Horoscop 10 Februarie 2024 Feb09

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 10 Februarie 2024

Horoscop 10 februarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care e gata să spargă pușculița pentru distracție.Horoscop 10 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu emoții. O să fim receptivi la ce se întâmplă în jurul nostru și nu o să lăsăm să ne scape lucrurile esențiale, că avem lucruri importante de făcut.Vibrația zilei este 1 și e bine să ne centrăm pe noi înșine ca să știm exact ce ne dorim.


Horoscop 10 februarie 2024 – BERBEC – Invitațiile să plecați într-o excursie curg, voi voi trebuie să alegeți cu cine, unde și cât să stați pe-acolo că toate astea ar fi în funcție și de buget.E cineva care tot încearcă de ceva vreme să vă scoată la o parolă, că sunt locuri importante de discutat.
Horoscop 10 februarie 2024 – TAUR – O să vă duceți la o ceremonie și dacă e prin țară, pe undeva, mai rămâneți o noapte, și ica o zi, poate ca să vă priască toată distracția.Poate plecați într-un city break ca să vedeți cum vă asortați în astfel de situații și ce descoperiți la celălalt, la partener.


Horoscop 10 februarie 2024 – GEMENI – Se pare că o să răscoliți prin fondul de economii ca să scoateți ceva pentru ieșirea de diseară, sau poate plecați de pe la prânz ca să profitați de o zi de plimbare în alt oraș.Veștile de la drum sunt amestecate și o să faceți cumva să vedeți partea plină a paharului ca să vă păstrați buna dispoziție.
Horoscop 10 februarie 2024 – RAC – O să puteți face cunoștință pe la sindrofiile la care veți ajunge cu cineva care se va plia pe felul vostru de a fi și o să puteți face casa bună împreună.O să trebuiască să dați un răspuns referitor la relația voastră de cuplu care duce, în cazul unora, la căsătorie – să spuneți ce părere aveți.


Horoscop 10 februarie 2024 – LEU – O să dați accept unor invitații care vin și din oraș și din afara lui și o să alegeți ce vă e mai la îndemână și să fie și cineva care e mai aproape de sufletul vostru.E cineva care vă dă tarcoale de ceva vreme, să ieșiți măcar la o cafea ca să vă evaluați șansele de a fi într-o relație de cuplu.
Horoscop 10 februarie 2024 – FECIOARA – Vă îngrijiți și de voi și de ai voștri și o să alegeți o variantă de relaxare care să vă meargă tuturor, ca să vă menajați sănătatea, să vă oferiți un respiro.Întrevedere cu cineva care simte că are ceva în comun cu voi și ați putea ieși o vreme ca să vedeți dacă vă armonizați.


Horoscop 10 februarie 2024 – BALANȚA – Poate vă întâlniți la o cafea cu niște oameni de afaceri care vă propun un business și nu o să fiți dezamăgiți, așa se pare – stați de vorbă și vă lămuriți.O să vă bucurați de vizita cuiva care e plin de viață și o să fie molipsitoare energia acestei persoane și o să vă revigorați.
Horoscop 10 februarie 2024 – SCORPION – O să fiți înconjurați de prieteni care sărbătoresc ceva și o să fie atmosfera care să fie și pentru voi hrană sufletească și tocmai bine că simțeați nevoia să vă încărcați și voi bateriile.Poate le faceți o vizită unor rude apropiate care pun la cale niște evenimente de familie care vor avea loc în curând.


Horoscop 10 februarie 2024 – SĂGETĂTOR – Poate vă combinați cu niște prieteni și mergeți în mașină cu ei, sau cu trenul, dacă sunt ceva probleme cu mașina voastră și o să vă prindă bine plimbarea, aproape, departe, nu contează.Poate aveți concurs, sau poate îi duceți pe copii să-și încerce forțele pe un teren de sport, la un bazin de înot, sau pe o pârtie, un patinoar.
Horoscop 10 februarie 2024 – CAPRICORN – E animație la voi, poate vi s-a întâmplat ceva frumos care se cere sărbătorit și o să vă bucurați de ecourile primite de la cei din jur.Relația cu partenerul de cuplu promite să fie și mai bună și poate o să vă doriți și copii, chiar dacă aveți – e de făcut o evaluare interioară, sufletească.


Horoscop 10 februarie 2024 – VĂRSĂTOR – Aveți o dispoziție schimbătoare și se poate să vă răzgândiți în privința destinației pe care o aleseserati și o să vă întâlniți cu un grup care e lungimea voastră de undă.Se poate să plecați în plimbare ca să le faceți o vizită unor prieteni care s-ar putea să sărbătorească ceva.
Horoscop 10 februarie 2024 – PEȘTI – O să vă umpleți timpul liber cu ceva care să vă dezmorțească și sufletește și trupește și o să vă refaceți rezerva de energie ca să fiți fresh de luni încolo.O veste bună, vă scoate cineva la plimbare, să revedeți o persoană dragă și să vă faceți planuri pentru mai departe.