Tags

Related Posts

Share This

Azi 9 Ianuarie 2015

Se poate sa ne aflam in fata unor situatii care necesita unele retusuri, sa intervenim cumva, ca lucrurile sa decurga in favoarea noastra.
BERBEC
Vi se face o oferta de lucru sau poate ca sa ocupati un fotoliu de sef, fie si temporar, si bine-ar fi sa fiti pe receptie, sa va oferiti o sansa de promovare. Prietenii va iau cu ei pe la diverse manifestari mondene si o sa va puneti la curent cu ultimele noutati.

TAUR
Se poate sa insiste niste prieteni sa treceti o zi, doua pe la ei, sa va bucurati de ospitalitatea lor, sa v-aduceti aminte de vreo perioada frumoasa din viata voastra. E posibil sa primiti o recompensa, un bonus pentru reusitele de anul trecut si sa fie un stimulent pentru mai departe.
GEMENI
Macar o parte din banii pe care i-ati cerut si care vi se cuvin o sa-i primiti, iar pentru restul trimiteti mesaj, e-mail, sa ramana ceva scris, sa nu uite datornicii de voi. O persoana matura, importanta, va convoaca la o discutie intre patru ochi sa puneti in practica o idee, o strategie de lucru.
RAC
Se pare c-o sa fiti curtati de niste oameni de afaceri sa lucrati cu ei, dar nu puteti colabora cu toata lumea, asa incat va trebui sa faceti o alegere. Poate-l convingeti pe partenerul de suflet sa plecati intr-o vizita, desi el ar prefera sa ramaneti acasa, vedeti ce iese.

LEU
Or sa va intre niste bani pe care-o sa-i cheltuiti cu-ai vostri, iesiti la plimbare, la film, va duceti in club sau acolo unde stiti ca se pot distra ai vostri. O sa vedeti ca, nu stiu cum se face, dar toata lumea va curteaza si voua nu va displace, ba chiar exista si un favorit.
FECIOARA
Poate-o sa va ocupati de casa, de niste reparatii, mai schimbati ceva in interior ca s-aveti mai mult spatiu si sa dati o alta culoare, sa fie si mai frumoasa. Poate evitati o discutie in contradictoriu cu unul dintre parinti sau cu partenerul de viata sa nu ajungeti la cearta.
BALANTA
Se poate sa fie sarbatoare la voi in familie si sa vina rudele preferate in vizita daca sunt din provincie poate raman peste noapte. O sa fiti inconjurati de prieteni si se poate sa se infiripe o idila, ca sfera “pretendenti” e ornata frumos si-o sa iasa ceva.
SCORPION
Poate ati rezervat niste camere la o cabana, sa plecati impreuna cu ai vostri sau sa-i trimiteti macar pe copii intr-un dus intors, daca v-ati consumat economiile. Bine-ar fi sa va puneti de acord cu familia in privinta bugetului ca sa cheltuiti cu cap banii, c-aveti cam multe pe lista de prioritati.
SAGETATOR
Se pare c-o sa va-ngrijiti de niste persoane mai in varsta si poate traversati orasul sau tara, sa le duceti ce v-au cerut sau ce credeti voi ca le-ar trebui. O invitatie la un eveniment care poate avea legatura cu profesia si-o sa luati parte activa, va ocupati de organizare.
CAPRICORN
O s-aveti mai multe obiective de atins in decursul acestor zile de weekend si, cum starea de spirit e una deosebita, veti acoperi toate dezideratele. Se poate sa va pregatiti de o mega-petrecere, o fi ziua voastra de nastere si-i chemati maine, poimaine pe prieteni pe la voi.
VARSATOR
Poate aranjati cu niste prieteni sa plecati intr-o excursie, va duceti la niste prieteni care v-asteapta cu bratele deschise, sa petreceti cateva zile impreuna. O sa luati o decizie cu privire la responsabilitatile de care vreti sa se achite si partenerul de cuplu, nu numai voi, in relatie, sa fiti chit.
PESTI
Se poate sa amanati o negociere, pana or sa se-adune toti cei implicati in proiectul respectiv si asta se va-ntampla, probabil de luni incolo, cand puteti obtine ce v-ati propus. Se poate sa existe o desincronizare cu partenerul de viata si totusi, cu putina bunavointa din partea voastra, sa va si intelegeti.

Sursa: http://stirileprotv.ro