Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 11 Septembrie 2021

Horoscop 11 septembrie, cu Neti Sandu. Taurii cunosc persoana alături de care își vor petrece restul vieții.Revederi azi. Au loc întâlniri fericite, ocazii de a repara o căsnicie, o prietenie sau o relație de afaceri.Vibrația zilei este 11 și să nu ratăm ocazia de a păstra oamenii valoroși în viața noastră. Să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.


Horoscop 11 septembrie BERBEC – Se poate înfiripa o nouă poveste de dragoste și să ieșiți cât mai des în lume ca să culegeți părerile celor din jur.O revedere care vă poate schimba un traseu profesional și o să vă orientați spre altceva care se cere în momentul de față și la care voi vă pricepeți.
Horoscop 11 septembrie TAUR – Poate-o să le faceți pe plac copiilor, îi scoateți la plimbare, la un teren de joc, la piscină, dacă le place, sau faceți un drum la mare.Se poate să apară cineva care să vă facă să vă-ndrăgostiți, dar asta dacă n-aveți pe nimeni, și să vă așezați la casa voastră, s-aveți copii.


Horoscop 11 septembrie GEMENI – Se poate să vă ocupați de o petrecere a copiilor, să le pregătiți diverse surprize, să mai vină și câțiva prieteni de-ai lor.O să redescoperiți activitatea preferată, faceți mișcare, vă duceți pe la târguri, expoziții, exersați un talent muzical, sau tehnic, după aptitudini.
Horoscop 11 septembrie RAC – E un licăr, o scânteie în sfera sentimentală și o să vă placă cineva care e în stilul vostru și o să vă descoperiți unul pe celălalt – o să fie frumos.Ați putea pleca într-o excursie și să vă-ntoarceți diseară dac-aveți mâine musafiri, sau vă duceți într-o vizită, c-aveți nevoie de un respiro, oricât de redus.


Horoscop 11 septembrie LEU – Vă invită cineva la o plimbare și chef aveți, de bani nu s-ar zice că duceți lipsă și o să vă întrețineți frumos cu anturajul.Se poate să dați o mică petrecere, poate sărbătoriți ceva, sau pur și simplu vă e dor de prieteni și de stat la o șuetă preț de câteva ore.
Horoscop 11 septembrie FECIOARĂ – O să ieșiți cu prietenii, cu rudele apropiate ca să vă deconectați, mai vedeți un târg de bunătăți, de artizanale, de ceva.O energie debordantă și o să puteți face și treabă și să vă și deconectați, practicați un sport, un hobby, dați o fugă în stațiunea preferată.

Horoscop 11 septembrie SĂGETĂTOR – E mult tineret care e prin preajmă și poate plecați pe undeva ca să practicați un sport, chiar extrem fie el, într-un parc de aventură.E o reușită care se cere sărbătorită, fie-i chemați pe prieteni pe la voi, fie vă duceți la o terasă, în parc, la piscină, să stați la o parolă.
Horoscop 11 septembrie CAPRICORN – Se poate să luați parte la un concurs, puteți fi și în juriu, dacă nu concurați și să vi se mulțumește, oricum, pentru participare.Sfera ”deplasări” e activată și chef de drum oți avea, mai trebuie s-aveți bani, timp și companie, ca să vă urniți din casă și par să se-ntrunească toți factorii.


Horoscop 11 septembrie VĂRSĂTOR – E un botez și o fi vreo aniversare și o să faceți act de prezență acolo, dar o să fiți și cu sufletul, nu din obligație.O s-ajungeți pe la vreun spectacol, sunt evenimente pe care le-ați putea trece în revistă și să vă bucurați de o nouă viziune pe care-o puteți avea, că vă luați inspirație de-acolo.
Horoscop 11 septembrie PEȘTI – Se poate s-aveți o discuție-ntre patru ochi cu cineva care contează pentru voi și să dați cărțile pe față.O să vă puteți bucura de o întâlnire cu prietenii, mai vechi, mai noi, poate e un party la care vă duceți și o să lăsați deoparte grijile de serviciu, de rate și de toate felurile.