Tags

Related Posts

Share This

Azi 9 Iunie 2015

Balantele petrec timpul cu persoana iubita, iar Sagetatorii pot primi un salariu mai mare
horoscop.O zi cu de toate. Sa ne motivam – serios – inca de la prima ora, sa avem rabdarea necesara sa luam semnaturile de care-avem nevoie, banii si sa ne pastram calmul pana la sfarsit.
Horoscop 2015 BERBEC – Se poate sa primiti o recompensa, bani, o diploma, o functie in cadrul unui departament si o sa intrati intr-o noua etapa de viata profesionala. Foarte posibil tete a tete luati masa impreuna cu fiinta iubita, sau iesiti la o plimbare in parc, sub clar de luna.

Horoscop 2015 TAUR – Vesti bune, posibili bani, dupa lungi presiuni, se rezolva unele aspecte care tin de sanatate si se profileaza si o plecare – poate va duceti in strainatate, in plimbare. Ati putea obtine ultimele semnaturi pe acte si o sa puteti incepe un nou proiect sau va duceti la alt serviciu – poate.
Horoscop 2015 GEMENI – Se profileaza un succes, dar inainte de toate trebuie sa lichidati niste restante, sa puneti lucrurile la punct, sa incepeti o viata noua. O iesire in lume v-ar face sa uitati de grija ratelor, a facturilor, si v-ar aduce un plus de optimism.
Horoscop 2015 RAC – Poate faceti o rezervare, fie pentru weekend, fie pentru vacanta si o sa plecati la odihna, la distractie, iar unii dintre voi la tratament. Se poate sa descoperiti un remediu care sa va repuna in cea mai buna forma, sa obtineti randament bun la slujba.
Horoscop 2015 LEU – Un drum la banca v-ar raspunde la toate intrebarile pe care vi le-ati pus in ultima vreme si o sa stiti cum sa procedati cu banii, ratele, creditele, depozitele. O intalnire cu grupul de prieteni, dupa orele de program, si o sa reluati o activitate de care sunteti incantati.
Horoscop 2015 FECIOARA – O sa castigati probabil mai multi bani de la serviciu sau din afacerile particulare si-o sa faceti un capital, sa puteti cumpara ceva la care visati de mult. Poate reusiti sa va abtineti de la criticile adresate celor din familie, ca sa nu deschideti rani mai vechi.
Horoscop 2015 BALANTA – O definitivare, semnati un contract de munca sau primiti o diploma c-ati absolvit o scoala sau va luati casa, masina si deveniti proprietari cu acte-n regula. O invitatie la o plimbare, poate luati masa impreuna cu fiinta iubita, undeva la malul marii, pe varf de munte – e ceva special.

Horoscop 2015 SCORPION – Noi provocari, atat la serviciu, cat si acasa, se contureaza un proiect care sa va solicite la maximum, cel putin timp de vreo doua, trei luni. Va puteti gasi un sponsor, un partener de afaceri si sa faceti rost de bani, ca sa va puteti descurca in perioada asta.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Posibila negociere pentru un salariu mai bun si daca nu e nicio graba poate lasati raspunsul pe saptamana vitoare, sa treaca Mercur asta retrograd. Invitatie de mers la un spectacol, o manifestare sportiva, artistica, intr-un club, daca sunteti genul, sa va distrati.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Se rezolva o chestiune mai veche, primiti OK-ul pentru un contract, fie si de colaborare, o sa se gaseasca solutia optima pentru un job suplimentar. Un semn de viata de la cineva care vrea sa va intilniti si chiar o sa faceti tot posibilul sa fixati un loc si o zi in care sa va vedeti.
Horoscop 2015 VARSATOR – E posibil sa incasati niste bani, dar si cheltuielile se tin lant, totul e sa nu depasiti bugetul c-o sa va redresati mai greu in perioada asta. Un mesaj de dor, o invitatie de plecat intr-o excursie in weekend sau in curand, luna asta.
Horoscop 2015 PESTI – O serie de probleme de familie se cer urgent rezolvate, copiii or avea anumite chestiuni legate de scoala sau de sportul pe care-l practica, de solutionat. Va pregatiti de o deplasare, poate in scop profesional sau plecati cu familia, cu prietenii la relas de vineri.

Sursa: http://stirileprotv.ro