Tags

Related Posts

Share This

Azi 9 Iulie 2014

Astazi, fecioarele primesc o marire de salariu, iar taurii obtin jobul mult dorit.

BERBEC
Ati putea gasi cumparator pentru o locuinta, un teren, o masina si sa dati fuga cu banii la banca, sa-i lasati sa dospeasca, s-aveti, acolo, un capital. O discutie intre patru ochi cu fiinta iubita o sa faca lumina intr-o chestiune care tine de viitorul relatiei voastre.

TAUR
Vi se poate da ok-ul pentru un job in care v-ati pus mari sperante de mai bine de-o luna de zile si o sa va puneti serios pe treaba sa-i convingeti pe sefi c-au facut o alegere buna. Va scoate cineva la masa in oras, la o plimbare pe-nserat si poate se-ntampla ceva decisiv pentru urmatoarea perioada de viata in doi.
GEMENI
E posibil sa semnati un angajament si sa lucrati, fie si in particular, sa luati acei bani cu care sa achitati rata la banca. Un nou proiect la orizont si o sa fie rampa voastra de lansare, o sa fie un crescendo profesional.
RAC
Un raspuns favorabil de la un angajator, sponsor, si veti urma o alta traiectorie in afaceri, poate o sa capatati o functie. O iesire la plimbare, diseara, la o cina romantica si poate fixati data logodnei, a casatoriei, sau doar a plecarii in concediu.


LEU
Va coopteaza niste colegi de breasla sa luati parte la o activitate, fie ea si non-profit, dar care sa v-aduca satisfactii morale si o stima de sine accentuata. Se poate rezolva o problema de sanatate si sa aveti chef de treaba, sa va ocupati de mai multe lucruri deodata.
FECIOARA
Ati putea cere o marire de salariu, iar in cel mai bun caz poate fi chiar ideea sefului, sa fie o relaxare financiara de-aici incolo, pentru o buna bucata de vreme. O sa iesiti mai des pe la mondenitati, sa aflati noutati, sa puneti umarul acolo unde vi se cere si gasiti si voi de cuvinta.
BALANTA
E posibil sa plecati intr-o calatorie, acolo unde n-ati putut ajunge luna trecuta sau anul trecut unii dintre voi, si sa va priasca. O initiativa bine primita de cei de la slujba si o sa puneti in practica o idee care sa v-ajute sa straluciti pe firmament.
SCORPION
Un castig, luati bani de la serviciu, sau banca va acorda imprumutul cerut, se rezolva cumva unele chestiuni care tin de bugetul familiei. Va cauta cineva care vrea sa fiti impreuna si poate o sa va puteti intelege de-aici incolo, ca de iubit va iubiti.
SAGETATOR
Se poate sa reglati o situatie care tine de bani, sa-i recuperati, si sa va achitati si voi de niste obligatii fata de prietenii care v-au ajutat cand ati avut nevoie. Se poate sa primiti ceva in dar, sa va scoata cineva la un film, un spectacol, la o expozitie si sa va priasca baia de multime.
CAPRICORN
E momentul adevarului – aflati daca vi s-a semnat o cerere, dac-ati castigat un proces sau in ce faza ati ajuns si ce mai e de facut. O sa luati o decizie, de comun acord cu partenerul de cuplu si o sa fie spre binele amandurora, pare-se.
VARSATOR
Atmosfera de la serviciu este mai animata, semn ca s-au aplanat conflicte, animozitati si o sa fiti mai inspirati, creativi. Un reviriment, un suflu de prospetime in sfera sentimentala si veti avea parte de intelegere si de iubire.
PESTI
O sa va-ngrijiti de casa si de familie, sa umpleti niste goluri, sa-i ajutati pe ai vostri sa se insanatoseasca, sa n-aveti nicio grija pe cap, in concediu. Se poate sa realizati cata nevoie aveti de cineva pe care l-ati tratat, pan-acum, cu superficialitate.

Sursa: http://stirileprotv.ro