Tags

Related Posts

Share This

Azi 8 Mai

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 8 Mai 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
Va puteti lansa in afaceri, sa lucrati in paralel, poate cu serviciul – sa va sporiti banii din cont – sa va puteti permite niste lucruri la care n-ati avut acces pan-acum.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
Puteti lansa la apa un nou proiect si sa mearga totul snur, sa va asigurati un venit suplimentar care va fi stabil, de durata si… e ceva.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
Intalnire de afaceri ca sa fixati datele unui contract care promite sa v-aduca notorietate, bani si sa castigati mai multi bani in a doua parte a anului.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
Va coopteaza niste prieteni sa lucrati impreuna sau sa va distrati, e posibil sa le imbinati pe cele doua si sa luati si bani la o adica.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
Poate aveti de dat un examen, sa luati o diploma ca sa va angajati undeva c-aveti nevoie de bani, sa puteti face un credit, eventual.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
o sa mai cumparati cate ceva prin casa, mai reparati una, alta, daca se poate, veti investi niste bani daca asta v-ati propus in urma cu o luna.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA
Puteti intra in audienta la sefi sa cereti banii, sau o inlesnire, ceva de care-aveti nevoie si simtiti ca e momentul sa deschideti subiectul.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
Sunteti in tratative cu niste parteneri de afaceri, sponsori, sa lucrati in timpul liber, sa faceti rost de bani in plus ca sa rezolvati niste probleme de familie.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR
O sa va-ngrijiti si de voi, va duceti la doctor, la stilist, va mai cumparati ceva de-mbracat, de-ncaltat, va luati un abonament la o sala de fitnes.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
Poate plecati impreuna cu familia in vacanta – la vara probabil, dar luati de pe-acum biletele c-or fi mai ieftine, nimeriti o oferta de nerefuzat.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR
O sa perfectati niste acte, poate va inscrieti la o bursa in strainatate, va depuneti CV-ul pentru un job in afara, aveti ganduri mari si chiar sunt sanse de reusita.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
Ati putea prelungi un contract, mai ales daca n-aveti alte oferte si abia va descurcati cu plata ratelor la banca – nu e momentul sa riscati decat dac-aveti spatele asigurat.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic – 8 Mai 2012