Horoscop 11 Octombrie 2023 Oct10

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 11 Octombrie 2023

Horoscop 11 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Cine își găsește perechea de suflet și pornește într-o călătorie spirituală.Horoscop 11 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu reuşite. O să reglăm relaţia cu partenerul de viaţă, pe de-o parte şi o s-aveţi grijă să respectăm regulile la serviciu să avem o bună comunicare cu şefii. Vibraţia zilei este 11, număr maestru şi o să ne folosim înţelepciunea dacă avem de luat decizii.


Horoscop 11 octombrie 2023 – BERBEC – Lumea vă caută, puteţi consolida nişte relaţii, să cunoaşteţi şi lume nouă şi să negociaţi un contract măcar aşa, verbal şi în scurt timp să-l puneţi pe hârtie.E cineva care-şi face curaj să vă abordeze şi o să vă lăsaţi furaţi de vraja şi poate-o să iasă o poveste de dragoste.
Horoscop 11 octombrie 2023 – TAUR – E de lucru, încă o perioadă, o să fie, o să vedeţi, cu satisfacţie şi profesională, dar şi financiară, cu promisiuni de proiecte noi.O să vă mai ocupaţi şi de casă să vă luaţi mobilă, aparatură, poate va şi mutaţi.


Horoscop 11 octombrie 2023 – GEMENI – O să vă găsiţi şi voi perechea de suflet şi o să prindeţi curaj să porniţi într-o călătorie spirituală, alături de fiinţa pe care o iubiţi.O să fie cineva care o să descopere ce calităţi deosebite aveţi şi să le şi puneţi în practică.
Horoscop 11 octombrie 2023 – RAC – Poate faceţi comandă online pentru diverse lucruri de casă, ori daţi o raită pe la magazine să alegeţi direct de la faţa locului, pentru siguranţă.O să vă bucuraţi de nişte câştiguri, poate sunt nişte sume de bani pe care le-aţi revendicat mai demult şi abia acum ajung şi la voi.


Horoscop 11 octombrie 2023 – LEU – Se pare că vă invită cineva pentru o zi, două prin ţară, pe undeva şi o să vă duceţi la sfârşit de săptămânaădacă n-o să fiţi prinşi cu altele.O s-aveţi succes la şcoală, la interviuri, în sfera comunicării, e undă verde şi-o s-aveţi ceva de transmis unui public anume.
Horoscop 11 octombrie 2023 – FECIOARĂ – Vă puteţi bucura de un plus de prestigiu, la slujbă, în societate şi o să vă mobilizaţi şi mai mult să vă extindeţi aria de influenţă, ca să vă asiguraţi serviciu permanent.O să vă asociaţi cu nişte oameni care vor munci la fel de mult ca şi voi şi veţi pune piatra de temelie la un nou proiect de succes.


Horoscop 11 octombrie 2023 – BALANŢA – E momentul să vă reinventaţi c-aveţi suficiente resurse pe care să le scoateţi la suprafaţă, să începeţi lucruri noi care să vă pună în valoare.O să faceţi nişte achiziţii pe care vi le doreaţi de multă vreme şi-acum dispuneţi de banii necesari, că pân-acum n-aveaţi.
Horoscop 11 octombrie 2023 – SCORPION – Aveţi voi nişte frământări interioare care se vor acutiza în perioada asta, dar o să aflaţi şi cum să vă eliberaţi de toate acele tensiuni, ca să fiţi fericiţi.Apare cineva care se insinuează, frumos, în viaţa voastră şi o să vă simţiţi în al nouălea cer, dacă şi voi sunteţi în căutarea iubirii.


Horoscop 11 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR – E un grup care vă asimilează ca să aveţi preocupări comune, că sunt lucruri de care sunteţi cu toţii interesaţi şi o să vă destindeţi, o să fiţi în mare formă.O să faceţi noi cunoştinţe pe-acolo pe unde veţi ajunge la vreo întrunire amicală şi o să ieşiţi mai des pe la mondenităţi.
Horoscop 11 octombrie 2023 – CAPRICORN – Se rezolvă probleme mai vechi şi o să primiţi banii care vi se cuvin, o să vă bucuraţi de nişte avantaje pe care or să vi le acorde abia acum şefiiSe poate să primiţi o numire în funcţie, chiar şi fără concurs, c-au ajuns şefii la concluzia că meritaţi toate laudele.


Horoscop 11 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR – E rost de plecat pe undeva, poate primiţi o invitaţie să le faceţi o vizită în weekend, unor prieteni, poate şi peste graniţă.Vi se deschide apetitul pentru studiu, o să vă asiguraţi că e fix ce vă place şi vă înscrieţi la nişte cursuri, ca să căpătaţi o specializare.
Horoscop 11 octombrie 2023 – PEŞTI – Vizita cuiva o să v-aducă veşti bune, inspiraţie şi o să porniţi, poate, pe același drum, c-o fi vorba despre o relaţie de cuplu.Or să se adune bani în cont şi o să vă faceţi nişte socoteli ca să vedeţi dacă v-ajung pentru lucrurile care vă plac.