Tags

Related Posts

Share This

Azi 9 Februarie 2015

Horoscop zilnic, 9 februarie 2015. Fecioarele au probleme de sanatate, Balantele primesc bani

BERBEC
Se poate sa-ncepeti niste negocieri ca sa va apucati de ceva – nou – poate, si sa luati bani frumosi, cu toate ca va fi mult de lucru. O sa reglati comunicarea cu partenerul de cuplu, sa puteti merge mai departe, in aceasta formula.

TAUR
O sa luati parte la vreo sedinta, sa aduceti unele imbunatatiri la job si sa faceti cumva sa va aflati pe o pozitie superioara, daca se va ivi ocazia. E posibil sa luati o suma de bani si sa dati o raita pe la magazine, sa cumparati lucruri de care au nevoie ai vostri – utile in principiu.
GEMENI
Vi se propune sa faceti parte dintr-o comisie, sa luati decizii, la slujba ori la scoala, si o sa va bucurati de aceasta onoare si de faptul ca o sa fiti promovati. Din banii pe care s-ar putea sa-i primiti o sa luati cate ceva pentru ai vostri, in special pentru cei mici, sau iesiti in oras la distractie.
RAC
Ati putea legaliza un act si sa fiti platiti in conformitate cu o diploma, un atestat, sa practicati o noua meserie pentru care v-ati pregatit, cativa ani buni.Faceti o rezervare pentru week-end intr-o statiune de agrement, la un hotel, o pensiune, sa va odihniti, sa uitati de toate greutatile.
LEU
O agenda incarcata, s-au strans multe pe capul vostru si o sa fie alergatura pana o sa le duceti pe toate la bun sfarsit – dar o sa fie cate cineva care sa va sustina. Se poate sa refaceti o echipa si sa lucrati la un proiect care sa va puna intr-o lumina noua, sa capatati vizibilitate.
FECIOARA
O reusita in plan profesional, poate vi se implineste un vis, primiti un titlu, o gradatie, va fi ceva la care nici nu va asteptati – chiar daca e urmarea eforturilor voastre. Bine-ar fi sa va ocupati de sanatate, de a voastra de a celorlalti din familie, sa fie toata lumea in stare buna.
BALANTA
Se pare c-o sa luati niste bani, pe care o sa-i dati pe diverse lucruri de care au nevoie cei mici, poate pentru scoala, gradinita sau o fi pensia alimentara in cazul unora dintre voi. Invitatie la plimbare, poate mai aveti si cate ceva de cumparat dar o s-aveti o companie deosebita si-o sa va faca placere.

SCORPION
E posibil sa scoateti din banii de rezerva sa luati ceva mai scump pentru casa, ori o fi ceva de reparat si angajati o firma care sa se ocupe de tot ce trebuie. Se prea poate s-aveti o explicatie cu fiinta iubita si sa ajungeti la o concluzie inteleapta, sa mergeti impreuna pe acelasi drum.
SAGETATOR
Se poate sa va-ncercati din nou sansele la un concurs, o admitere la o scoala, ori ca sa luati un post mai bun, si o sa fie cu succes de data asta. O persoana la care ati tinut foarte mult va cauta si daca inca mai tineti poate veti fi din nou impreuna.
CAPRICORN
Poate e momentul sa va dati intalnire cu prietenii, care va pot fi de ajutor, ca sa va mutati, ori sa terminati o lucrare, ca sa va luati banii la timp. Se poate sa castigati acei bani pe care-i asteptati de vreo doua luni, si sa fi avut dreptate cel care vi i-a promis ca vi-i da.
VARSATOR
O sa puteti lua o aprobare, sa primiti o suma de bani, dintr-o colaborare mai veche si sa dati drumul unor proiecte noi care sa va asigure castiguri constante. Se poate sa prelungiti un contract sau sa fie unul nou nout si sa va acapareze cu totul de-aici incolo.
PESTI
Inca mai aveti multe de facut si noroc ca aveti energie ca sa duceti totul la bun sfarsit, sa va achitati de restante ca sa va atingeti obiectivul pe anul acesta. Se poate sa va aflati la inceputul unei relatii de dragoste si sa aveti acel entuziasm care sa va faca sa va depasiti limitele.

Sursa: http://stirileprotv.ro