Horoscop 1 Aprilie 2024 Mar31

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 1 Aprilie 2024

Horoscop 1 aprilie 2024, cu Neti Sandu. O să vă puteți recupera banii pe care nu i-ați primit la timp.Horoscop 1 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu recuperări. Aflăm pe unde s-au rătăcit niște lucruri, cu cine trebuie să luăm legătura ca să punem totul în ordine să nu batem pasul pe loc.Vibrația zilei este 1 și o să ne facem curaj să luăm startul într-o nouă aventură profesională.


Horoscop 1 aprilie 2024 – Berbec – Încep să apară semnele unor nereguli, poate în acte, v-ați reactualizat, poate, buletin, pașaport, abonamentele de toate felurile și o să fiți restricționați.Verificați să vedeți cum stați. Se poate să faceți progrese la școală, să avansați cu lucrările, aveți examene, achitați și taxele și scăpați și de restanțe.
Horoscop 1 aprilie 2024 – Taur – O să primiți, probabil, o atenționare că n-ați ajuns la doctor, așa cum ați promis, și o să amânați consultația pe altă dată, dar trebuie mers neapărat.O să fiți cooptați într-o activitate care v-ar fi de folos vouă, ca imagine, dar și altor oameni care chiar au nevoie de ajutor.


Horoscop 1 aprilie 2024 – Gemeni – E posibil să vă caute cineva care a tot așteptat un răspuns de la voi și o să vă întrebe ce aveți de gând cu relația voastră, că nu vrea să renunțe în ruptul capului.Vedeți și voi ce ziceți. Se revine, poate, asupra unei oferte de colaborare și dacă acum aveți, într-adevăr, timp vă dați ok-ul și vă apucați de treabă.
Horoscop 1 aprilie 2024 – Rac – Vă scoate cineva la o cafea și dacă aveți, deja, program reprogramați pe altă dată și vă și pregătiți sufletește că sunt chestiuni serioase să le luați în discuție.Se insistă să le faceți o vizită unor rude sau prieteni și poate le duceți de Paște când aveți câteva zile libere.


Horoscop 1 aprilie 2024 – Leu – O să vă puteți recupera banii pe care nu i-ați primit la timp și o să aveți pentru cheltuielile acestei perioade, să vă și plimbați, cu partener cu tot.Poate vi se oferă șansa să avansați în carieră și dați examen, sau s-a eliberat un post fix pentru voi.
Horoscop 1 aprilie 2024 – Fecioară – O să vi se acorde acel împrumut pe care-l așteptați de multă vreme și o să vă permiteți niște sărbători decente, să se bucure și ai voștri de un sejur pe undeva.O să vă străduiți să le dați de capăt unei situații care ține de școală, de examene și o să aveți succes.


Horoscop 1 aprilie 2024 – Balanță – O reușită în planul comunicării cu șefii, poate se vor arăta mulțumiți de rezultatele muncii voastre și o să vă aibă în vedere pentru o promovare.Poate vă faceți un alt grup de prieteni că v-ați descoperit un hobby care adună în jurul vostru alt gen de oameni.
Horoscop 1 aprilie 2024 – Scorpion – Se poate să luați niște bani și să mai luați diverse lucruri pentru care nu vă ajungeau banii și să scăpați și voi de niște frustrări acumulate.Poate vă lăsați curtat de cineva care e interesat de o persoană ca voi pentru o relație de cuplu și să și iasă ceva!


Horoscop 1 aprilie 2024 – Săgetător – O să vă întâlniți cu grupul care vrea să aveți preocupări comune ca să faceți treabă ca lumea, știți și să vă distrați, să creați atmosfera în jurul vostru.E posibil să primiți ceva în dar și să vi se facă și cinste la un restaurant că e cineva care vă cunoaște preferințele.
Horoscop 1 aprilie 2024 – Capricorn – Poate o să perfectați o situație școlară, poate fi legată și de copii, și vă interesați ce cursuri sunt de urmat ca să puteți fi cultivate niște talente.O să avanseze, cu pași repezi, relația voastră sentimentală, spre căsătorie și poate faceți ceva în acest sens, dacă nu sunteți cu actele în regulă.


Horoscop 1 aprilie 2024 – Vărsător – Se anunță o perioadă bănoasă și o să vă faceți planuri de sărbători, de concediu, mai faceți o rezervare și pentru week-end, ca să vă detensionați.Poate faceți și voi o intervenție la șefi să vă dea o primă de Paște, niște vouchere, ceva care să răsplătească munca.
Horoscop 1 aprilie 2024 – Pești – E o frenezie la voi – poate pentru că aveți multe pe cap, e de lucru și la serviciu, sunt și chestiuni de familie de rezolvat și o să vreți să le rezolvați pe toate.O să vă faceți și mai bine înțeleși în cadrul grupului de prieteni, pe online dacă aveți niște chestiuni de transmis.