Horoscop 11 Ianuarie 2024 Jan10

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 11 Ianuarie 2024

Horoscop 11 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Ce rezolvări aduce Luna Nouă pentru zodii.Horoscop 11 ianuarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Luna Nouă cu rezolvări. Facem un bilanț ca să vedem de ce resurse dispunem ca să luăm cu asalt noile obiective și să menținem ritmul.Vibrația zilei este 11 și o să ne spună intuiția încotro să ne îndreptăm.


Horoscop 11 ianuarie 2024 – BERBEC – O să vă recuperați banii și poate și niște bunuri care vă fuseseră înstrăinate și o să vă reorganizați viața, că anumite aspecte nu se mai potrivesc în situația actuală.Poate o să aveți ceva de spus în public, lansați la apă un produs și o să vă bucurați de susținere din partea unor apropiați.
Horoscop 11 ianuarie 2024 – TAUR – Aveți chef de drum și puteți pleca zilele astea dacă aveți unde și cu cine, ca să vă mai spălați gândurile, să revedeți oameni de care v-a fost dor.O veste bună de la cineva plecat departe și care vă așteaptă, că aveți multe în comun.


Horoscop 11 ianuarie 2024 – GEMENI – O să vă ia, din nou, la întrebări cei care v-au făcut oferte de afaceri și poate v-ați făcut o idee ca să le puteți da un răspuns, că se precipită lucrurile.Poate achitați o rată și vă socotiți banii ca să vedeți dacă vă ajung pentru o plecare de mâine încoace pe undeva.
Horoscop 11 ianuarie 2024 – RAC – Se poate să vi se dea acceptul pentru un proiect care o să vă aducă stabilitate financiară și o să vă apucați serios de treabă, că e șansa voastră de a fi în confort, în echilibru financiar.O să ieșiți în evidență prin ceva care va primi admirția celor din jur și o să fie ceva de calitate.


Horoscop 11 ianuarie 2024 – LEU – Vă puteți interesa de soarta unor bani pe care trebuia să-i luați mai de mult și o să primiți asigurări că-i veți primi și o să aveți de cheltuială.Se rezolvă o problemă de sănătate și o să dați randament bun la slujbă, că nu erați mulțumiți deloc de rezultate.
Horoscop 11 ianuarie 2024 – FECIOARA – O să vă intre bani și o să aveți cu ce să plecați în weekend pe undeva la rude în vizită sau într-o stațiune de agrement să vă deconectați.Vă puteți încumeta la un credit bancar pentru o casă, ori să cumpărați o mașină, ori să călătoriți.


Horoscop 11 ianuarie 2024 – BALANȚA – O să avem un anturaj pe gustul vostru și o să puteți desfășura o activitate care să vă elibereze de stres și să dați refresh stării de spirit.Poate vă scoate cineva la plimbare și vă scuturați de toată monotonia să vă revigorați, să fiți fresh.
Horoscop 11 ianuarie 2024 – SCORPION – Poate ați descoperit ceva care să vă aducă un plus de notorietate și se poate să vă faceți și singuri reclamă și cu ajutorul celor care cred în voi.Poate vi se face o propunere de colaborare și, dacă nu sunteți până peste cap de ocupați poate, acceptați.


Horoscop 11 ianuarie 2024 – SĂGETĂTOR – E cineva care speră să vă capteze interesul și o să vă evaluați și voi sentimentele, să știți dacă vă doriți relația sau nu – asta dacă nu aveți partener de cuplu.Se reînnoiește o ofertă de afaceri și poate ați găsit un argument ca să vă dați acceptul, iar dacă nu poate ați altceva în vedere, o altă ofertă.
Horoscop 11 ianuarie 2024 – CAPRICORN – Vă puneți o dorință și vegheați ca să se împlinească, și o să vă îngrijiți de toate celelalte lucruri care apasă pe umerii voștri, să vă declarați mulțumiți.Se poate să luați o decizie care să vă facă ordine în viață, să o porniți de la începutul anului cu dreptul.


Horoscop 11 ianuarie 2024 – VĂRSĂTOR – O reușită în cadrul colectivității din care faceți parte, poate vi se recunoaște efortul și o să vi se dea ceva de lucru care să vă aducă mai mulți bani la bugetul familiei.Poate aflați care e cauza unor dureri, după ce vă parvin rezultatele analizelor și așa știți ce aveți de făcut, ce tratament să luați.
Horoscop 11 ianuarie 2024 – PEȘTI – Poate vă uniți forțele cu cele ale coechipierilor de afaceri ca să duceți la bun sfârșit un proiect care v-ar ajuta să mai urcați o treaptă ierarhică.Poate abia acum vi se dau acei bani pe care vi i-au promis șefii la sfârșitul anului trecut și o să aveți confort financiar.