Horoscop 1 Martie 2024 Feb29

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 1 Martie 2024

Horoscop 1 martie 2024, cu Neti Sandu. Previziunile astrelor pentru zodii în prima zi de primăvară.Horoscop 1 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Schimbări azi. Apar neprevăzute care or să stoarcă ceva adrenalina din noi, dar o să funcționăm ca lumea, o să țintim sus spre obiectivele noastre. Vibrația zilei este 1 și e bine să începem ceva care să fie stimulativ pentru noi.


Horoscop 1 martie 2024 – BERBEC – Sunteți prinși cu multe proiecte, dar este bine să vă gândiți și la corp și la suflet și să faceți cumva să vă și relaxați, ca să nu vă treziți cu vreun surmenaj.Par să vină de altundeva decât de la serviciu niște bani și o să aveți de plimbări și de mers pe la evenimente.
Horoscop 1 martie 2024 – TAUR – Vine cineva care o să vă propună o colaborare și n-o să ziceți nu, că e incitant proiectul și promite și bani, deloc puțini.Se poate reașeza o relație care își pierduse culoarea și o să vă puteți și căsători, dacă n-ați legalizat până acum relația.


Horoscop 1 martie 2024 – GEMENI – Pot fi niște treburi de serviciu care să vă acapareze mai mult decât de obicei și să vă descurcați cu tot volumul de lucru și să primiți recomandări pentru alte colaborări.Vă invită cineva prin țară sau chiar peste hotare ca să vă puneți inspirația în sprijinul unui proiect și să vă și destindeți totodată.
Horoscop 1 martie 2024 – RAC – Este posibil să vi se propună o colaborare care v-ar ține în priză și v-ar asigura o constantă financiară, și să vă puteți face niște planuri cu locuința.O să puteți recupera și acei bani pe care credeati că n-o să-i mai vedeti vreodata și o să-i puneți într-un cont secret, la păstrare.


Horoscop 1 martie 2024 – LEU – O să primiți vreo nominalizare pentru o funcție sau vă veți trezi cu un premiu pentru ce ați realizat în ultima perioadă, poate fi un cumul de factori.Se poate să vă caute cineva cu intenții de relație și să vă vină greu să credeți că simțea o atracție pentru voi.
Horoscop 1 martie 2024 – FECIOARA – Poate aveți de împărtășit o impresie, un sentiment; este și zi cu mărțișor și poate e ceva de suflet care se cere spus, declarat, unei persoane față de care simțiți ceva aparte.O revenire la un stil de viață care vă făcea bine pe vremuri, să ieșiți cu prietenii, să mai practicați și un sport.


Horoscop 1 martie 2024 – BALANȚA – Într-un grup de prieteni o să descoperiți o persoană care vi s-ar potrivi ca fel de a fi și o să vă lăsați purtați de sentimente ca să vedeți dacă ce înțelege o relație.O să recuperați niște bani după mai multe insistențe și o să faceți, poate o rezervare pentru weekend, să plecați undeva.
Horoscop 1 martie 2024 – SCORPION – Se încearcă, poate din nou, cooptarea voastră într-un proiect care, încă de anul trecut, vă promitea succes și e de profitat de întreaga conjunctură care e ofertantă.Vă scoate cineva la o plimbare c-o să fie aspecte mai delicate de luat în discuție și o să vă faceți puțină ordine în sentimente.


Horoscop 1 martie 2024 – SĂGETĂTOR – O preocupare de grup o să vă stârnească interesul și poate dați și voi acolo o mână de ajutor, că o să vi se întoarcă gestul, o să primiți mulțumiri, aprecieri.Poate vă pregătiți de niște musafiri, dar dacă sunteți sătui de casă, poate ieșiți la un restaurant să vă servească alții.
Horoscop 1 martie 2024 – CAPRICORN – Se poate să aveți un succes la școală, ori poate copiii câștigă un premiu, o diplomă; pare să fie o recunoaștere a valorii, încununată cu un premiu.Poate vă iau prietenii într-o excursie, tot e o minivacanță de care puteți profita cu toții, de la mic la mare.


Horoscop 1 martie 2024 – VĂRSĂTOR – O să vă combinați la un proiect cu niște oameni deștepți, talentați, care vor pune amprenta acolo unde munciți și o să iasă ceva de care să fiți și voi mulțumiți, beneficiarii.O să culegeți roadele muncii voastre, talentul o să vă fie recunoscut și o să candidați la un premiu.
Horoscop 1 martie 2024 – PEȘTI – O reușită după îndelungi așteptări și o să vă bucurați de un statut clar de recunoaștere din partea unui mediu în care parcă nu vă găseați locul.Vi se fac promisiuni de avansare la serviciu, poate pentru c-ați așteptat un proiect nou care să vă pună în valoare calitățile.