Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 1 August 2021

Horoscop 1 august 2021, prezentat de Neti Sandu. Balanțele pot câștiga o sumă de bani.Horoscop 1 august 2021, prezentat de Neti Sandu. Vești amestecate azi. O să ocazionăm întâlniri, ca să schimbăm o vorbă, un sentiment, un cadou cu cei care chiar contează pentru noi.Vibrația zilei este 1 și e bine să spunem lucrurilor pe nume, să spargem ghinionul.


HOROSCOP 1 AUGUST 2021 BERBEC – Poate fi masă mare cu rudele, e vreo logodnă, se căsătorește cineva sau își botează copilul, ceva e.
HOROSCOP 1 AUGUST 2021 TAUR – Vești din sfera sentimentală. Acea persoană despre care credeați că v-a uitat revine, pentru că abia acum vă apreciază.


HOROSCOP 1 AUGUST 2021 GEMENI -Poate faceți o tratație la voi acasă, că vreți mai mult spațiu și chiar și în concediu, dacă sunteți prin țară, pe undeva.
HOROSCOP 1 AUGUST 2021 RAC – Poate vă puneți echipamentul sportiv și vă duceți în parc să alergați sau la piscină, ori să vă cățărați pe munte, să vă dezmorțiți.


HOROSCOP 1 AUGUST 2021 LEU – O să vă întâlniți cu niște parteneri de afaceri, că aveți niște idei pe care le puteți pune în practică și vreți să vedeți ce părere au și ei și stați la o cafea de vorbă.
HOROSCOP 1 AUGUST 2021 FECIOARĂ – Se poate să petreceți câteva ore pe drum, că vă întoarceți de pe unde ați fost plecați și aflați și niște vești bune, din mers, așa.


HOROSCOP 1 AUGUST 2021 BALANȚĂ – O să explorați o sursă de bani, mai întrebați în dreapta și în stânga dacă ofertele de colaborare stau în picioare, au acoperire.
HOROSCOP 1 AUGUST 2021 SCORPION – Cineva pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme revine și vă propune un proiect particular și s-ar putea să vă încânte ideea.


HOROSCOP 1 AUGUST 2021 SĂGETĂTOR – Familia are ceva de sărbătorit și o să vă adunați unde aveți mai mult spațiu, ca să vă puteți desfășura , să vă destindeți.
HOROSCOP 1 AUGUST 2021 CAPRICORN – Ați avea unde să vă duceți, ca să schimbați mediul și peisajul și ceva în sufletul vostru o să capete culoare. Poate dați de cineva de care vă îndrăgostiți.


HOROSCOP 1 AUGUST 2021 VĂRSĂTOR – O să jonglați cu niște bani, luați diverse pentru o tratație, dar și pentru cadouri, că aveți niste premianți.
HOROSCOP 1 AUGUST 2021 PEȘTI – Poate vă prezentați la un interviu, o emisiune, apăreți online, ca să vă puneți un punct de vedere, să comentați ceva.