Horoscop 1 Martie 2019 Mar01

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 1 Martie 2019

Horoscop 1 martie 2019. Zodia care investește o sumă de bani.Sunt lucruri pe care de mult voiam să le facem, să le rostim ca să reparăm o situaţie, nişte relaţii care păreau consumate, dar nu de tot. Vibraţia zilei este 1 şi e momentul să ne restartăm.Ce se întâmplă în fiecare zodie:


BERBEC: Poate plecaţi într-o plimbare să vă bucuraţi de sărbătoarea mărţişorului, şi o să vă-ntoarceţi duminică seara, dacă staţi bine cu finanţele.O să ajungeţi la un consens cu partenerii de afaceri şi să semnaţi un contract, dacă or să fie toţi cei implicaţi de faţă, să nu pierdeţi timpul.
TAUR: O problemă de sănătate a voastră, sau a altcuiva din familie se poate acutiza – dar poate vă luaţi un scurt respiro să vă odihniţi.O să vă impuneţi punctul de vedere într-o chestiune care ţine de viaţă persoanală și trebuie făcut totul cu menajamente, ca să nu sară scântei.


GEMENI: Poate daţi o fugă într-o staţiune turistică să fiţi doar cu fiinţa iubită, fie că sunteţi la începutul relaţiei, fie că vă ştiţi de mult.O să rezolvaţi mai multe lucruri decât aţi fi crezut şi o să obţineţi şi semnături ca să intraţi în posesia unor bani sau bunuri, să faceţi nişte achiziţii.
RAC: Relaţia de cuplu devine mai consistentă şi o să vi se pară normal să vă căsătoriţi, o să vină totul de la sine.Se pare c-o s-aveţi parte de un câştig, se-adună ceva bani în cont şi o să vă asociaţi cu nişte parteneri de afaceri, măcar pentru o vreme, să lucraţi cot la cot să faceţi rost de bani.


LEU: E posibil să reluaţi o relaţie de dragoste, după ce v-aţi luat o pauză de gândire, să fiţi siguri c-aţi ales bine.O să vă ocupaţi şi de nişte treburi gospodăreşti, dar o să şi ieşiţi o oră – două în oraş la cafea cu prietenii şi o să vă rupeţi de stresul cotidian, să mai şi respiraţi.
FECIOARĂ: Poate-i pregătiţi o surpriză fiinţei iubite şi-aţi aranjat o ieşire într-o zonă turistică pentru o zi, două.Veţi rula nişte bani ca să le asiguraţi alor voştri ce ştiţi că le place şi au nevoie şi o să vă acordaţi şi vouă câteva ore de relaș, diseară, în compania prietenilor.


BALANŢA: Se pot întâmpla lucruri noi şi frumoase în relaţia sentimentală – mai ales pentru că e o zi specială şi o să ţineţi cont de asta.Aveţi idei, energie, mai faceţi câte ceva pe-acasă şi vă faceţi program şi cu cei dragi, să lăsaţi deoparte muncă, să vă bucuraţi şi de timpul liber comun.
SCORPION: Aţi putea da o fugă prin împrejurimi să le faceţi o vizita unor rude sau cu nişte prieteni, oţi avea ceva de pus la punct.Se poate să primiţi o invitaţie la un eveniment care e posibil să se ţină şi în alt oraş, poate e o competiţie şi o să vi se înmâneze un premiu.


SĂGETĂTOR: Poate vine cineva cu o ofertă de lucru şi n-o să ziceţi nu, c-aveţi chef de treabă şi vă plac şi provocările.Or să vină nişte bani care să vă dea curaj să o luaţi din loc spre o zonă de agrement, să le faceţi o bucurie măcar copiilor, dacă pentru voi n-aţi face-o.
CAPRICORN: Vă scoate cineva la întâlnire şi se poate să primiţi şi ceva în dar – e un prilej aparte, se-ntâmplă ceva special.Aţi putea pleca într-o minivacanţă şi să fiţi în compania unor oameni agreabili, poate sărbătoriţi ceva şi o să fie cu încărcătură emoţională.


VĂRSĂTOR: O să plecaţi cu grupul de prieteni la distracţie. Prin ţară sau chiar într-un city break, că tot e 1 martie.Se poate să vă implicaţi în nişte activităţi de timp liber şi să descărcaţi tensiunile, să mai vedeţi un film, o piesă de teatru, să alegeţi o formă de relaxare.
PEŞTI: O relaţie de suflet avansează cu paşi repezi spre o căsătorie şi o să vă faceţi planuri, puneţi ideile în practică, vă pregătiţi.
Vi se poate aproba o cerere, iar rezultatul o să-l aflaţi fie astăzi (n.r – vineri), fie luni. Și pare să fie unul pozitiv, să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, în viaţa personală.