Horoscop 12 Aprilie 2024 Apr11

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 12 Aprilie 2024

Horoscop 12 aprilie 2024, Neti Sandu. Zodia care poate disloca o sumă mai mare de bani din cont.Horoscop 12 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să ajungem cu bine acolo unde ne-am propus, dacă o să fim prudenți și o să respectăm regulile, ca să nu ne taxeze nimeni.Vibrația zilei este 3 și comunicarea sinceră ne poate scoate dintr-o încurcătură.


Horoscop 12 aprilie 2024 – Berbec – Apar confirmări care o să vă indice, poate, o altă direcție de viață, că se vor rezolva din mers niște aspecte care v-au ținut pe loc.
Horoscop 12 aprilie 2024 – Taur – Se observă cheltuieli, pot fi neprevăzute sau ați pus ochii pe niște lucruri scumpe și o să le cumpărați, mai ales dacă v-au rugat ai voștri să le luați mai de mult.


Horoscop 12 aprilie 2024 – Gemeni – O reușită, după un efort de durată și o să luați bani sau alt gen de compensație, că pot fi vouchere sau un barter. Variante sunt.
Horoscop 12 aprilie 2024 – Rac – Se poate să plecați în plimbare prin țară sau chiar în străinătate și e bine să verificați actele, să nu fie vreunul expirat sau să le uitați acasă.


Horoscop 12 aprilie 2024 – Leu – Poate dislocați o sumă mai mare de bani din cont ca să plătiți o taxă, poate vă luați o locuință, o mașină sau e cotă-parte cu care intrați într-o afacere.
Horoscop 12 aprilie 2024 – Fecioară – Poate renunțați la un contract în favoarea altuia, ca să nu vă simțiți extenuat și nici nu primiți banii pe care considerați că îi meritați.


Horoscop 12 aprilie 2024 – Balanța – Sunt treburi pe acasă de rezolvat și dacă o voi nu puteți sau n-aveți timp, poate angajați o firmă să vă scutească de muncă. Poate vă mutați.
Horoscop 12 aprilie 2024 – Scorpion – Poate vă invită șefii la o discuție și e bine să profitați de ocazie, să vă cereți niște drepturi pe care ei au tot refuzat să vi le acorde. Pot fi mărunțișuri, dar merită să insistați.


Horoscop 12 aprilie 2024 – Săgetător – O să apelați probabil, la contul de rezervă ca să înlocuiți niște piese uzate, să reparați o instalație care se defectase acasă. Poate mașina trebuie dusă în service.
Horoscop 12 aprilie 2024 – Capricorn – Va trebui să vă faceți și mai bine înțeles în grupul cu care lucrați, că sunt voci care vă contestă deciziile și trebuie să vă armonizați neapărat.


Horoscop 12 aprilie 2024 – Vărsător – Sunt niște oameni care vor să lucrați împreună și o să vă uniți forțele ca să iasă ceva de calitate, extra pentru că voi duceți totul la superlativ.
Horoscop 12 aprilie 2024 – Pești – Poate o să dați cursul unei invitații să plecați într-o minivacanță și o să vă întoarceți duminică, dacă se întrunesc toate condițiile timp, banii, anturaj.