Horoscop 10 Mai 2024 May09

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 10 Mai 2024

Horoscop 10 mai 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o ofertă de job, dacă nu chiar de o funcție.Horoscop 10 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să ne bucurăm de ultimele zile ale sărbătorilor pascale și să ne întâlnim cu toți cei dragi, să respectăm tradițiile și să degustăm bunatațile cu care ne-am obișnuit în perioada asta.Vibrația zilei este 1 și de aici încolo să începem ceva în care să credem cu toată ființa noastră.


Horoscop 10 mai 2024 – Berbec – E animație la voi, aveți chef și de treabă și de revăzut prieteni, rude, să faceți și puțină mișcare dacă ați tot mâncat de toate.E cineva căruia i-ați lipsit și vă suna sau vine și o să fie un câștig reciproc.
Horoscop 10 mai 2024 – Taur – Poate dați curs unei invitații la rude sau la prietenii care locuiesc prin țară și o să petreceți ultimele zile din această săptămână luminată și o să vă facă bine sufletește.Se poate să luați niște bani și să faceți o tratatie că ați câștigat bani, un titlu sau că este zi aniversară.


Horoscop 10 mai 2024 – Gemeni – Vesti bune, o să primiți invitații pe la mondenități și o să aveți o zi încărcată, că or să insiste prietenii să treceți în revistă evenimentele mondene.Se poate să luați niște bani în avans, pot fi și din surse colaterale și să aveți de plimbare zilele astea.
Horoscop 10 mai 2024 – Rac – Vi se face o ofertă de job, dacă nu chiar de o funcție și vă gândiți ce ar fi cel mai bine pentru voi, ca să vă alegeți cu ceva bun.Prietenii vă ies din casă și vor să plecați în plimbare prin țară pe undeva și dacă nu aveți musafiri mâine, poimâine sau alte obligații morale, vă duceți.


Horoscop 10 mai 2024 – Leu – O șansă de a revedea niște prieteni care vă cheamă pe la ei și care poate locuiesc în străinătate, și vă duceți și voi pentru 2, 3 zile.Se poate să vă duceți la un spectacol, poate vizitați o expoziție, e o încărcătură emoțională și o să fie frumos.
Horoscop 10 mai 2024 – Fecioară – Ați putea da o fugă în vizită la rude, dacă nu v-ați văzut de Paște, și o să rămâneți până duminică, să petreceți și cu ele finalul acestor sărbători pascale.Poate v-ați făcut rezervare pe la vreun hotel, o cabană să luați și voi puțin aer după atâtea sarmale și miel.


Horoscop 10 mai 2024 – Balanță – Poate vă împrumutați la propriul buzunar ca să vă deconectați undeva mai departe de casă și să dați refresh stării de spirit, și plecați cu un grup, în plimbare.O invitație de onoare la un party pentru zilele astea și o să vă priască sufletește reconectarea cu cei dragi.
Horoscop 10 mai 2024 – Scorpion – Poate se reunește întreg familia maine, ori poate duminica și o luați de la capat cu pregătirile ca să fie din nou atmosferă festivă.Se poate să faceți cunoștință cu niște oameni care sunt genul vostru, cu care puteți schimba o idee, non sentiment.


Horoscop 10 mai 2024 – Săgetător – Se poate să aveți o petrecere în familie, să fie și o zi de naștere sau altceva care să-i adune pe prieteni că e un motiv de bucurie și vă pregătiți de zor.O să primiți o invitație pe undeva, și puteți pleca și de azi, dacă aveți pe unde dormi, sau plecați mâine, dacă mai aveți treabă pe-acasă.
Horoscop 10 mai 2024 – Capricorn – Sunt ceva treburi pe acasă și dacă scăpați de ele poate plecați în vizită la rude sau într-o stațiune turistică să respirați alt aer, să mai schimbați peisajul.Cineva care n-a putut fi lângă voi nici de 1 mai, nici de Paște vine și o să vă umple frumos viața.


Horoscop 10 mai 2024 – Vărsător – Poate mai aveți niște cumpărături de făcut, poate aveți de făcut o tratatie și o să-i chemați pe prieteni, asta dacă nu plecați cu toții spre o destinație de vacanță.O să vă ocupați de casă, de familie și o să lăsați totul în ordine dacă vreți să plecați într-un du-te vino relaxant.
Horoscop 10 mai 2024 – Pești – O invitație specială la un concert se poate să fie o logodnă sau altceva festiv și fie plecați de azi, fie vă duceți mâine, poimâine.O să dispuneți de niște bani și poate planificați o întâlnire cu prietenii zilele astea și vă faceți daruri.