Horoscop 1 August 2022 Jul31

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 1 August 2022

Horoscop 1 august 2022 cu Neti Sandu. E posibil să câştigaţi o sumă importantă de bani.Horoscop 1 august 2022 prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro TV. O să apară situaţii neaşteptate, dar care să ne ofere nişte răspunsuri la întrebările puse cu mult timp în urmă.Vibraţia zilei este 1 şi e bine s-o luăm de la început, în forţă!


Horoscop 1 august 2022 – BERBEC – Se poate să vină o rudă în vizită şi să se stingă un conflict mai vechi şi să reluaţi bunul obicei de a vă întâlni ori de câte ori o să aveţi timp liber.Poate aveţi ocazia să vă achitaţi de o obligaţie fie morală, fie financiară faţă de cineva important din viaţa voastră.Vin bani, apar şi datorii, dar mare grijă cu banii, să nu vă fure peisajul şi să cheltuiţi fără măsură.
Horoscop 1 august 2022 – TAUR – Cineva din trecutul sentimental mai are ceva de adăugat şi poate şi voi şi or să se spună nişte adevăruri care să vă elibereze. Poate vă şi continuaţi viaţa împreună.Poate le-aţi rămas datori unor prieteni cu o ieşire la masă, ori să faceţi o plimbare la malul mării şi vă achitaţi onorabil.E momentul adevărului şi puteţi pune punctul pe i şi să câştigaţi un proces, să salvaţi o căsnicie.


Horoscop 1 august 2022 – GEMENI – E o problemă de suflet care s-ar putea să vă cam dea insomnii, dar se poate rezolva dacă o să puneţi degetul pe rană şi să externalizaţi povestea.Poate vă scoate cineva la o cafea şi mai uitaţi de rate, facturi şi alte dureri.O să completaţi lipsurile de prin casă, poate le luaţi copiilor ce v-au cerut şi o să fie toată lumea mulţumită.
Horoscop 1 august 2022 – RAC – Poate o să le fiţi de ajutor unor prieteni, posibil şi ei vouă şi n-o să rataţi o ieşire în societate că aveţi ceva de spus, de arătat şi va fi lume interesată de ideile voastre.Se poate să vă duceţi la un spectacol, o fi un eveniment monden şi o să fie distracţie.Se poate să apară de undeva un supliment financiar şi să vă faceţi planuri de plecat într-o vacanţă, să vă relaxaţi.


Horoscop 1 august 2022 – LEU – E posibil să câştigaţi o sumă importantă de bani, contrar aşteptărilor şi o să vă faceţi planuri de vacanţă – vedeţi cine o să vă însoţească.Se poate să primiţi un cadou, să vi se facă un serviciu, o favoare şi să vă încânte ideea.Aţi putea începe proiecte noi şi să vă reinventaţi că lucrurile sunt promiţătoare şi se anunţă succes.
Horoscop 1 august 2022 – FECIOARĂ – Se poate să fie zi de salariu, de bonusuri, să vi se returneze o sumă de bani şi să vă puteţi mişca, să plecaţi pentru câteva zile pe undeva.Vizita cuiva în care v-aţi pus mari speranţe să vă facă fericiţi, o să vă elibereze de toate grijile, de stres.Vi se dă câştig de cauză într-o chestiune care v-a purtat multă vreme pe drumuri şi abia acum s-a încheiat.


Horoscop 1 august 2022 – BALANŢĂ – O reglare de conturi – se face lumină într-o chestiune care ţine de bani şi ies la iveală nişte dedesubturi care or să vă salveze dintr-o situaţie incertă.De sănătate ar fi momentul să vă îngrijiţi ca să fiţi în formă maximă.Mare atenţie cu banii – să nu-i cheltuiţi fără cap şi să-i cereţi înapoi dacă datornicii se fac că plouă.
Horoscop 1 august 2022 – SCORPION – E bine să fiţi selectivi cu prietenii ca să nu încasaţi vreo dezamăgire, aşa că bazaţi-vă pe forţele proprii ca să iasă totul ca lumea.Cineva de care vă era dor soseşte, dar revin lucruri din trecut de care trebuie neapărat să scăpaţi.O întâlnire între patru ochi cu partenerul de cuplu ar rezolva o problemă ardentă şi v-aţi salva relaţia.


Horoscop 1 august 2022 – SĂGETĂTOR – Poate organizaţi o masă festivă, poate fi chiar prânzul în familie şi să luaţi în discuţie un subiect delicat care să detensioneze atmosfera din familia lărgită.Vă aşteaptă cineva în vizită şi dacă n-aveţi alt program vă duceţi. Pot fi chiar mai multe invitaţii.Se poate soluţiona o problemă mai veche şi să recuperaţi bani, să vă bucuraţi de nişte privilegii.
Horoscop 1 august 2022 – CAPRICORN – O să vedeţi cât de mult contaţi în ochii celorlalţi, o să primiţi invitaţii la masă, la plimbare, vi se fac declaraţii de dragoste, de prietenie, oamenilor le pasă de voi.E posibil să apară cineva de care să vă îndrăgostiţi, dacă n-aveţi pe nimeni şi să construiţi, pas cu pas, o relaţie.Vă curtează cineva şi dacă nu e nimeni în viaţa voastră sentimentală o să vă lăsaţi purtaţi într-o poveste de dragoste.


Horoscop 1 august 2022 – VĂRSĂTOR – O să ţineţi cont de preferinţele alor voştri şi poate preparaţi ceva special şi-i chemaţi şi pe nişte prieteni în vizită sau ieşiţi la un picnic în pădure.Poate le daţi o mână de ajutor unor prieteni care se căsătoresc, sau îşi botează copilul şi o să fie o încântare.O să vă daţi acceptul pentru un alt job dacă vor fi condiţii mai bune pentru că, altminteri, n-o să merite.
Horoscop 1 august 2022 – PEŞTI – Poate plecaţi cu grupul de prieteni pe undeva şi o să vă încărcaţi bateriile, c-aţi obosit, simţiţi epuizare şi vreți să schimbaţi un pic locul.O să deveniţi un pol de interes pentru cineva care se regăseşte în felul vostru de a fi şi puteţi forma un cuplu.O persoană nou apărută în peisajul amical o să vă stârnească interesul şi o să încercaţi o conversaţie să vedeţi dacă sunteţi compatibili.