Horoscop 1 Noiembrie 2023 Nov01

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 1 Noiembrie 2023

Horoscop 1 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Vin bani și perspective pentru mai multe zodii.Horoscop 1 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu sare şi piper O să fim receptivi la semnalele ascunse, subliminale şi o să ne asigurăm c-am decodificat cum trebuie mesajele.Vibraţia zilei este 1 și o să avem o iniţiativă de toată laudă..


Horoscop 1 noiembrie 2023 – BERBEC – O să faceţi monetarul să ştiţi care e capitalul de care dispuneţi să îndrăznim o investiţie, sau să mai aşteptaţi până anul viitor.Sfera sănătăţii are unele nereguli pe care le puteţi verifica şi o să se poată încheia totul cu bine că că sunteţi în bună regulă.
Horoscop 1 noiembrie 2023 – TAUR – Se anunţă nişte bani şi o să vă descurcaţi cu ce aveţi de luat în perioada asta că e o listă în aşteptare şi o să vreţi s-o lichidaţi, totuşi.Cineva dintr-o fostă relaţie vrea să staţi de vorbă, să vadă dacă există posibilitatea să vă împăcaţi sau poate nu mai e cale de întoarcere..


Horoscop 1 noiembrie 2023 – GEMENI – E animaţie la slujbă, aveţi de lucru, vin şi bani şi o să fie şi o perspectivă promiţătoare, să accedeţi la o funcţie înaltă, cu sau fără concurs – rămâne de văzut.Va caută cineva care v-a rămas dator cu ceva şi o să se achite ca să puteţi continua relaţia.
Horoscop 1 noiembrie 2023 – RAC – Se întrevede o reuşită şi o să aveţi o satisfacţie profesională ca sunt oameni care au apreciat efortul şi calitatea muncii voastre.Poate vă faceţi un program mai lejer ca să vă puteţi ocupa şi de copii , să-i duceţi la cursurile preferate, să practice un sport..


Horoscop 1 noiembrie 2023 – LEU – Vi se face o ofertă de lucru, poate pentru o poziţie superioară şi poate vă convine situaţia – o analizaţi pe toate feţele şi daţi ok-ul când vă decideţi.Poate vă invită cineva la un eveniment care v-ar pune în legătură cu nişte oameni care vă duc dorul, au nevoie de prezenţa voastră.
Horoscop 1 noiembrie 2023 – FECIOARĂ – O să vă bucuraţi de vizită cuiva care vine cu veşti bune, poate vă invită în weekend să plecaţi pe undeva şi să vă duceţi, că sunteţi dornici de plimbare.O să aveţi examene, cursuri de pregătire, poate-i supravegheaţi şi pe copii la studiu şi o să aveţi rezultate dintre cele mai bune..


Horoscop 1 noiembrie 2023 – BALANŢA – Se poate să faceţi o manevră inteligentă cu banii şi să-i depuneţi într-un cont, sau să faceţi o investiţie ca să-i sporiţi – poate cereţi un sfat avizat.Se poate să vi se dea mâna liberă să alegeţi un proiect în care să vă implicaţi şi de aici să vină banii.
Horoscop 1 noiembrie 2023 – SCORPION – O să puteţi rezolva o sumedenie de lucruri şi să căpătaţi vizibilitate, să vi se mulţumească, într-un fel, sau în altul şi să faceţi progrese în plan profesional.O să faceţi nişte achiziţii de care aveţi mare nevoie, dar tot nu le mai venea rândul şi acum o să dispuneţi de nişte bani..


Horoscop 1 noiembrie 2023 – SĂGETĂTOR – Se aşteaptă un răspuns de la voi, să spuneţi dacă vă daţi acceptul pentru o colaborare sau preferaţi să petreceţi timpul liber cu familia, ca să vă înţelegeţi şi mai bine.O să vă interesaţi de starea organismului, vă duceţi la un control medical, faceţi nişte analize de laborator să vedeţi ce se întâmplă.
Horoscop 1 noiembrie 2023 – CAPRICORN – Un câştig suplimentar. Poate abia acum vi se plătesc nişte restanțe şi o să aveţi de cheltuială, poate mai puneţi şi nişte bani deoparte s-aveţi în caz de ceva.Se poate s-aveţi o discuție între patru ochi cu cineva care pune bazele unei afaceri şi vrea să puneţi şi voi umărul..


Horoscop 1 noiembrie 2023 – VĂRSĂTOR – Poate vă încercați şansele cu un credit bancar ca să vă cumpăraţi o casă, ori poate o maşină, şi o să aşteptaţi OK-ul îi întrebaţi şi pe ai voştri ce îşi doresc.E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să exercite un magnetism puternic şi să vă gândiţi la o relaţie, dacă n-aveţi pe nimeni.
Horoscop 1 noiembrie 2023 – PEŞTI – Se poate să ieşiţi mai des pe la mondenităţi şi să faceţi cunoştinţă cu cineva care să se ataşeze de voi şi să începeţi să construiţi o relaţie, dacă n-aveţi pe nimeni.Poate vă orientaţi spre o materie de studiu şi o să vă înscrieţi la nişte cursuri, dacă n-aţi făcut-o deja şi o să fie un succes..