Horoscop 11 Septembrie 2023 Sep10

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 11 Septembrie 2023

Horoscop 11 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care poate lua un împrumut bancar.Horoscop 11 septembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Reuşite azi. Am putea culege roadele muncii noaste, să ne bucurăm de un rezultat extraordinar la şcoală, sau că am trecut cu bine un interviu. Vibraţia zilei este 11, număr maestru, şi să evaluăm corect, cinstit orice situaţie cu care ne confruntăm.


Horoscop 11 septembrie 2023 – BERBEC – Vi se face o ofertă de job şi poate nu va fi singura. O să aveţi de unde să alegeţi şi să mai adăugaţi ceva bani la salariu.Încep să vină banii, atât de la serviciu, cât şi din particular, că nu i-aţi luat poate la timp.
Horoscop 11 septembrie 2023 – TAUR – Poate mai luaţi diverse lucruri pe acasă, reorganizaţi un pic, scoateţi ce nu vă mai convine şi o să creaţi mai mult spaţiu, să fie aerisit, frumos.Se poate să primiţi o funcţie la actualul serviciu şi o să aveţi de ales. Să o acceptaţi sau să rămâneţi pe locul pe care sunteţi.


Horoscop 11 septembrie 2023 – GEMENI – O revedere emoţionantă, speranţele voastre nu au fost deşarte şi o să vă puteţi împăca cu acea persoană care a lipsit din viaţa voastră și să fiţi fericiţi.Vi se propune un extra job şi o să fiţi pregătiţi să sacrificaţi două, trei ore ca să mai câştigaţi nişte bani.
Horoscop 11 septembrie 2023 – RAC – O să vă bucuraţi de nişte beneficii, că şefii se arată mulţumiţi de calitatea muncii voastre şi poate vă dau bani în plus la salariu, voucher de vacanţă.O să vă luaţi inima în dinţi să faceţi nişte treburi mai complicate pe acasă şi să reamenajaţi interiorul şi costă.


Horoscop 11 septembrie 2023 – LEU – Poate vă invită cineva într-o vacanţă şi o să dislocaţi o sumă de bani din bugetul lunar să vă plimbaţi, să vă duceţi la distracţie.E posibil să vi se acorde un credit bancar ca să vă luaţi o casă, probabil mai mare că urmează să vă căsătoriţi, să aveţi copii.
Horoscop 11 septembrie 2023 – FECIOARĂ – Se poate să aflaţi o veste bună care să vă scutească de un drum, de un efort, şi să vă puteţi ocupa de alte lucruri care să vă relaxeze.Un tratament putea să-şi fi făcut efectul şi să vă simţiţi, în sfârşit, în elementul vostru că organismul s-a refăcut.


Horoscop 11 septembrie 2023 – BALANŢA – Iniţiativele se ţin lanţ, totul e să le duceţi pe toate la bun sfârşit, ca să bifaţi cât mai multe reuşite – că resurse aveţi.O să vă străduiţi să obţineţi un împrumut bancar ca să vă schimbaţi maşina, sau să aveţi pentru taxele şcolare.
Horoscop 11 septembrie 2023 – SCORPION – O să vă daţi întâlnire cu un partener de afaceri să luaţi în discuţie un proiect care v-ar mobiliza pe o perioadă mai lungă de timp şi o să începeţi nişte negocieri.O să vi se mulţumească, poate într-un cadru mai larg pentru felul în care aţi muncit în ultima vreme.


Horoscop 11 septembrie 2023 – SĂGETĂTOR – O întrevedere cu cineva care vrea să vă coopteze într-un proiect particular şi faceţi rost de bani din sponsorizări, apelaţi la fonduri europene, găsiţi voi.Se iveşte ocazia să vă repeziţi într-un city break pe undeva, într-un oraş din străinătate şi n-o să ziceţi nu.
Horoscop 11 septembrie 2023 – CAPRICORN – Banii blocaţi pe undeva încep să ajungă, chiar dacă nu toţi odată, ci pe rând, la voi în cont şi o să vă puteţi cumpăra şi acele lucruri pe care până acum le tot tăiaţi de pe listă.Poate vi se recomandă un tratament medicamentos, ori poate o fizioterapie care să vă dezmorţească muşchii, oasele.


Horoscop 11 septembrie 2023 – VĂRSĂTOR – O revedere care o să vă răscolească amintiri frumoase şi o să scrieţi, poate, un nou capitol de viaţă sentimentală.Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva cu care v-aţi conversat doar în reţelele de socializare şi o să fie incitant.
Horoscop 11 septembrie 2023 – PEŞTI – O să fiţi înconjuraţi de oameni tineri care vor să şi lucraţi împreună, să ieşiţi şi după orele de program, că aveţi multe în comun.Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva nou şi o să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care cred în voi.