Tags

Related Posts

Share This

Azi 9 Octombrie 2014

Horoscop zilnic 9 octombrie 2014. Varsatorii se implica intr-o relatie de cuplu care va duce la casatorie
Horoscop zilnic, 9 octombrie 2014, prezentat de Neti Sandu. Or sa ne parvina niste raspunsuri, aprobari, pot aparea noi provocari sau se vor relua niste oferte de lucru, de a vinde sau cumpara diverse si sa fie ceva nou.

BERBEC – O sa cheltuiti niste bani, dar e posibil sa va si intre o suma la care nu v-ati fi asteptat si sa mai luati una, alta pentru casa, pentru familie. Poate v-ajung banii pentru o plecare la sfarsit de saptamana, sa luati o gura de aer proaspat, sa faceti un pic de miscare.

TAUR – Sunteti pe punctul de a semna un contract, dar se poate sa mai dureze ceva, pana la sfarsitul lunii – poate – si va angajati undeva, sau va luati casa, masina. O sa vi se dea castig de cauza la tribunal, luati bani, vi se incredinteaza un minor sau vi se retrocedeaza un teren, o casa.
GEMENI – Se-anunta o perioada buna la studii, la examene, la lucrarile de la scoala si puteti da si unele diferente sa treceti in alt an sau la alta specialitate. Bine-ar fi sa fiti si mai toleranti cu perechea de suflet si sa mai lasati de la voi macar pana in noiembrie, dupa care o sa fie mai bine.

RAC – O sa va recapatati niste drepturi, bunuri, poate va duceti la alt serviciu, va mutati in casa noua, incepeti o afacere pe cont propriu, se-ntampla diverse lucruri noi. Poate ajungeti si la doctor, sa vedeti daca e totul in regula cu cei din familia voastra, sa faceti un control preventiv, macar.
LEU – V-ati putea cumpara niste lucruri pentru interiorul locuintei, angajati o firma sa repare sau sa zugraveasca, sa se ocupe de curatenia casei. Poate va luati ceva de lucru in particular ca sa aveti bani de taxe scolare pentru copii, sau poate voi veti urma niste cursuri.
FECIOARA – Se poate sa faceti o selectie printre prieteni ca v-or fi ajuns niste zvonuri pe la urechi si tare n-ati vrea sa va bateti singuri cuie-n talpa. O sa perfectati niste acte, care v-au dat de furca o buna bucata de vreme si o sa scapati de niste griji, veti face progrese la slujba, la scoala.
BALANTA – Ati putea relua o discutie pe teme de afaceri, sa va puneti de acord in privinta banilor, a conditiilor de lucru si a colaboratorilor, ca poate aveti niste preferinte. Relatia de cuplu traverseaza o perioada de reasezare, poate dati dovada de mai multa sinceritate, ca sa va fie mai bine, sa fiti fericiti.
SCORPION – O sa puteti semna niste acte si sa-ncepeti lucrul la ceva nou, ori poate v-apucati de studii, dar pot fi o serie de activitati colaterale de care va veti ocupa in timpul liber. E posibil sa apara cineva din trecutul sentimental, care n-a putut sa va uite si poate nici voi nu l-ati dat uitarii.
SAGETATOR – Poate-i veti convinge pe niste angajatori, sponsori, sa puna umarul la proiectul vostru in care v-ati pus mari sperante, sa dati lovitura pe piata. Or sa va contacteze niste prieteni din strainatate, sa va vedeti la voi sau la ei, in functie de bani si de programul vostru.
CAPRICORN – Va puteti face remarcati printr-o activitate care sa va puna in lumina reflectoarelor si sa incasati si bani, daca se-ntrunesc niste factori. Foarte posibila intalnire amoroasa si omul iubit o sa va convinga ca e trup si suflet alaturi de voi si ca nimic nu va mai poate desparti.
VARSATOR – Ati putea tatona terenul pentru o noua slujba si sa faceti o comparatie cu locul in care munciti, sa vedeti daca v-ar fi mai bine in alta parte. In orice moment ati putea umple acel gol sufletesc si sa va implicati intr-o relatie de cuplu in care sa se ajunga la casatorie.
PESTI – O sa treceti in revista niste acte, ca sa convingeti un juriu sa va acorde o diploma, un titlu, o functie, un transfer, o achizitie, sa urcati cateva trepte in cariera. O sa perfectati o situatie legata de sfera financiara, cereti un credit, o reducere a dobanzii, sau altceva care sa va faca viata mai usoara.

Sursa: http://stirileprotv.ro