Tags

Related Posts

Share This

Azi 9 Iulie 2013

BERBEC – Poate faceti receptia finala a unei locuinte, va mutati sau cumparati diverse obiecte in rate, daca n-aveti bani cash pentru ce va trebuie in casa.

TAUR – Luati un examen, treceti cu bine de un interviu, capatati o diploma sau va-nscrieti la niste cursuri speciale, sa puteti practica meseria preferata.

GEMENI – Bateti palma pentru un proiect care se anunta un succes si poate veti gasi niste coechipieri care sa tina pasul cu voi, sa iasa un lucru de calitate.

RAC – O definitivare, semnati un contract, luati o diploma, vi se aproba un credit bancar si dati avansul pentru o casa, ori poate va luati masina.

LEU – Se poate sa descoperiti remediul salvator si sa va vindecati de o boala care va secatuia de energie, sau poate altcineva din familie a fost bolnav si s-a vindecat.

FECIOARA – Vi se propune sa lucrati in regim de colaborare si sa va implicati si in alte proiecte de timp liber care ar insemna sa capatati un plus de experienta.

BALANTA – Se poate sa primiti o numire in functie, o prima, un salariu de merit, niste atributiuni in plus de care sa fiti incantati si puteti spera chiar si la mai mult de-atat.

SCORPION – Sunteti asteptati in strainatate, o sa primiti probabil o instiintare de la o agentie de turism sau de la rudele, prietenii care sunt la destinatie.

SAGETATOR – O sa va fie semnata cererea de imprumut bancar sau poate scoateti din contul curent, dintr-un depozit, o suma de care-aveti mare nevoie pentru plecarea in vacanta.

CAPRICORN – Se poate sa semnati un contract de angajare, sa luati o suma importanta de bani sau sa castigati un proces, sa capatati un nou statut.

VARSATOR – Posibila negociere si sa mai faceti un pas pana la decizia finala, pe care o veti lua probabil dupa 20 iulie, in jur de 22.

PESTI – Se poate sa-si faca efectul un tratament si sa deveniti parinti, sau o sa castigati custodia copilului dupa o lunga tevatura cu fostul partener de cuplu.