Horoscop 1 Septembrie 2016 Sep01

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 1 Septembrie 2016

Horoscop 1 septembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. Luna noua, un inceput promitator. E intai, e lună noua si-atunci e bine sa-ncepem ceva, chiar si un lucru pe care l-am început la un moment dat, dar pe care l-am lasat balta din cine stie ce motive. Balantele si-ar putea putea intalni astazi partenerul, cu care la anul sa se casatoreasca.Vibratia zilei este 1 si e vorba despre o munca de pionierat in care-am putea sa ne lansam.

Horoscop 2016 BERBEC – O sale fiti de ajutor unor rude cu probleme fie de sanatate, fie financiare, daca nu cumva si-si. E o perioada mai agitata la serviciu, poate e o reorganizare, aveti alt sef ori ati trecut in alt colectiv si e totul contracronometru.
Horoscop 2016 TAUR – Intrevedere amicala ca sa faceti un plan pentru week-end, poate plecati intr-o excursie, sau intr-o drumetie. Demersuri pe mai multe planuri, va interesati de un serviciu, de o casa in care sa va mutati sau poate i-a venit randul masinii s-o schimbati ca si-a trait traiul, gata.

Horoscop 2016 GEMENI – O invitatie la o cafea, poate fi o cina romantica, se-anunta o noua relatie la orizont, dar in ritm de melc, asa, mai lent. Or sa va intre niste bani cu care puteti acoperi o rata, niste facturi si o sa fiti cu platile la zi, sa nu incasati vreo amenda.
Horoscop 2016 RAC – Va cauta cineva care vrea sa intrati intr-o echipa de succes, sa puneti umarul la treaba si sa va bucurati de castiguri. Sunteti pe punctul de a semna un contract si-o sa va descurcati mai bine cu banii, o sa luati tot ce va trebuie pe-acasa si s-aveti pentru scoala copiilor, pentru gradinita.

Horoscop 2016 LEU – Se poate sa renuntati la un contract de colaborare, in favoarea altuia, care e mai rezonabil, va solicita mai putin, poate. Se iveste un proiect de anvergura pe care n-ati vrea sa-l ratati si or sa v-ajute sponsorii sa gestionati cum se cuvine situatia, sa ajungeti unde v-ati propus.
Horoscop 2016 FECIOARA – Vi se vor acorda unele inlesniri de la banca sau de la serviciu, sa va puteti descurca mai usor cu banii, c-ati facut prea multe cheltuieli. Un nou proiect la orizont, o sa puneti la bataie toate resursele interioare ca sa faceti fata efortului prelungit la care vet fi supusi.

Horoscop 2016 BALANTA – Ati putea face cunostinta cu cineva de care veti deveni din ce in ce mai atrasi sufleteste si pana anul viitor, pe vremea asta o sa va puteti casatori. Sunteti pe punctul de a face o schimbare in cariera si o sa ia amploare proiectul la care lucrati, sa va extindeti relatiile si sa va asigurati un venit constant.
Horoscop 2016 SCORPION – Va consultati cu familia sa vedeti daca este de acord sa lucrati in plus si o sa v-apucati din octombrie, dac-o fi si-o fi. Va puteti intelege mult mai bine cu anturajul si sa lucrati in particular, dar sa va si deconectat pe un teren de sport, sau poate iesiti in week-end la mare, la munte.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Vi se pot returna niste bani pe care trebuia sa-i luati acum vreo doua luni si abia acum se poate regla situatia. Se reia un proiect care v-ar aduce banii de care-aveati nevoie in perioada asta si o sa va puteti pune in valoare niste calitati care nu v-au fost recunoscute.
Horoscop 2016 CAPRICORN – E posibil un salt in cariera sau macar consolidarea pozitiei si tot ar fi ceva, ca s-aveti stabilitate financiara. O invitate sa plecati pe undeva intr-o scurta vacanta, dar se poate si pe termen mai lung, sfera strainătatii e incarcata de accente si puteti calatori cu mare usurinta.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa-i dati de capat unei probleme de sanatate si o sa aveti, probabil, mai multă grija de-aici inainte sa va conservati energia. O sa faceti rost de bani pentru taxe, facturi si alte cheltuieli care bat la usa si de care n-o sa scapati cu una, cu doua, c-oti fi sarit vreunele cat ati fost in vacanta.
Horoscop 2016 PESTI – O sa luati in discutie o colaborare de pe urma careia v-ati alege cu niste bani in plus, dar cu timp liber in minus. Calculati. Un raspuns afectiv din partea cuiva care va iubeste si-o sa trageti o concluzie, poate chiar e semnul pe care-l asteptati, ca sa stiti daca relatia promite.
Horoscop Azi 1 Septembrie 2016