Horoscop 1 Aprilie 2019 Apr01

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 1 Aprilie 2019

Horoscop 1 aprilie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească perechea.Horoscop 1 aprilie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu surprize. Or să apară soluţii acolo unde noi nu mai vedeam niciuna, şi că prin minune se rezolva tot felul de lucruri.Vibraţia zilei este 1 şi o să luăm startul într-o nouă aventură de viaţă.


(BERBEC) – Vi se oferă posibilitatea de a intra într-o colaborare, de care o să fiţi încântaţi c-o să fie bine plătită – tot aveţi cheltuieli mari în perioada asta. Proiecte noi la orizont şi o să vă daţi tot interesul să faceţi tot ce depinde de voi să iasă ceva de calitate din mâinile voastre şi să atingeţi alt nivel profesional.
(TAUR) – O să vă umpleţi timpul liber cu o activitate care să vă trezească toate resursele creative şi să rămâneţi cu acest hobby. Munca în echipa v-ar aduce satisfacţii şi v-aţi asigura nişte venituri constante, s-aveţi de sărbători şi pentru vacanţe, să-i trimiteţi şi pe copii pe undeva.


(GEMENI) – Relaţia de cuplu poate deveni şi mai serioasă, stabilă şi să ajungeţi în punctul în care-o să vreţi s-o legalizaţi. Se poate să evoluaţi pe o scenă, să aveţi prilejul să vă etalaţi calităţile deloc puţine şi să vă racoleze nişte profesionişti să lucraţi pentru ei.
(RAC) – O să puteţi legaliza şi voi un act care să vă permită să vă mişcaţi cu lejeritate şi să vă cumpăraţi o casă, ori poate o maşină. E momentul să intraţi şi voi în lumina reflectoarelor, să vă fie apreciată muncă, să primiţi bani, să vi se ofere o gradaţie în plus pe statul de plată.


(LEU) – Se poate să vă invite cineva într-o plimbare departe de casă şi să vă mobilizaţi uşor s-o porniţi la drum c-aveţi nevoie de aer şi de alt spaţiu. Încep să aterizeze acei bani pentru care aţi completat diverse formulare şi o să aveţi un confort financiar, să aranjaţi ceva pentru vacanţa de Paşte, dacă nu pentru week-end.
(FECIOARĂ) – E loc de şi mai bine în relaţia de cuplu şi o să vă puteţi înţelegeţi mult mai bine dacă o să fiţi mai puţin critici. Întrevedere cu cineva care vrea să ştie dacă o să-i acceptaţi oferta de colaborare, sau v-aţi făcut alte socoteli şi vă orientaţi spre altceva.


(BALANŢA) – E posibil să apară cineva care are o carismă deosebită şi o să puteţi forma un cuplu de succes şi să rămâneţi împreună. Se poate să intraţi într-o altă etapă de viaţa profesională şi o să vă asiguraţi succesul, c-aveţi multe de oferit, sunteţi doldora de talent.
(SCORPION) – O să aveţi cheltuieli mari şi poate reglaţi şi situaţia bancară, deschideţi un cont, închideţi un altul, vă orientaţi voi. Vi se poate împlini visul de a avea copii, ori să revină un copil care-a locuit o vreme cu celălalt părinte şi să fie o mare bucurie.


(SĂGETĂTOR) – Se pare c-aţi lăsat garda jos şi nu mai vreţi să trăiţi singuri, aveţi nevoie de un campanion de viaţă care să vă fie alături. Un proiect îndrăzneţ va ţine în priză şi or să fie nişte oameni care să vă susţină, să muncească de aici încolo cot la cot cu voi şi să fiţi la înălţime.
(CAPRICORN) – O plimbare, un spectacol, un concert ar dezmorţi relaţia voastră de cuplu şi-ar da drumul comunicării. O să parafaţi nişte acte, poate susţineţi şi vreun examen, vă relansaţi în sfera profesională, pentru că vi se pare că încă n-aţi convins publicul că sunteţi o fortă.


(VĂRSĂTOR) – Poate-i faceţi o surpriză de sărbători fiinţei iubite şi rezervaţi o cameră la hotel, la o cabană şi-i spuneţi doar cu puţin înainte, nu acum. Le-aţi putea cere un supliment salarial şefilor, să vă ţineţi de capul lor până-l primiţi şi să vă găsiţi şi alte proiecte prin care să vă dovediţi capacităţile.
(PEŞTI) – Poate faceţi nişte cursuri ca să luaţi o diplomă, să vi se dea mai mulţi bani la salariu, să fie o înălţare în rang. Poate vă cumpăraţi întâi o casă şi apoi vă mutaţi împreună cu partenerul de cuplu şi dacă totul o să meargă bine o să vă şi căsătoriţi până la sfârşitul anului.