Horoscop 11 Martie 2017 Mar11

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 11 Martie 2017

Horoscop 11 martie 2017. Balantele pot incepe o relatie serioasa, iar Berbecii se intalnesc cu cineva de care le era dor.O zi deosebita! Poate-ar fi momentul sa incepem un nou stil de viata care sa ni se potriveasca mai mult decat cel de pana acum care nu ne mai reprezinta. Scapam de obiceiurile vechi si punem in loc altele noi.Vibratia zilei este 11, numar maestro, si o sa intelegem sensul ascuns al lucrurilor.

Horoscop 2017 BERBEC – Cineva pe care va doreati de mult sa-l revederti apare si poate va straduiti sa refaceti armonia din fosta relatie.
Horoscop 2017 TAUR – O sa iesiti pe undeva sa va dati intalnire cu prietenii, poate e ziua cuiva de nastere sau o fi un succes care se cere udat cu sampanie.

Horoscop 2017 GEMENI – Se poate sa fiti invitati la o cununie religioasa, un botez si-o sa fie distractie, o sa va bucurati de vestile bune pe care-o sa le aflati.
Horoscop 2017 RAC – Poate vine cineva in vizita si o sa mai uitati de grijile obisnuite, o sa savurati ultimele noutati de prin targ.

Horoscop 2017 LEU – E posibil sa vina cineva de la drum si va umple frumos ziua, sa va-ntalniti cu prietenii care au multe de povestit si de facut impreuna cu voi.
Horoscop 2017 FECIOARA – Se poate sa primiti o invitatie la o manifestare cu public, poate aveti si un rol pe-acolo, de spus ori de facut ceva!

Horoscop 2017 BALANTA – Poate va-ntalniti cu cineva de care depinde viitorul vostru in doi si o sa luati o hotarare de comun acord – sa va-ntemeiati o familie, probabil.
Horoscop 2017 SCORPION – Dac-au ramas lucruri nespuse in relatia de cuplu ar fi un moment bun sa le rostiti diseara, la o cina in doi.

Horoscop 2017 SAGETATOR – O sa le fiti de ajutor unor persoane mai in varsta din familie, le faceti cumparaturile sau ii conduceti pe la magazine sau ii scoateti la plimbare.
Horoscop 2017 CAPRICORN – O iesire cu grupul de prieteni v-ar scoate din starea de stres si v-ar reda starea de bunadispozitie la care tot visati.

Horoscop 2017 VARSATOR – O problema de suflet se rezolva poate pentru ca sunteti mult mai intelegatori in perioada asta si sentimentul e reciproc.
Horoscop 2017 PESTI – Poate dati o petrecere de zi aniversara sau o sa fie un mega-eveniment la care o sa dati ochii cu multa lume si-o sa va priasca.


Horoscop Azi 11 Martie 2017