Horoscop 11 Noiembrie 2016 Nov11

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 11 Noiembrie 2016

Horoscop 11 noiembrie 2016. Sagetatorii isi gasesc o activitate deconectanta, iar Gemenii primesc o invitatie la masa.O zi reusita! Se pare c-o sa ne-ajunga timpul si pentru treburi casnice si pentru iesirile cu prietenii, chiar si mai departe de casa, prin tarile vecine daca avem cu cine si gasim resursele financiare necesare sa ne putem misca in voie.Vibratia zilei este 11, numar maestru si o sa dam dovada de intelepciune atunci cand o sa facem niste alegeri profesionale sau personale.

Horoscop 2016 BERBEC – Puteti intalni in plimbarile voastre pe cineva care sa fie pe gustul vostru si sa formati un cuplu, cu mari sanse de a ramane impreuna.
Horoscop 2016 TAUR – E posibil sa vina cineva pe la voi si sa mai ramana peste noapte sau chiar cateva zile daca va simtiti bine unii cu altii.

Horoscop 2016 GEMENI – Se poate sa primiti o invitatie la masa, de ziua cuiva de nastere sau o fi un alt motiv ca sa iesiti cu prietenii.
Horoscop 2016 RAC – E cineva care vrea sa va recastige, sa va mai incercati sansele de a convietui si sa fiti fericiti.

Horoscop 2016 LEU – Poate o sa faceti un sacrifiu financiar sa-i duceti pe copii intr-un spatiu aglomerat, sa faca miscare, sa se distreze.
Horoscop 2016 FECIOARA – E posibil sa se tina vreun concurs si sa va probati si voi norocul sa castigati un titlu, bani sau admiterea la niste cursuri.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate primiti o oferta de lucru si o sa cantariti bine de tot situatia ca sa nu faceti o alegere gresita, pripita.
Horoscop 2016 SCORPION – Se poate sa dati o petrecere de ziua voastra de nastere sau pur si simplu pentru c-asa aveti chef, ca sa va distrati cu prietenii.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa descoperiti o activitate care sa va deconecteze si pe care s-o practicati intr-o zona de agrement alaturi de familie si de prieteni.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se pare c-o sa treceti peste niste suparari mai vechi si sa reparati o prietenie, o relatie sentimentala, o casnicie pentru ca e cineva care merita.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa cheltuiti mai multi bani zilele-astea, poate-ati gasit ceva de cumparat pentru casa, ori aveti un eveniment in familie.
Horoscop 2016 PESTI – Se poate sa treaca niste prieteni pe la voi diseara si sa va hotariti – rapid – sa plecati impreuna o zi, doua in alt oras.
Horoscop Azi 11 Noiembrie 2016