Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 10 Mai 2021

Horoscop 10 mai 2021, prezentat de Neti Sandu. Leii ar putea intra într-o nouă relație.Horoscop 10 mai 2021, prezentat de Neti Sandu. O zi reuşită. O să putem fructifica şansele care ne ies în cale şi să ne asigurăm un confort mental, material, că nu e momentul să fim visători.


HOROSCOP 10 MAI 2021 BERBEC – Se poate s-aveţi examen, interviu, să o viraţi spre un nou domeniu ca să fie nevoie de voi şi să câştigaţi bani. Poate lăsaţi loc de încă o muncă în paralel cu serviciul şi o să vă sporiţi veniturile, o să fiţi dispuşi să încercaţi lucruri noi ca să vă asiguraţi banii pentru ce-aveţi nevoie.
HOROSCOP 10 MAI 2021 TAUR – Or să vi se dea şi acei bani pe care nu i-aţi putut lua la momentul potrivit şi o să vă reglaţi cu banii – numai să nu cheltuiţi fără măsură. Sunt promisiuni de bani din colaborări şi o să aveţi de unde să alegeţi ca să faceţi rost de bani pentru toate lucrurile care vă lipsesc de o vreme-ncoace.


HOROSCOP 10 MAI 2021 GEMENI – Aveţi de dat examene, de semnat acte şi o să vă definitivaţi statutul profesional. Aţi tot amânat mersul la tuns, la stilist, poate şi la medic şi vă puteţi consulta şi prin telefon, dar vă puteţi şi programa, c-o să fie aglomeraţie.
HOROSCOP 10 MAI 2021 RAC – Poate aveţi de semnat un contract ca să vă puteţi lua banii pentru o muncă de vreo două, trei luni. Se crează un context numai bun de plecat pe undeva fie ca să munciţi, fie ca să îngrijiţi pe cineva aflat departe, s-aveţi grijă şi de o gospodărie în care v-aţi putea muta.


HOROSCOP 10 MAI 2021 LEU – O să vă conversaţi cu cineva care vrea să vă vedeţi cât de curând şi poate e şansa voastră de a fi într-o relaţie frumoasă. O să vă sune cineva care vrea să intraţi într-o colaborare şi pare să fie convenabil, c-o să staţi bine cu timpul, cel puţin în perioada asta, după care mai vedeţi.
HOROSCOP 10 MAI 2021 FECIOARĂ – Sunt lucruri care se pot rezolva şi din faţa calculatorului, achiziţii, plăti, dar pentru care va trebui să faceţi şi un drum – poate în afara oraşului undeva. O să fie mult de muncă, poate că v-aţi reprofilat, sau mersul la serviciu va da mai mult de furcă, dar o să vă descurcaţi cu toate.


HOROSCOP 10 MAI 2021 BALANŢA – Se poate să reluaţi colaborarea cu cineva din străinătate şi să aşteptaţi momentul prielnic să vă deplasaţi într-acolo. O să vă puteţi cere drepturile, să vă luaţi înapoi banii, sau să vă interesaţi cum să reintraţi în posesia unei proprietăţi – ori să fiţi ajutaţi să redeschideţi o afacere.
HOROSCOP 10 MAI 2021 SCORPION – Poate vă consultaţi cu familia, cu un consilier bancar să vedeţi ce e mai bine pentru voi în privinţa creditelor de rambursat – le amânaţi sau nu. Se poate să semnaţi alt contract de muncă dacă vă duceţi la serviciu şi să vă mai redresaţi şi voi cu banii, c-oti fi suportat o reducere a bugetului în perioada asta a pandemiei.


HOROSCOP 10 MAI 2021 SĂGETĂTOR – Cineva tânăr vrea să vă-ntâlniţi, să va-ntindă o mână de ajutor, sau poate să salveze o relaţie de cuplu. Vor fi nişte formalităţi de completat şi o să vă puteţi închiria o casă de locuit sau un spaţiu în care să lucraţi, asta până o să vă luaţi o casă la munte, la mare.
HOROSCOP 10 MAI 2021 CAPRICORN – E un obiectiv major pe care-l puteţi atinge anul acesta şi să fie o mare realizare – o casă, o maşină, sau un salt în carieră. O să mai luaţi de undeva nişte bani şi să aveţi grijă să cheltuiţi cât mai puţin, s-aveţi rezerve şi să eliminaţi – la sânge – lucrurile de care vă puteţi lipsi.


HOROSCOP 10 MAI 2021 VĂRSĂTOR – Se poate să primiţi un semn de atenţie din partea cuiva care vă iubeşte şi să fie o încurajare pentru o relaţie de cuplu. Veştile bune încep să se-adune, oamenii se grupează în jurul vostru şi o să puteţi face diverse activităţi şi de plăcere şi în folosul altora, ca de obicei, cu grupul.
HOROSCOP 10 MAI 2021 PEŞTI – O să faceţi cumva să repuneţi maşina în stare de buna funcţionare, o duceţi la service, îi luaţi piese noi şi dacă nu şi nu o schimbaţi. O s-aveţi mult de lucru şi asta o să vă bucure c-o să vă faceţi utili, c-o să aveţi, în sfârşit bani, dacă pân-acum aţi stat acasă pe mai puţini.