Horoscop  1 Mai 2019 May01

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 1 Mai 2019

Horoscop 1 mai 2019. Zodia care are o supriză uriaşă pe plan financiar.O zi cu antren. Avem nevoie de un respiro, să ne veselim cu familia, cu prietenii, să dăm ochii cu marea, cu muntele, s-ajungem la pădure, în parc, să ne bucurăm.Vibraţia zilei este 1 şi am putea face pentru prima oară ceva.


BERBEC – S-ar putea să le preparaţi tot felul de bunătăţi lor celor cu care ieşiţi la grătar, la picnic, o fi vreun branch c-aveţi un motiv să le faceţi cinste prietenilor. O energie debordantă şi o să aveţi iniţiative care să-i bucure pe toţi ai voştri, o s-aveţi un program încărcat şi o să vă vedeţi cu multă lume.
TAUR – Se poate să vă sărbătoriţi pe acolo pe unde-o să vă duceţi, mai daţi şi de alţi prieteni care or să prilejuiască un party. Poate ieşiţi şi voi măcar acum din postura de gazde şi plecaţi într-o excursie la malul mării, la munte, ca să mai vedeţi şi alte locuri, multe dintre ele încărcate de amintiri.


GEMENI – Poate vă duceţi la un picnic dacă nu vă duceţi mai departe de casă, c-or fi nişte treburi care se cer urgent rezolvate. Sunteţi plini de energie, şi n-aveţi chef de stat acasă, măcar că-i duceţi pe copii într-un parc de agrement şi socializaţi şi voi cu ceilalţi părinţi.
RAC – O să vă lăsaţi antrenaţi în tot felul de mici preocupări care să vă readucă în relaţie cu nişte prieteni scumpi la vedere. Prietenii care ţin la voi v-or fi pregătit o ieşire la iarbă verde, la malul mării, la un târg tradiţional, asta dacă nu sunteţi deja departe de casă, la un hotel, o cabană.


LEU – Poate se invita cineva din alt oraş pe la voi şi dacă nu plecaţi pe nicăieri o să vă faceţi program comun ca să petreceţi frumos 1 mai-ul. E posibil să modificaţi un traseu, ori poate schimbaţi destinaţia, c-aveţi alte preferinţe, apar oameni dornici să vă-ntâlnească şi să petreceţi frumos împreună.
FECIOARĂ – O apariţie pe nepusă masă şi binevenită totodată, o să fie marea revelaţie a acestei zile de 1 mai. Sunteţi dispuşi să vedeţi marea, muntele, ori pe cineva anume, chit că plecaţi acum şi vă-ntoarceţi diseară, la noapte dacă nu puteţi rămâne şi mâine, poimâine.


BALANŢA – Cineva care vă tot face curte, reia invitaţia de ieşit la picnic, la plimbare, la cafea şi vă duceţi. Buna dispoziţie nu vă lipseşte, vreţi să ieşiţi, să vorbiţi cu prietenii, să vă plimbaţi, să vă duceţi în parc, la pădure, la mare, să trăiţi viaţa din plin.
SCORPION – Sunt câţiva apropiaţi, poate rude, care ţin morţiş să vă-ntâlnească şi o să vă faceţi timp să vă duceţi sau poate vin ei la voi. Lumea vă caută să ieşiţi la terasă, în parc, la un picnic, un spectacol în aer liber dacă nu vă aflaţi, deja, departe de casă, undeva în străinătate.


SĂGETĂTOR – O să vă puteţi prelungi sejurul cu încă o zi, două dacă va fi o companie agreabilă, cu care să vă completaţi frumos şi să vă priască. O să faceţi cunoştinţă pe la sindrofiile la care veţi ajunge cu cineva care să se insinueze în viaţa voastră şi o să puteţi avea o relaţie serioasă – că e anul vostru special.
CAPRICORN – E posibil să preferaţi să daţi o petrecere în loc să vă duceţi voi la altcineva acasă, şi poate şi pentru c-aveţi un motiv special – sărbătoriţi ceva. Poate pregătiţi o masă mare pentru prieteni, chemaţi şi fraţi, surori, ori ieşiţi la iarbă verde, la pădure undeva şi faceţi un grătar, vă ocupaţi voi de absolut tot.


VĂRSĂTOR – Se poate să le fi promis copiilor că-i duceţi într-un parc de distracţii, la munte, la mare sau să se joace cu alţi copii şi încercaţi să nu-i dezamăgiţi. Se pare c-o să vă pliaţi pe preferinţele alor voştri şi o să vă duceţi incotro-şi doresc, poate mai aveţi şi voi vreo idee care-o să fie bine primită de anturaj.
PEŞTI – Poate vă suiţi în tren, sau în autocar, treceţi în revistă câteva obiective turistice să respiraţi alt aer, unul de sărbătoare. O să vă descurcaţi cu banii, şi-atunci n-o s-aveţi niciun motiv să nu plecaţi în plimbare, să le faceţi surprize alor voştri care vor afară, la soare, la aer să vă distraţi.