Horoscop 1 Decembrie 2016 Dec01

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 1 Decembrie 2016

Horoscop 1 decembrie 2016. Astazi, Taurii primesc bani din mai multe locuri, iar Leii se pot trezi cu o cerere in casatorie.Horoscop 1 decembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa aflam vesti bune, o s-avem disponibilitate sufleteasca sa le oferim alor nostri ce si-au dorit, sigur, dupa posibilitati si sa intram in spiritul acestei sarbatori.

Horoscop 2016 BERBEC – Ati putea semna un act care sa va repuna in drepturi, poate castigati un proces, ori va dati acordul pentru o colaborare. Pare sa fie simplu pentru voi sa va suiti in tren, avion, in masina si sa ajungeti la o persoana draga, sa profitati de un timp liber comun, sa refaceti puntile de comunicare.
Horoscop 2016 TAUR – Poate-o sa fiti ceva mai atenti cu alimentatia, mai selectivi, ca sa nu va treziti cu neplaceri – poate tineti chiar o dieta. Se-aduna bani, poate vin din diverse locuri si-o s-aveti de cheltuiala si pentru lucruri obligatorii si pentru mici distractii, dar mai ales ca sa le oferiti celor mici ce au nevoie.

Horoscop 2016 GEMENI – Puteti profita de ziua libera si sa va-ntalniti cu cineva caruia i-oti fi ramas datori cu o explicatie sau un pranz, o cina. O sa interactionati cu oameni care au nevoie de priceperea voastra si o sa puneti pe roate o afacere sau va implicati intr-un proiect de amploare.
Horoscop 2016 RAC – O sa le impliniti o dorinta celor din familie, care vor, poate, sa ajungeti la un spectacol sau intr-un parc, ori la munte. Se poate s-aveti musafiri, sa pregatiti bunatati care sa fie pe placul acestor oameni pentru ca le cunoasteti preferintele si o sa va-ncarcati frumos, sufleteste.

Horoscop 2016 LEU – Se poate sa va treziti cu o declaratie de dragoste si chiar mai mult, cu o cerere in casatorie, sau poate voi faceti cererea. O sa-i oferiti prilejul, fiintei pe care o iubiti sa spuna ce-ar prefera, o iesire la plimbare, o cina romantica sau sa va duceti impreuna la o piesa de teatru.
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate se invita cineva pe la voi si daca nu le-ati promis unor apropiati ca treceti pe la ei, o sa petreceti seara in compania musafirilor. Poate le faceti o vizita rudelor, daca sunt pe-acasa si o sa va sfatuiti in privinta evenimentelor care vor avea loc in familie, o nunta, un botez sau Craciun, Anul Nou.

Horoscop 2016 BALANTA – V-ati putea repezi la rudele care locuiesc nu prea departe de voi, sa luati masa impreuna, sa va bucurati de succesele de ultima ora si de tot ce va leaga. V-ati propus mai multe pe ziua de azi si o sa va dramuiti timpul sa bifati tot ce-aveati de gand, vizite, plimbari, chiar un dus-intors la un drum mai lung, sa revedeti o persoana draga.
Horoscop 2016 SCORPION – Poate vi se propune o afacere, fie si pe o perioada limitata de timp, dar care sa va mai aduca niste bani de buzunar. Va pot intra niste bani in cont si sa va mai redresati din punct asta de vedere financiar, ca sa le oferiti alor vostri o iesire in oras, la plimbare, sa luati pulsul acestei sarbatori.

HHoroscop 2016 SAGETATOR – O sa va bucurati de prezenta unor oameni care va iubesc si va apreciaza si o sa petreceti cateva ore care va vor elibera de stres. Intalniri, vesti bune, energie si initiative pentru ce-a mai ramas din acest an si e posibil sa primiti mici cadouri si bani.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se pare c-o sa cheltuiti niste bani daca dati o fuga la prietenii din alt oras, dar o sa merite, c-aveti nevoie de relaxare. O sa-i scoateti la plimbare pe prietenii care au si ei la dispozitie un timp de care sa profitati cu totii si o sa va distrati, o sa stati pana tarziu la un chef.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa petreceti mare parte din zi cu grupul de prieteni, pot fi si colegi de breasla si o sa mai schimbati genul de activitati deconectante. Se vede la voi un entuziasm pe care nu l-ati mai avut demult si o sa luati probabil, niste decizii care sa va deschida o noua perspectiva profesionala in care sa excelati.
Horoscop 2016 PESTI – Va scoate cineva la un concert, la o manifestare in aer liber si o sa fie revigorant, genul acela de spectacol. O sa va faceti drum pe la prietenii pe care nu i-ati mai vazut de multa vreme si o sa puneti la cale o strategie de lucru pentru perioada urmatoare – va ganditi la o afacere.
Horoscop Azi 1 Decembrie 2016