Tags

Related Posts

Share This

Azi 9 Iunie 2014

Fecioarele afla astazi ca relatia lor de cuplu s-a schimbat, iar Pestii se pot trezi promovati intr-o functie de conducere.
BERBEC
O sa-i dati de capat unei situatii speciale si o sa fie un progres in plan profesional – pot fi bani sau va extindeti afacerile. O sa mai cunoasteti si alti oameni cu care veti face schimb de idei, de experienta in plan profesional.

TAUR
Vi se face o oferta de lucru si se poate sa fie si pe bani mai multi, incat sa fiti tentati s-o acceptati – ganditi-va bine, insa, daca e pe structura voastra, daca vi se potriveste. O noua dragoste la orizont si daca deocamdata n-aveti curaj sa dati curs relatiei, dupa 20 iunie o s-o priviti cu alti ochi pe aceasta persoana.
GEMENI
O sa puteti obtine niste inlesniri de la sefi, autoritati, daca veniti cu argumente, va tineti de capul lor si veti fi in continuare constiinciosi, ca sa mai primiti si alta data. Va cauta cineva care asteapta demult un raspuns de la voi si o sa intrebati inima, sufletul daca mai aveti sentimente fata de acea persoana.
RAC
Dati zor sa puneti pe roate o afacere, sa obtineti un job, sau o functie, c-ati asteptat destul si acum sunteti intr-o lupta contra cronometru. Va bucurati de protectie stelara si o sa-aveti castig de cauza in cazul unui litigiu, o sa recapatati ceea ce vi se cuvine, ba si ceva pe deasupra.


LEU
Sunt anumite lucruri de care voiati sa scapati si o sa reusiti, mai ales cu ajutorul altor colegi, prieteni, totul e sa va lasati sustinuti de acesti oameni. O problema de constiinta erodeaza incet si sigur pe dinauntru si daca nu veti spune lucrurilor pe nume o sa puna stapanire pe voi.
FECIOARA
Se observa cheltuieli, va cumparati diverse lucruri pentru familie, poate aveti de achitat vreo taxa pentru scoala, asigurare la casa, la masina sau or fi alte plati. Relatia cu partenerul de cuplu intra intr-o alta etapa de viata si e bine sa va acomodati din mers noului ritm.
BALANTA
Or sa va intre ceva bani in cont si poate reusiti sa va mai redresati din punct de vedere financiar, sa va mai luati una, alta, din lucrurile de care-aveti nevoie. O sa va exprimati punctul de vedere in privinta responsabilitatilor din familie, sa se-mparta obligatiile in mod egal pe cat posibil.
SCORPION
Se pare c-o sa puteti semna in sfarsit niste acte fara de care nu va puteti duce la alt serviciu, sau sa treceti de pe un post pe altul, ori sa lucrati in strainatate. E cineva care-si incearca iarasi norocul in dragoste si va-ntreaba daca s-a ocupat locsorul din inima voastra.
SAGETATOR
O atmosfera mult mai buna la job, o sa lucrati la ceva care vi se potriveste manusa si e posibil sa incasati un salariu mai bun. Poate o s-aveti mai multa grija de sanatate, luati tratamentul dat de medic si tineti si o dieta.
CAPRICORN
Se pare c-o sa renegociati un contract si s-ar putea sa mai dureze ceva timp pana sa-l semnati ca nu-s toti de acord cu cerintele voastre – dar nici voi cu ale lor. O persoana tanara isi face sperante c-o sa mergeti mai departe cu relatia, dar deocamdata nu stiti incotro s-o luati.
VARSATOR
Poate faceti rost de banii pe care i-ati cerut in scris sau verbal si o sa platiti rate, facturi, ca sa nu va treziti cu datorii la banca sau la intretinere. Se pare c-o sa mai reparati cate ceva pe-acasa si o sa faceti un mic santier pana le rezolvati pe toate.
PESTI
Posibile noutati la job, vi se incredinteaza un post de conducere sau un proiect pe care doar voi stiti cum sa-l orchestrati si o sa va descurcati frumos. Ati putea primi un ajutor substantial din partea unei persoane apropiate si sa va platiti datoriile sau sa rezolvati alte urgente.

Sursa: http://stirileprotv.ro