Tags

Related Posts

Share This

Azi 9 Decembrie 2014

O sa ne putem bucura de tot ce am realizat prin fortele proprii si ne vom gandi si la cei din jurul nostru, care nu o duc la fel de bine ca noi si le vom intinde o mana de ajutor.
BERBEC
Poate faceti o rezervare si achitati un sejur de sarbatori, fara sa-i spuneti fiintei iubite, sa-i faceti o surpriza de Craciun. Vi se confirma niste asteptari, luati un examen, capatati o bursa ori alte beneficii de pe urma rezultatelor bune la invatatura.

TAUR
O sa dati sfoara-n tara sa primiti odata acei bani care zac pe la unii si pe la altii si pe care vreti sa-i adunati in cont, sa stiti odata pe ce suma contati. O problema de sanatate se poate rezolva si o sa dati un randament mult mai bun la slujba, iar acasa va domni din nou armonia.
GEMENI
O sa interactionati cu niste oameni care vor sa lucrati impreuna, sa va puneti amprenta pe un produs valoros si sa castigati si bani, ar fi de dorit. O sa luati o decizie referitoare la un proces, poate n-o sa-l duceti mai departe, ci o sa va-mpacati cu cealalta parte.
RAC
Se poate sa luati niste bani si sa va ocupati de ai vostri, sa-i duceti la doctor, la analize, sa fie toata lumea sanatoasa si nici voi sa nu va neglijati sanatatea. Va puteti astepta la un supliment salarial sau la o suma de bani adusa de partenerul de cuplu si s-aveti de cheltuiala.

LEU
Or sa va reuseasca demersurile care tin de activitatile extraprofesionale, poate cultivati un hobby, va specializati intr-un domeniu, puneti in practica niste idei. O sa va puteti gasi sufletul pereche, sa impartasiti emotiile intense pe care le traiti, sa va-ntemeiati o familie.
FECIOARA
Se contureaza un nou proiect care o sa va tina in priza, sa castigati si banii de care-aveti nevoie sa luati ce va trebuie pentru casa si familie. Vi se va semna un act de proprietate si o sa treceti la etapa urmatoare, va mutati, plecati in alt oras din tara sau mobilati interiorul.
BALANTA
Poate va gasiti de lucru in strainatate sau in alt colt de tara, iar unii dintre voi poate plecati la studii, cu bursa, ori faceti practica, schimb de experienta, un traning. O sa lamuriti un aspect care tine de latura sentimentala si o sa aflati incotro se-ndreapta relatia voastra.
SCORPION
Vi se pot plati bani din urma, daune morale, materiale, sa fie un castig de cauza, dupa aproximativ trei ani de suferinta si asteptare. S-ar putea sa-i intindeti o mana de ajutor cuiva de la drum si sa-i fiti gazda de pe-o zi pe alta sau pentru cateva zile.
SAGETATOR
Va pot reusi toate demersurile si chiar ar fi bine sa-i dati zor, sa profitati de conjunctura generoasa cu care-o sa va mai intalniti doar peste un an. O sa primiti mai multi bani si niste bonusuri, poate, cadouri, dar o sa cumparati si voi pentru cei din jur, sa se bucure toata lumea.
CAPRICORN
O sa va eliberati de niste greutati de pe suflet si stati de vorba cu cei care muncesc cot la cot cu voi, sa faceti ca lucrurile sa mearga si mai bine. Va cauta cineva care vrea sa formati un cuplu si trebuie sa va-ntrebati inima, sa vedeti daca ea vrea, e pregatita sau nu.
VARSATOR
Intrati intr-o noua etapa, alt ritm, alte obiective – poate si o sa va puneti mintea la contributie sa mearga totul struna, sa fiti la inaltime. Poate anul acesta, de sarbatori, de revelion se va hotari cand o sa aiba loc logodna, casatoria, v-am spus, e an bun de mariaj pana in august.
PESTI
O sa conteze contributia voastra la finalizarea unui proiect si poate primiti si o recompensa, dar chiar si fara o sa puneti mult suflet. O reuniune cu colegi de breasla, sa disecati o problema de afaceri, dar poate sarbatoriti si un succes profesional.

Sursa: http://stirileprotv.ro