Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 11 Aprilie 2021

Horoscop 11 aprilie 2021, cu Neti Sandu. Berbecii primesc vești bune.Horoscop 11 aprilie 2021, cu Neti Sandu. O să aflăm ceva nou și bun de care aveam nevoie ca să facem progrese în cât mai multe direcții și o să avem și noi de transmis niște vești care să-i bucure pe alții.Vibrația zilei este 11 și să avem gândul înțelept atunci când o să vrem să spunem ceva.


Horoscop 11 aprilie BERBEC – Se poate să primiți o veste bună ăi să știți încotro s-o apucați din punct de vedere profesional, o fi vreo ofertă de muncă.
Horoscop 11 aprilie TAUR – Vi se deschide o nouă perspectivă în afaceri și o să vă orientați ca să știtț cu cine vă asociați ca să meargă treaba ca lumea.


Horoscop 11 aprilie GEMENI – Poate intervine ceva și nu mai plecați cu mașina la drum, ci o să luați trenul, ca să vă simțiți în siguranță.
Horoscop 11 aprilie RAC – Poate are loc un botez sau o zi aniversară a cuiva din familie și o să preparați o masă festivă pentru ai voștri.


Horoscop 11 aprilie LEU – Poate aflați unde să vă prezentați mâine sau cu cine să luați legătura să semnați niște acte.
Horoscop 11 aprilie FECIOARĂ – Poate aveți mai mult timp să vă-ngrijiți, să urmați un tratament ca la carte, să funcționeze perfect organismul.


Horoscop 11 aprilie BALANȚĂ – Se poate să fie o sărbătoare la voi în familie, printre rude, și vă duceți o oră, două dacă e posibil.
Horoscop 11 aprilie SCORPION – E posibil să apară cineva care se va plia pe dorințele voastre și o să vă armonizați destul de ușor, totul e să-i acordați o șansă.


Horoscop 11 aprilie SĂGETĂTOR – Poate vă duceți la plimbare, în special pentru copii sau îi îndrumați la o serbare – în zoom probabil.
Horoscop 11 aprilie CAPRICORN – O să vă ocupați, dacă aveți chef, de o reamenajare a spațiului interior pentru o stare de spirit mai bună.


Horoscop 11 aprilie VĂRSĂTOR – O să puteți șterge cu buretele o divergență de opinii cu ființa iubită și să mergeți mai departe cu seninătate.
Horoscop 11 aprilie PEȘTI – O să dați de-o parte acareturile pe care nu le mai folosiți și faceți loc altora noi.