Horoscop 11 Noiembrie 2023 Nov11

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 11 Noiembrie 2023

Horoscop 11 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Cine și-ar putea întâlni sufletul pereche la o reuniune mondenă.Horoscop 11 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu provocări. Apar oameni care nu şi-au anunţat sosirea, dar o să ne bucurăm de prezenţa lor, şi o să le facem şi noi surprize unor oameni, poate-s chiar ai noştri, din familie.Vibraţia zilei este 112, număr maestru şi o să tragem concluzii înţelepte.


Horoscop 11 noiembrie 2023 – BERBEC – Un dus-întors v-ar prinde bine, vă duceţi la nişte prieteni, sau la rude, şi vă întoarceţi diseară, ca să vă şi odihniţi mâine.Se poate să vă scoată la cafea cineva care o să reînnoiască o ofertă de job şi rămâne să reflectaţi asupra ofertei.
Horoscop 11 noiembrie 2023 – TAUR – Sunteţi pregătiţi de o excursie într-un parc de agrement ca să încercaţi senzaţii tari, că vreţi să daţi refresh stării de spirit, să vă reinventaţi.O revedere emoţionantă şi poate o să apară şi la voi confortul afectiv că aţi întâlnit pe cineva care să vă completeze frumos.


Horoscop 11 noiembrie 2023 – GEMENI – Poate vă faceţi de lucru pe acasă mare parte din zi, să reamenajaţi interiorul şi o să vă rămână ceva timp, diseară să vă întâlniţi cu prietenii.O să relaţionaţi mult mai bine cu cei tineri, poate ieşiţi la plimbare, practicaţi un sport, vă duceţi, poate, cu copiii la pădure, în parc.
Horoscop 11 noiembrie 2023 – RAC – O invitaţie, pe care chiar vreţi s-o onoraţi la nuntă, sau la un botez, e o petrecere care o să vă imprime o stare de bună dispoziţie care să spele toată oboseala acumulată.Se poate să întâlniţi la reuniunile mondene pe cineva care să vă facă să visaţi, frumos, la o relaţie şi să se şi- împlinească.


Horoscop 11 noiembrie 2023 – LEU – Se poate s-aveţi musafiri, dacă n-aveţi chef să ieşiţi cu ei la restaurant, că de casă v-oţi fi săturat, vă duceţi să mai vedeţi şi alţi oameni, să schimbaţi peisajul.O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care poate da un alt curs vieţii voastre şi să vă căsătoriţi, în curând.
Horoscop 11 noiembrie 2023 – FECIOARĂ – Vă invită cineva într-o călătorie şi o să vă facă plăcere să descoperiţi locuri noi care să reprezinte hrana sufletească pentru voi şi să vă reorganizaţi.Se poate să vă facă o vizită, fraţii, surorile cu nepoţi cu tot – posibil cu ocazia vreunei zile de naştere.


Horoscop 11 noiembrie 2023 – BALANŢA – O să cheltuiţi din banii de rezervă ca să-i scoateţi la plimbare pe ai voştri, să vi se limpezească creierul, să vă clătiţi cu toţii privirea, să respiraţi alt ar.Vine cineva din alt oraş şi o să petreceţi, poate, mai mult de o zi ca să vă spuneţi tot ce-aveţi de spus c-or fi multe.
Horoscop 11 noiembrie 2023 – SCORPION – Se poate să plecaţi într-o escapadă turistică, pare să fie mai degrabă o aventură ….turistică, ceva inedit, poate un sport extrem.O întâlnire care vă poate schimba viaţa în bine şi să vă aşezaţi şi voi la casa voastră, dacă n-aţi făcut-o deja.


Horoscop 11 noiembrie 2023 – SĂGETĂTOR – Sunt ceva evenimente la care v-aţi putea duce şi o să vă-ntâlniţi cu prieteni, cunoştinţe mai vechi şi vă mai faceţi şi altele noi ca să lărgiţi cercul de prieteni.O să vă ia prin surprindere o veste şi poate daţi fuga într-un oraş din ţara să revedeţi nişte buni prieteni care poate sărbătoresc ceva.
Horoscop 11 noiembrie 2023 – CAPRICORN – Se pare că dispuneţi de nişte bani din economii şi o să vă puteţi deplasa pentru o zi, două în alt oraş, poate o staţiune turistică,să vă relaxaţi.O să vă daţi întâlnire cu grupul de prieteni c-aveţi un eveniment, poate fi şi sportiv, c-oți fi ales să faceți mişcare.


Horoscop 11 noiembrie 2023 – VĂRSĂTOR – Se poate s-aveţi de trimis un mesaj în faţa unei mulţimi de oameni, poate vă prezentaţi la un concurs, o fi un examen, sau vă duceţi la un spectacol.E cineva interesat de voi şi n-o să se lase până n-o să vă acapareze cu totul, cu condiţia să fie un sentiment reciproc.
Horoscop 11 noiembrie 2023 – PEŞTI – O să primiţi câteva invitaţii pe la mondenităţi şi n-aţi vrea să rataţi niciuna, dar vedeţi cum staţi cu timpul, ca să le treceţi în revistă pe toate.Se poate să daţi de cineva la o petrecere care vrea să vă coopteze într-un proiect de anvergură şi să aveţi la ce să vă gândiţi până luni.