Horoscop  10 Noiembrie 2019 Nov10

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 10 Noiembrie 2019

Horoscop 10 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor avea parte de o surpriză neașteptată.Horoscop 10 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi condimentată. O s-avem parte de surprize de tot felul și vom răspunde și noi pe măsura provocărilor ca să nu ne lăsăm mai prejos.Vibrația zilei este 1 și lăsăm în urmă trecutul și dăm viață noilor proiecte în care credem.


HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 BERBEC – Vă dați întâlnire cu grupul de prieteni ca să vă destindeti c-oți fi avut o săptămână încărcată și vreți să scăpați de tensiuni. O întâlnire fulgerătoare cu cineva care s-ar putea să vă vrea înapoi dacă v-oți fi separat, dar poate fi și o nouă dragoste la orizont și să vi se schimbe viața în bine.
HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 TAUR – O ieșire în doi ar aduce o nouă dimensiune relației care promite să fie durabilă și să vă și căsătoriți. O să fiți înconjurați de oameni dragi, poate e ziua cuiva de naștere și e toată lumea fericită. Vă încărcați bateriile pentru perioada care urmează.


HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 GEMENI – O să vă înțelegeți mult mai bine cu anturajul amical, o să ieșiți mai des pe la evenimente și veți avea poate și preocupări comune. E cineva care vrea să fiți împreună și face tot ce-i stă în putință să vă demonstreze că e partida ideală pentru voi și se pare c-așa e.
HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 RAC – Poate-i chemați pe prieteni pe la voi la o gustare, o cafea și o să inaugurați casa, ori noul sediu în care o să vă desfășurați activitatea. Se poate să vă duceți la un botez sau e un alt motiv de petrecere și se poate să întâlniți pe cineva de care să vă îndrăgostiți și să iasă o frumoasă relație, să vă căsătoriți, s-aveți copii.


HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 LEU – Sfera sentimentală e animată mai mult ca de obicei și o să apară cineva în anturajul vostru, care să vi se potrivească. Sunteți amatori de plimbare și vă suiți la volan să dați o fugă la niște prieteni, chiar dacă nu stați grozav cu banii, c-o să vă descurcați voi destul de bine la o adică.
HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ – O să vă implicați în programarea unui eveniment care-o să-i vizeze pe copii. Poate e un concurs, o fi un meci, o serbare a copiilor poate. Poate o să-i strângeți pe ai voștri la o masă preparată de voi, să vă mai consultați cu privire la evenimentele de pe agenda familiei și să luați niște decizii.


HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 BALANȚĂ – O să reluați niște preocupări de timp liber care să vă scuture de stres și rutina zilnică, să căpătați un tonus ridicat. A sosit momentul să-i spuneți partenerului de cuplu ce ați vrea să schimbe, ce vă doriți de la relație sau cum vedeți în perspectivă căsnicia voastră, ca să nu pierdeți timp prețios.
HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 SCORPION – Poate o luați din loc, în vizită la rude ca să reactualizati fluxul relației, să vă consultați în privința unor decizii. O să fiți înconjurați de oameni care vă iubesc și vor să învețe de la voi c-oți fi un model pentru ei, vă cer părerea și o să socializați pentru starea de spirit, ca să fie și mai bună.


HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR – Se poate să vă duceți la un botez sau e altă petrecere cu iz festiv și o să vă bucurați de revederea unor prieteni scumpi la vedere. Starea voastră de bine se poate datora cuiva, unei persoane șarmante care a apărut în viața voastră și care vă împlinește frumos. Poate fi și un copil.
HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN – Parcă au rămas niște vorbe nespuse și partenerul de cuplu a obosit de atâta așteptare și poate îi spuneți ce simțiți. Poate aveți un motiv să-i chemați pe prieteni pe la voi sau îi scoateți la un restaurant și le faceți cinste și se poate să plecați și-ntr-o excursie.


HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR – O să vă fie ușor să dați o fugă prin țară pe undeva la o zi de naștere sau vă invită cineva pur și simplu la un pahar de vorbă și vă duceți. O să vă asociați cu niște oameni să dați drumul unei activități de timp liber care să scoată la iveală calitățile care v-ar putea propulsa în carieră.
HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 PEȘTI – Se poate să vă înoiți, dați o raită pe la magazine, așa în plimbare și v-alegeți niște lucruri cu care să vă compuneți alt look. E o sărbătoare, poate fi undeva în aer liber și să vă întrețineți acolo cu prieteni mai vechi, mai noi. Vă mai faceți și alții și o să fiți o mare familie.