plimbare, la un spectacol, sau să vă repeziţi la malul mării, într-o staţiune montană.
Horoscop 12 august 2023 – TAUR – Poate vă face cineva apropiat o surpriză şi o să vă invite la masă, poate fi una festivă şi să vă bucuraţi de o atmosferă specială.În orice moment poate să vi se ofere ceva de lucru, un proiect care să vă scoată din anonimat, dintr-un con de umbră şi să străluciţi.


Horoscop 12 august 2023 – GEMENI – Va încearcă nişte emoţii la gândul c-o să se reunească un grup cu care v-aţi distrat şi vremurile bune se pot întoarce.O să vă duceţi la o petrecere, poate fi o nuntă, ori alt gen de eveniment festiv şi o să fie distracţie
Horoscop 12 august 2023 – RAC – Are loc o întâlnire specială şi o să aflaţi noutăţi care să vă pună într-o lumină favorabilă în mediul social şi o să intraţi pe un alt făgaş profesional.Se poate să vă treziţi cu un musafir venit de pe alte meleaguri şi să fie o companie agreabila pentru o zi, două.


Horoscop 12 august 2023 – LEU – Se poate să reapară cineva care nu s-a putut desprinde emoţional de voi şi mai are nevoie de nişte explicaţii, răspunsuri şi practic, de o a doua şansă.Se poate să plecaţi într-o escapadă turistică acolo unde v-aţi dorit mai demult să ajungeţi şi să vă-ntâlniţi cu nişte prieteni, rude de care vă e dor.
Horoscop 12 august 2023 – FECIOARĂ – E ceva de sărbătorit în familie şi o să vă ocupaţi de pregătiri, aprovizionare, să fie totul la mare arta, să se bucure toată lumea.O să daţi curs unei invitaţii într-o călătorie, dar asta după ce o să vă achitaţi de obligaţiile familiale, că s-or fi adunat cam multe.


Horoscop 12 august 2023 – BALANŢA – E posibil să faceţi o trataţie, să-i chemaţi pe nişte prieteni pe la voi şi să povestiţi ce-aţi mai făcut – poate staţi la o piscină, dacă nu puteţi da o fugă la malul mării.O invitaţie specială la un eveniment care i-ar aduce în preajma oamenilor care contează pentru voi şi o să fie un câştig sufletesc.
Horoscop 12 august 2023 – SCORPION – Se pare că e cineva care vrea să vă cucerească şi poate vreţi să puneţi şi voi capăt singurătăţii, sau dacă sunteţi deja, într-o relaţie s-o legalizaţi.Se poate să vă treziţi cu o ofertă de job pe la mondenităţile la care veţi ajunge şi o să vi se pară tentantă – poate chiar o s-o acceptaţi pe loc.


Horoscop 12 august 2023 – SĂGETĂTOR – Poate daţi o fugă în alt oraş că v-aşteaptă cineva să reluaţi o preocupare care v-ar destinde, poate practicaţi un sport, sau organizaţi evenimente.Prietenii vă scot la o întrunire de grup, poate vă duceţi la un spectacol, la un meci, ori mai sunt târguri, expoziţii pe care vreţi să le treceţi în revistă.
Horoscop 12 august 2023 – CAPRICORN – Cineva îşi face curaj să vă abordeze ca să vă testaţi compatibilitatea, că există un potenţial afectiv care trebuie exploatat, mai ales dacă sunteţi în căutarea unei perechi de suflet.Se poate să primiţi o invitaţie de onoare la un eveniment şi să luaţi şi un premiu – că apăreţi în public cu vreun hobby care vă poartă semnătura.


Horoscop 12 august 2023 – VĂRSĂTOR – Voi o să ajungeţi în centrul atenţiei că munca voastră o să vorbească de la sine şi o să primiţi oferte de colaborare, ori poate o ofertă generoasă de job permanent.Poate faceţi cumva, găsiţi voi un pretext să-i strângeţi pe prieteni la o masă festivă, poate aveţi de făcut şi un anunţ de logodnă, căsătorie.
Horoscop 12 august 2023 – PEŞTI – Poate-i strângeţi pe copii, nepoţi şi plecaţi într-o excursie la malul mării, sau acolo unde v-au rugat mai de mult să-i duceţi, dar aţi fost prinşi cu alte treburi.Or să vă scoată prietenii la o zi de naştere şi o să mai cunoaşteţi şi altă lume, vă puteţi face şi relaţii profesionale, de afaceri.