Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 10 Iunie 2021

Horoscop 10 iunie, cu Neti Sandu. Leii încearcă să se așeze la casa lor.O zi echilibrată. O să-nțelegem ce-am greșit și cum putem îndrepta niște lucruri care ne-au blocat drumul spre succes și o să ne putem reveni cât se poate de repede.


Horoscop 10 iunie BERBEC – Vă vin ajutoare ca să terminați mai repede munca de-acasă, c-ați fost și voi prezenți ori de câte ori a avut cineva nevoie.
Horoscop 10 iunie TAUR – O să strângeți rândurile cu rudele apropiate ca să pregătiți un eveniment care vă bucură pe toți, o nuntă, un botez.


Horoscop 10 iunie GEMENI – E posibil să luați niște bani, poate și pentru că ați tot insistat să-i primiti și-abia acum vi-i dau.
Horoscop 10 iunie RAC – O să mai lăsați deoparte treaba ca să vă mai ocupați și de voi, c-aveți niște investigații medicale de făcut, c-or fi apărut niște probleme.


Horoscop 10 iunie LEU – Întrevedere cu cineva care vrea să mai încercați o dată să vă așezați la casa voastră și să uitați toate neînțelegerile, să fiți și voi fericiți.
Horoscop 10 iunie FECIOARĂ – Vi se vor semna niște acte, poate primiți acceptul pentru pentru un job, o școală, ca să concurați pentru o funcție de conducere.


Horoscop 10 iunie BALANȚĂ – Poate prindeți din zbor o ofertă de vacanță și o să fie o bucurie pentru toți ai voștri, care așteptau, de mult, o gură de oxigen.
Horoscop 10 iunie SCORPION – E cineva care v-a dus dorul și o să faceți tot ce vă stă în putință să vă-ntâlniți chit că asta-nseamnă să traversați țara, în weekend poate.


Horoscop 10 iunie SĂGETĂTOR – Poate ieșiți la o cafea cu cineva care are intenții serioase de relație și să și iasă ceva frumos, o relație trainică.
Horoscop 10 iunie CAPRICORN – Se poate s-aveți un plan bine pus la punct, cu care să dați lovitura în afaceri și să fie momentul vostru de glorie.


Horoscop 9 iunie VĂRSĂTOR – Poate organizați o petrecere frumoasă la voi acasă c-aveți un motiv special, o nuntă, un botez, o aniversare, sâmbătă, duminică.
Horoscop 10 iunie PEȘTI – O să vă regăsiți în felul de a fi al unei persoane proaspăt întâlnită și o să construiți pas cu pas o relație.