Horoscop 11 Februarie 2024 Feb11

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 11 Februarie 2024

Horoscop 11 februarie 2024, cu Neti Sandu. O zi a deciziilor, dar și cu multă distracție pentru mai multe zodii.Horoscop 11 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi a deciziilor. Poate a sosit momentul să facem un pas hotărâtor, să lăsăm în urmă trecutul și să ne gândim cu încredere spre viitor, și să luăm o decizie.Vibrația zilei este 11 și o să ne lăsăm ghidați de înțelepciune.


Horoscop 11 februarie 2024 – BERBEC – Se poate să vă duceți la un spectacol, la o cină romantică, pare să fie o zi specială pentru viața de cuplu și o să vă faceți niște planuri pe termen lung.Se poate să-i faceți o surpriză cuiva din alt oraș și să rulați pe autostradă până să ajungeți acolo, că o să merite efortul.
Horoscop 11 februarie 2024 – TAUR – Poate aveți iarăși chef să fiți gazde și să le pregătiți musafirilor ceva delicios care să le smulgă complimente de cât de minunați sunteți – poate sărbătoriți și pe cineva dintre ai voștri.Se poate să vă duceți la o nuntă, ori poate o fi un botez și o să fie distracție așa cum vă place vouă.


Horoscop 11 februarie 2024 – GEMENI – Este rost de plecat pe undeva cu prietenii, poate dați o fugă la schi, la săniuș, la un patinoar ca să vă dezmorțiți, poate e și o competiție la care o să participați cu mic, cu mare.Este posibil să întâlniți într-un grup pe cineva care o să fie atras de voi, poate și voi, dar e nevoie de ceva timp ca să vă lămuriți.
Horoscop 11 februarie 2024 – RAC – Prietenii vor să vă scoată pe afară, dar o să preferați să-i chemați pe la voi că vă simțiți mai în largul vostru acasă, și o să vă tihnească.Este cineva care se străduie să vă recucerească și s-ar putea să și reușească, dacă simțiți că vă completează sufletește.


Horoscop 11 februarie 2024 – LEU – O să ieșiți la plimbare că aveți nevoie de aer, de mișcare, să mai conversați cu unul, cu altul, ca să aflați ce se mai întâmplă, cum mai merge țara.Este un eveniment festiv, și pentru că este cineva la care țineți, o să vă duceți dacă n-aveți alt program.
Horoscop 11 februarie 2024 – FECIOARA – Se poate să le faceți o vizită la ai voștri, care s-ar putea să aibă nevoie de ceva, ori poate vor să schimbați o vorbă, sunt poate niște decizii de luat.Poate vi se dă un reminder ca să știți ce răspuns să-i dați mâine cuiva care vrea să lucrați împreună.


Horoscop 11 februarie 2024 – BALANȚA – Sunt niște oameni care vor să vă mulțumească pentru că i-ați ajutat la un moment dat, și poate vă invită la un brunch, la o cafea, în funcție și de timpul vostru liber.O invitație la cafea din partea cuiva care vrea să mai ia încă o dată pulsul relației ca să știe dacă puteți rămâne împreună.
Horoscop 11 februarie 2024 – SCORPION – Poate o să vă respectați promisiunea făcută copiilor, să-i duceți într-o plimbare la patinoar, sau două ore măcar pe o pârtie de schi, dacă nu mai vor într-un escape room.O să atrageți atenția unei persoane care vă urmărește de ceva timp și o să realizați că e o comunitate acolo.


Horoscop 11 februarie 2024 – SĂGETĂTOR – Surprizele se țin lanț și o să aveți o stare emoțională foarte bună, poate datorită cuiva apărut pe neașteptate, și o să fie cu adrenalină.Păreți pregătiți pentru o nouă relație, dacă sunteți singuri, iar dacă aveți companion de viață o să vă meargă și mai bine.
Horoscop 11 februarie 2024 – CAPRICORN -Vine de la cineva drag o mângâiere sufletească, poate a revenit cineva care a fost plecat și o să vă regândiți viața, că poate veți locui împreună.O să vă convingeți amicii să ieșiți la o aniversare, la un spectacol, ca să mai vedeți și altceva, să lăsați deoparte grijiile, stresul.


Horoscop 11 februarie 2024 – VĂRSĂTOR – O stare de bine, este ceva de sărbătorit și se adună lume multă, poate vă aflați și departe de casă, e o revedere binevenită, după o absență de pe scena socială.Se anunță o revedere emoționantă și poate luați o decizie referitoare la relația de cuplu, dacă să vă căsătoriți sau nu.
Horoscop 11 februarie 2024 – PEȘTI – O să aflați cui îi pasă de voi, că vă sună, vine, poate vă oferă și ceva în dar, și o să conteze la fundamentul relației, o să vă vedeți poate mai des de aici încolo.Se adună gașca de prieteni și o să vă faceți program de ieșit pe la mondenități, că aveți chef de distracție.