Horoscop  10 August 2019 Aug10

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 10 August 2019

Horoscop 10 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii iau o decizie pe care n-o vor regreta.Horoscop 10 august 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă. O să ne fie uşor să ne hotărâm în ce direcţie s-o pornim şi cu cine, iar cei dragi o să ni se alăture.Vibraţia zilei este 1 şi e bine s-avem curajul să facem pentru prima dacă ceva.Ce se întâmplă în fiecare zodie:


HOROSCOP 10 AUGUST 2019 BERBEC – Poate mai faceţi nişte mici modificări în locuinţă, dar tot or să coste, c-or fi din cele scumpe: mici, dar scumpe.Or să-nnoiască o ofertă de job, nişte posibili parteneri de afaceri şi vă mai consultaţi cu ai voştri că să nu vă pripiţi cu răspunsul; lăsaţi-l pe luni.
HOROSCOP 10 AUGUST 2019 TAUR – E cineva care vrea să vă mulţumească pentru ajutorul pe care i l-aţi dat şi vă face un cadou, vă scoate la masă.Cineva de care v-aţi ataşat sufleteşte revine de pe unde a fost plecat și o să vedeţi dacă e de mers în continuare pe acelaşi drum, să rămâneţi împreună sau v-aţi înstrăinat.


HOROSCOP 10 AUGUST 2019 GEMENI – Un dus-întors v-ar prinde bine v-ar prinde bine, să staţi câteva ore în aer liber undeva, şi să vă-ntâlniţi cu oameni dragi să povestiţi diverse.O să primiţi câteva invitaţii pe la mondenităţi şi n-aţi vrea să rataţi niciuna, dar depinde mult de timpul vostru şi de sincronizarea cu partenerul de cuplu.
HOROSCOP 10 AUGUST 2019 RAC – Poate faceţi un anunţ important, c-ați luat un examen, că vă căsătoriţi, că plecaţi din ţară.Se pare c-o să respectaţi o promisiune mai veche pe care i-aţi făcut-o cuiva mai tânăr, c-o să ieşiţi la plimbare, la cafea şi n-aţi prefera să rămână cu o părere greşită despre voi.


HOROSCOP 10 AUGUST 2019 LEU – E cineva interesat de voi şi care n-o să se lase până n-o să vă acapareze interesul şi se pare că n-o să regretaţi.O să vă daţi întâlnire cu grupul de prieteni, pentru c-aveţi o petrecere sau e un eveniment monden la care ţineţi să fiţi de față, pentru că mai vin oameni de calitate.
HOROSCOP 10 AUGUST 2019 FECIOARĂ – O să cheltuiţi nişte bani, c-aveţi de făcut nişte cadouri de zi aniversară, de casă nouă ori o fi vreo logodnă a cuiva apropiat.Poate ieşiţi la o cafea cu cineva cu care aveţi de lămurit o poveste sentimentală și poate mai lăsaţi de la voi, vă cereţi scuze, vedeţi ce e de făcut.


HOROSCOP 10 AUGUST 2019 BALANŢĂ – O întâlnire neașteptată cu cineva căruia i-oti fi dus dorul şi o să retrăiţi momente care să consolideze relaţia.Se poate s-aveţi ceva de spus în faţa unei mulţimi , poate să fie şi un concurs ori poate un spectacol, ceva la care o să luaţi parte cu succes.
HOROSCOP 10 AUGUST 2019 SCORPION – Are loc un spectacol, un concert, poate e o serbare a copiilor, un mini-party şi o să fie animaţie, lume multă.Poate vin nişte musafiri de la drum, c-aveti ceva de sărbătorit în familie, se căsătoreşte cineva, aveţi un botez sau se-mplinesc ani mulţi de mariaj.


HOROSCOP 10 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR – Apare cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să puteţi face casă bună împreună, pentru că e un an special pentru voi.Aveţi chef de plimbare, sfera deplasări e ofertantă şi apare şi compania ideală, plus că puteţi întâlni pe cineva în timpul plimbării, dacă sunteţi solo-
HOROSCOP 10 AUGUST 2019 CAPRICORN – Se poate să daţi de cineva la o petrecere care vrea să vă coopteze într-un proiect de anvergură și flerul o să vă indice răspunsul – o să ştiţi ce s-alegeţi.Sunt ceva evenimente la care v-aţi putea duce şi o să vă-ntâlniţi cu prieteni, cunoştinţe mai vechi şi-o să vă faceţi şi altele noi, o să lărgiţi cercul de relaţii.


HOROSCOP 10 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR – O s-aveţi un motiv de bucurie, să daţi de băut, de mâncat, poate vă căsătoriţi sau anunţaţi deocamdată logodna.Pe voi o să vă entuziasmeze o veste, poate vine cineva care-a absentat multă vreme şi poate fi o ocazie în plus să vă refaceţi o căsnicie.
HOROSCOP 10 AUGUST 2019 PEŞTI – Cineva încearcă din răsputeri să vă convingă s-aveţi o relaţie, pentru că crede în viitorul vostru împreună.Se pare că dispuneţi de nişte bani din economii şi o să vă puteţi deplasa pentru o zi – două în alt oraş, ca să mai vedeţi şi altă lume, să revedeţi şi nişte locuri dragi.