Horoscop  1 Iunie 2019 Jun01

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 1 Iunie 2019

HOROSCOP 1 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii au parte de o mare surpriză.Horoscop 1 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu bucurii. O s-avem o stare bună pe care-o să le-o imprimăm şi celor din jur şi care se va-ntoarce tot la noi, cu efect de bumerang – pozitiv!Vibraţia zilei este 1 şi poate-avem curaj să facem pentru prima oară ceva.


HOROSCOP 1 IUNIE 2019 BERBEC – Poate vă implicaţi într-o activitate, poate fi şi sportivă, dacă nu e civică şi să v-aducă satisfacţii în plan emoţional. Se poate s-aveţi nişte treburi pe acasă şi să le daţi gata fără să staţi prea mult pe gânduri, după care s-o-ntindeti pe la prieteni, să ieşiţi în oraş la plimbare, la shoping.
HOROSCOP 1 IUNIE 2019 TAUR – O ieşire la cafea ar putea fi un punct de plecare într-o relaţie care să se scrie frumos. Noutăţi de bun augur la voi, poate vine cineva după o lungă absenţa, va aduce veşti îmbucurătoare şi poate şi un cadou la care să nu va fi aşteptat.


HOROSCOP 1 IUNIE 2019 GEMENI – O să puteţi face cunoştinţă cu cineva care-şi doreşte o relaţie de cuplu şi cu intenţii de căsătorie – vedeţi dacă sunteţi interesaţi de-aşa ceva. Aveţi chef de întâlniri, de plimbări, să faceţi mişcare, să ajungeţi pe la mondenităţi, să fiţi în centrul atenţiei şi să luaţi pulsul societăţii.
HOROSCOP 1 IUNIE 2019 RAC – Se pare c-o să refaceţi grupul de prieteni cu care-aţi petrecut multe clipe minunate şi o să ocazionaţi nişte evenimente. O să daţi curs unei invitaţii într-o călătorie care o să v-aducă un plus de bună dispoziţie şi o să lăsaţi deoparte problemele legate de serviciu şi grijile care ţin de bani.


HOROSCOP 1 IUNIE 2019 LEU – E posibil să vi se facă o surpriză plăcută, să vă invite cineva la o plimbare în alt oraş, la un concert, un spectacol. E o sărbătoare, vreo zi de naştere, o nuntă şi o să fie distracţie, iar dacă va fi în alt oraş e posibil să rămâneţi peste noapte şi să profitaţi de timpul liber petrecut cu prietenii.
HOROSCOP 1 IUNIE 2019 FECIOARĂ – Se poate să le daţi o mână de ajutor unor prieteni care pregătesc un eveniment cu desfăşurare de forţe şi o să vă implicaţi fără rezerve. Poate vă duceţi în vizită la nişte rude, o fi o petrecere, cu un motiv expres şi o să vă prindă bine sufleteşte pentru că v-or fi lipsit aceşti oameni.


HOROSCOP 1 IUNIE 2019 BALANŢĂ – Se poate să participaţi la un concurs, o competiţie, o fi un examen care v-ar propulsa mai sus în cariera şi o să fie cu succes. Se poate să primiţi cadouri pentru c-aţi câştigat un titlu, v-aţi angajat undeva, v-aţi mutat în casă nouă, s-au v-aţi logodit, v-aţi căsătorit, ori cu alt prilej.
HOROSCOP 1 IUNIE 2019 SCORPION – O ieşire cu anturajul amical o să vă scoată din starea de apatie şi o să prindeţi din zbor nişte idei de afaceri. E posibil să reparaţi o căsnicie, iar pentru cei singuri apare şansă de a intra într-o relaţie care să vă completeze frumos şi să fiţi fericiţi.


HOROSCOP 1 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR – O să fiţi invitaţi la o ceremonie, ori la o cină romantică, şi vă găteşte chiar fiinţa iubită, o să fie o surpriză. E posibil să fie masă mare în familie sau între prieteni, o să fie şi un răsfăţ, poate o să primiţi daruri c-aţi luat un examen, aţi câştigat un titlu.
HOROSCOP 1 IUNIE 2019 CAPRICORN – Se poate să aflaţi c-o să vină un copil în familia voastră şi o să fie cu bucurie, normal. Sfera sentimentală e nuanţata frumos şi o să întâlniţi pe cineva dacă asta vă doreaţi şi să-nceapă o relaţie care promite şi o căsătorie anul viitor.


HOROSCOP 1 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR – E posibil să se-anunţe cineva în vizită, dar dacă sunteţi pe picior de plecare vedeţi care e primul impuls – să plecaţi, sau să rămâneţi acasă. Se poate să plecaţi şi cu trenul, dacă maşina e-n până sau vreţi să retrăiţi nişte amintiri, ori vă e mai comod aşa, sau plecaţi cu prietenii, cu autocarul în excursie.
HOROSCOP 1 IUNIE 2019 PEŞTI – V-au rămas nişte lucruri neclarificate în relaţia de suflet şi e bine să vorbiţi deschis ca să vă asiguraţi armonia în cuplu. O să ieşiţi cu grupul pe undeva, şi o să uitaţi de supărări, de oboseală, de tensiunile care vă ţin treji noaptea şi o să fiţi fresh de luni încolo, că poate staţi şi mâine în deplasare.