Horoscop 1 August 2023 Jul31

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 1 August 2023

Horoscop 1 august 2023. Ce aduce Luna Plină pentru zodii. Cine ar putea primi mai mult de lucru la muncă.Horoscop 1 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. Luna Plină cu de toate. E un surplus de energie, un tumult sufletesc, nervi întinşi la maxim, dar succesul nu ne va ocoli.Vibraţia zilei este 1 şi să ţintim un obiectiv major.


Horoscop 1 august 2023 – BERBEC – Se poate să legalizaţi o situaţie şi poate vă angajaţi undeva, ori veţi lucra în particular şi o să strângeţi un capital, pe care, de alt fel o să-l cheltuiţi rapid.Se poate să luaţi o decizie referitoare la banii pe care-i cereţi pentru proiectul în care aţi fost implicaţi şi aşteptaţi semnarea contractului.
Horoscop 1 august 2023 – TAUR – E posibil să primiţi, în sfârşit o confirmare că aţi luat un examen, sau o aprobare, un permis, un voucher, şi o să beneficiaţi de nişte drepturi și vă veţi bucura de nişte libertăţi.Sunt nişte profesionişti care vor să daţi drumul unei colaborări, dar dacă sunteţi prinşi în alte angajamente n-o să se poată.


Horoscop 1 august 2023 – GEMENI – Poate plecaţi în concediu şi faceţi rezervări, alegeţi traseu, sau poate se ocupă o agenţie de turism de toate aspectele, voi doar alegeţi.O să puteţi semna acte, să vă luaţi locuinţa la care visaţi cine ştie de când şi vă interesați și de felul în care s-o mobilaţi.
Horoscop 1 august 2023 – RAC – O să puteţi întâlni şi voi pe cineva care să vă înţeleagă, să se plieze pe cerinţele voastre şi o să fie o plăcere traiul în doi.Ideal ar fi să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o decizie ca să nu vă încerce regretele tardive, mai ales când e vorba despre o căsnicie.


Horoscop 1 august 2023 – LEU – O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să vă uniţi forţele ca să realizaţi un proiect durabil, de care să se bucure cât mai multă lume, să se adreseze publicului larg.E posibil să vi se dea mai mult de lucru şi să luaţi mai mulţi bani atât de la serviciu, cât şi din particular.
Horoscop 1 august 2023 – FECIOARĂ – Munca voastră nu mai trece neobservată şi o să vă treziţi cu elogii, şi pe alocuri şi cu unele reproşuri că e cam agitaţie la serviciu, că şefii aşteaptă concediul.E momentul să vă pese mai mult de sănătate şi să ţineţi o dietă, să luaţi şi un tratament dacă e cazul, trebuie văzut cum staţi.


Horoscop 1 august 2023 – BALANŢA – E cineva care va dă târcoale în speranţa c-o să rezonaţi cu semnalele pe care vi le transmite – e valabil numai dacă n-aveţi partener de viaţă.Se poate să mai luaţi nişte lucruri pentru confortul casnic şi o să scoateţi banii de la bugetul de rezervă şi de restul plecaţi la munte, la mare.
Horoscop 1 august 2023 – SCORPION – O să faceţi şi treaba, o să vă şi distraţi, v-aţi propus multe lucruri, dar o să fiţi selectivi, că nu v-ajunge timpul pentru toate şi e vorba şi despre consumul de energie.Vă caută cineva care vrea să lucraţi la un proiect, şi se poate chiar să renunţaţi la actualul serviciu dac-o fi şi-o fi.


Horoscop 1 august 2023 – SĂGETĂTOR – Se pare c-o să recuperaţi nişte bani şi pe care o să-i cheltuiţi pe ceva scump, o vacanţă, poate, Sau aţi găsit o maşină poate la un preţ accesibil şi-o luaţi.E cineva care vă scoate la o întâlnire că au rămas nişte lucruri nespuse şi relaţia are de suferit.
Horoscop 1 august 2023 – CAPRICORN – O să fiţi înconjuraţi de lume multă şi n-o să lăsaţi nicio ocazie să vă duceţi la evenimentele de prin oraş, poate aveţi şi un cuvânt de spus pe-acolo. Şi-o să fie o zi încărcată.Se pare că e un moment bun să-ntâlniţi pe cineva care să vă completeze frumos şi să formaţi un cuplu.


Horoscop 1 august 2023 – VĂRSĂTOR – Se iveşte ocazia să faceţi un progres pe linia profesională şi o să trebuiască, probabil să daţi un concurs, dar există posibilitatea şi fără.O să vă reinventaţi c-o să descoperiţi un filon interior şi o să se contureze un succes
Horoscop 1 august 2023 – PEŞTI – E cineva care vă poate oferi un ajutor dezinteresat şi să ieşiţi dintr-o situaţie delicată , că se ajunsese la un impas.Poate o să le tot daţi email şefilor, datornicilor, să vă înapoieze banii că vreţi şi voi un concediu.