Horoscop 10 August 2023 Aug09

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 10 August 2023

Horoscop 10 august 2023, cu Neti Sandu. Zodia care poate descoperi o sursă suplimentară de venit.Horoscop 10 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu veşti amestecate. O să ne bucurăm de revederea unor oameni şi de şansa de a ne consolida relaţiile care cam scârţâiau.Vibraţia zilei este 1 şi o să ne lansăm în noi proiecte. Ca să ne asigurăm succesul.


Horoscop 10 august 2023 – BERBEC – Apar noutăţi care să vă ţină în priză şi să vă stimuleze să faceţi toate demersurile necesare ca să faceţi progrese în carieră.Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi poate faceţi pasul cel mare spre căsătorie până la sfârşitul anului.
Horoscop 10 august 2023 – TAUR – Vi se fac promisiuni de mai bine în sfera afaceri şi munca voastră o să fie răsplătită, şi o să vă găsiţi uşor şi alte angajamente.E cineva care vă iubeşte şi vrea să fiţi împreună, să luptaţi pentru dragostea voastă.


Horoscop 10 august 2023 – GEMENI – Se poate să definitivaţi un contract şi o s-aveţi de lucru, nu glumă, dar după ce vă consumaţi concediul, c-o să trebuiască să fiţi odihniţi.Poate ieşiţi la cafea cu cineva care vrea să facă parte din viaţa voastră şi o să vă evaluaţi sentimentele ca să ştiţi ce răspuns să-i daţi
Horoscop 10 august 2023 – RAC – Apar nişte bani despre care fie nu ştiaţi nimic, fie erau cei blocaţi de o bună bucată de vreme şi abia acum vi-i puteţi recupera.Poate plecaţi şi voi cu nişte prieteni pe undeva şi o să vă – dezmorţiţi, c-aţi avut multe pe cap în ultima vreme.


Horoscop 10 august 2023 – LEU – E o perioadă încărcată şi aveţi şi treburi la serviciu, şi afaceri particulare, dar şi intenţii de călătorie, să plecaţi pe undeva în vacanţă c-aveţi nevoie de discreţie, mai lăsaţi muncă.Poate vă schimbaţi stilul vestimentar, vă construiţi şi un dressing, vă faceţi şi nişte tratamente faciale, cosmetice, diverse.
Horoscop 10 august 2023 – FECIOARĂ – Iniţiativele vă reuşesc, poate începeţi un nou proiect şi puneţi la bătaie toate resursele ca să atingeţi succesul de care aveţi nevoie.Poate aţi făcut rezervare pe undeva prin ţară, sau prin lume să daţi o raită ca să vă clătiţi privirea, să vedeţi locuri noi.


Horoscop 10 august 2023 – BALANŢA – E o reuniune cu prieteni, cu lume multă, poate e nuntă, ori poate o aniversare, se adună oameni care ştiu şi vor să se distreze.O să descoperiţi o sursă suplimentară de venit şi poate vă angajaţi în nişte proiecte.
Horoscop 10 august 2023 – SCORPION – O reuşită! vi se recunosc nişte merite şi luaţi un premiu, sunteţi admişi la o şcoală, vă bucuraţi de aprecieri din partea unor oameni care ştiu cât efort depuneţi.E posibil să vă decideţi, din scurt, aşa, să vă uniţi destinele pentru că aţi ajuns la concluzia că nu puteţi trăi fără partenerul de cuplu.


Horoscop 10 august 2023 – SĂGETĂTOR – Vi se face o ofertă de colaborare şi o să vă prindă bine să mai încasaţi nişte bani în plus. Poate după concediu.E cineva care a tot insistat să vă vedeţi, dar au tot intervenit diverse şi nu s-a mai putut. Poate acum e posibil.
Horoscop 10 august 2023 – CAPRICORN – E o destinaţie la care aţi vrut de mult să ajungeţi şi abia acum aveţi cu cine, dispuneţi şi de resursele financiare potrivite şi o să vă împliniţi un vis.La un party, undeva, puteţi face cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vreţi să vă armonizaţi, să ieşiţi mai des împreună.


Horoscop 10 august 2023 – VĂRSĂTOR – E bine să nu porniți la întâlnire cu mari aşteptări pentru că fiinţa iubită o fi după o săptămână grea şi trebuie umblat cu menajamente.Se poate să vă invite cineva la un party în weekend şi să vă preocupe ţinuta, ce cadou să le luaţi gazdelor, de-astea.
Horoscop 10 august 2023 – PEŞTI – Se vine cu o ofertă de proiect şi o să vă convină pentru început, dar pe parcurs s-ar putea să fie prea mult de lucru! Dar o să vă descurcaţi.Un anturaj cu chef de viaţă, care să vă binedispună o să vă însoţească într-o excursie – poate plecaţi de azi, sau în weekend.