Horoscop 1 Iunie 2023 May31

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 1 Iunie 2023

Horoscop 1 iunie 2023, cu Neti Sandu. Faceţi monetarul să vedeţi de ce bani dispuneţi să plecaţi cu ai voştri pe undeva.Horoscop 1 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O s-avem timp şi de noi, şi de treburile casnice, o să drămuim timpul ca s-o pornim la drum să ne luăm o porţie serioasă de distracţie.Vibraţia zilei este 1 şi să-i sărbătorim, cum se cuvine, pe copii.

Horoscop 1 iunie 2023 – BERBEC – Faceţi monetarul să vedeţi de ce bani dispuneţi să plecaţi cu ai voştri pe undeva, la distracţie şi o să le oferiţi alor voştri clipe de neuitat.
Horoscop 1 iunie 2023 – TAUR – O să vă găsiţi şi destinaţie şi anturaj care să vă fie pe plac şi să petreceţi fie o zi, fie câteva, dacă nu vă încurcă nimeni şi nimic şi o să vă revigoraţi, că va fi un mediu propice.

Horoscop 1 iunie 2023 – GEMENI – Se poate s-aveţi mai multe de sărbătorit şi ziua voastră şi ziua copiilor, o fi vreo serbare, o întrecere sportivă, e ceva care să vă ţină în priză – poate plecaţi undeva pentru câteva zile.
Horoscop 1 iunie 2023 – RAC – O stare de bine, poate vă invită cineva într-o excursie şi o să plecaţi împreună cu tot familionul ca să mai lăsaţi treburile casnice, care, oricum, vă mănâncă tot timpul.

Horoscop 1 iunie 2023 – LEU – Faceţi mişcare, poate-i luaţi şi pe copii, tot e ziua lor şi o să fie distracţie ca oţi fi voi sătui de muncă, şi o să vreţi o gură de aer fresh.
Horoscop 1 iunie 2023 – FECIOARĂ – Poate aţi rezervat un sejur undeva ca să luaţi o porţie de odihnă, că v-aţi propus mai de mult să alegeţi un traseu turistic ca să vă refaceţi potenţialul.

Horoscop 1 iunie 2023 – BALANŢA – O să cheltuiţi cu uşurinţă nişte bani şi o să vă duceţi pe la mondenităţi, sunt târguri, expoziţii, or fi concerte care să vă încânte, să vă eliberaţi de stres.
Horoscop 1 iunie 2023 – SCORPION – E posibil să întâlniţi pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi şi să începeţi o relaţie care să vă completeze frumos. Va fi ceva special.

Horoscop 1 iunie 2023 – SĂGETĂTOR – Se poate să vă contacteze cineva care vrea să lucraţi împreună ca e un proiect pretenţios la care numai cineva priceput că voi poate lucra. Un maestru, mai bine zis.
Horoscop 1 iunie 2023 – CAPRICORN – Poate se iveşte prilejul să vă faceţi remarcaţi prin ceva care să atragă atenţia lumii şi să încropiţi o colaborare cu cineva care apreciază genul vostru.

Horoscop 1 iunie 2023 – VĂRSĂTOR – Poate daţi o petrecere la voi acasă, sau ieşiţi la un picnic, se poate să daţi o fugă şi la malul mării şi să mai rămâneţi pe-acolo încă o zi, două, dacă tot e liber.
Horoscop 1 iunie 2023 – PEŞTI – Se poate să vă duceţi cu bicicletă, cu barca, cu skateboardul, oricum aveţi energie, chef de ducă şi anturaj care să vă ţină isonul.